#15 Ryan Henk Donk

Şuna yıllığıyla birlikte 3.5 M € bayılacağımıza De Jongu bonservissiz alsak yarım yıllığı 1.5 M €'dan ve Cisseyi sezon sonuna kadar 500 B € Bedelle kiralasak oda yarım yıllığı 1.5 M €'dan Totalde Donka harcanan paraya iki tane üst düzey ve kaliteli adam alırdık,bu sezona daha olumlu bakardık ayrıca seneye Muslera-Sneijder-Poldiden sonra sayacak 2 adamımız daha olurdu.

Bu Adam gercekten bu kadar sakar mi yoksa ciddiyetsiz mi? Hollanda da futbol eğitimi almış milli takimda oynamış birinin bu kadar kötü olacağını düşünemiyorum. Fiziği, gücü yerinde biraz teknik beceride var ama inanilmaz savruk.

Dakika 89 bu adam oyuna girdi 4 dakikada ne beklersin bu adamdan anlamak mümkün değil.

Aç önüne tezgahı , saat satsın. Kulüp batsa , banane abi ben parama bakarım triplerinde.

5 ay sonra beles almak yerine 7 trilyon para saydik iyi oldu

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-5 m euro'ya çin yada katar'a kasarız.

favre falan gelirse dakika takımda tutmaz bunu.

Öyle olmaz.

Favreye dursun denen hem çapsız, hem yalancı "merak etme trasnfer listendeki ilk 2 adamdan birini mutlaka alıcam ön liberoya" der.

Favre bekler, "başkan noldu bizim ön liberolar der" dursun da "kampa yetişcek merak etme" der.

Sezon açılır, Favre :" Başkan ne iş" der. Ya ufak pürüzler çıktı ama haftaya kesin der dursun!

Transferin son günü Donku çine arabistana yollar dursun.

Favre : " Ulan godoş adamları alamadığın gibi eldeki sözde ön libero yu bile yolladın ne yapmaya çalışıyorsun" der.

Dursun : " Sorma favrecim uefadan yazı geldi ön libero alırsan küme düşürürüz, elde 1 tane varsa onu da sat dediler, o yüzden yapamadım eldekini de sattım." der.

Taraftar : " Favre beceremedi, Erayı ön liberoda denese ya kaleci olamadı belki ön liberoluk yapabilir" der suçu hala Teknik Direktörde aramaya devam eder!!!

durumumuz budur malesef. Hamzadan beri yaşadıklarımızın sebebini teknik adam sanmamız!!! :(

Öyle olmaz.

Favreye dursun denen hem çapsız, hem yalancı "merak etme trasnfer listendeki ilk 2 adamdan birini mutlaka alıcam ön liberoya" der.

Favre bekler, "başkan noldu bizim ön liberolar der" dursun da "kampa yetişcek merak etme" der.

Sezon açılır, Favre :" Başkan ne iş" der. Ya ufak pürüzler çıktı ama haftaya kesin der dursun!

Transferin son günü Donku çine arabistana yollar dursun.

Favre : " Ulan godoş adamları alamadığın gibi eldeki sözde ön libero yu bile yolladın ne yapmaya çalışıyorsun" der.

Dursun : " Sorma favrecim uefadan yazı geldi ön libero alırsan küme düşürürüz, elde 1 tane varsa onu da sat dediler, o yüzden yapamadım eldekini de sattım." der.

Taraftar : " Favre beceremedi, Erayı ön liberoda denese ya kaleci olamadı belki ön liberoluk yapabilir" der suçu hala Teknik Direktörde aramaya devam eder!!!

durumumuz budur malesef. Hamzadan beri yaşadıklarımızın sebebini teknik adam sanmamız!!! :(

özbek ve yönetimi muhakkak istifa etmeli ki edeceklerini düsünüyorum.

zaten gelecek hoca takım hakkında muhakakk 2-3 hafta analiz yaptıracak ve çöp topcuları ortaya cıkartacak.

vesselam, min. 40 m euro'luk bir bütce ve istedigi her topcunun alınmasını isteyecektir. aksi halde favre ve tarzı hocalar gelmez bize.

gider hamza gibi bi koyun daha bulur her istegini yaptırırsın orası ayrı. dursun kalırsa gelecek hoca muhtemelen cihat arslan olur..

flemenkçe bilen bir renktaş şu vatandaşa instagramdan falan manalı bir şeyler dayasın pazar çıksarsa sahaya adam gibi mücadele etsin

taraftar seni kötü oynadığından değil mücadele etmediğinden ıslıkladı vs hemşerin başa geçti kendini ispatla falan fıstık döşeyin işte

bu nedir kardeşim ya tarık çamdalla yarışacak bir kazığa dönüştü herif

Denizli Umud'u Paşa'ya verseydi ne biz kazık yerdik.Ne de Umud'un babası ölürdü.

flemenkçe bilen bir renktaş şu vatandaşa instagramdan falan manalı bir şeyler dayasın pazar çıksarsa sahaya adam gibi mücadele etsin

taraftar seni kötü oynadığından değil mücadele etmediğinden ıslıkladı vs hemşerin başa geçti kendini ispatla falan fıstık döşeyin işte

bu nedir kardeşim ya tarık çamdalla yarışacak bir kazığa dönüştü herif

ben yazdim niyazdash

fazla ot kullanma knka gibi birseyler yazdim

cevabini bekliyorum....

..

..

.

Transfer yaparken, isi bilmek lazim... Donk´un sorunu anadoludan, yada cinden gelmesi degil. 1.93 boyunda zenci olmasi disinda, ihtiyacimiz olmayan bir oyuncu... Galatasaray´in eksigi yada, eksikleri ne ? Makelele tadinda bir oyuncu eksik bu takima... Melo varken bile eksiklik asikardi. Makelele nasil bir oyuncuydu ? Yan pas, geri pas. Futbolu cok basit oynayan bir adamdi. Calim yetenegi yoktu, tempo ile orta sahayi dümdüz edebilen bir adam degildi, buna ragmen gelmis gecmis en saglam defensif orta sahalarindan bir tanesidir.

Makelele cok kosan, anticipation kabiliyeti yüksek bir futbolcuydu. Nerede bos bir alan bulursa kapatirdi, tatli sert oyunu ile top calardi. Pres yapilirken, takim halinde rakibi sikistirirdi... Teknik kapasitesi cok yüksek degildi, solid bir adamdi. Ama pasi attiktan sonra, bos alana depar atmayi bilirdi. Takim icin kosan, takim icin oynayan bir adamdi. Büyük bir futbolcu olabilmen icin, illaki cok önemli yeteneklere sahip olman gerekmiyor.

Donk nasil bir adam ?
Calim yetenegi var, hava hakimiyeti iyi, all in all 1.93´lük oyuncu icin hizi ve teknigi de iyi. Ama yine diva bir oyuncu, cani istedigi zaman mücadele eden, istemedigi zaman yürüyen bir yapisi var. Istedigi zaman tempo yapiyor, cani istemediginden lazy bir pas atip, yerinde sayikliyor.

Zaten sikinti takimdaki cogu oyuncunun mücadele gücü eksikliginin olmasinda yatiyor... Böyle bir takimin icini, bu tarz bir adami almanin mantigi yoktur. Bazen olay hep en iyi oyuncuyu secmek degil, takima en uygun oyuncuyu bulmaktir. Bizde motor bozuk, agiriz, hareket edemiyoruz. Gidiyoruz, yine ayni sekilde hirsi olmayan, bireysellige bürünmüs bir adam aliyoruz...

Son düzenleme:
oynamamalı. yasin-bilal-selcuk-emre 4'lüsü ile baslanmalı.

gol silahlarıda podolski ve sneijder.

86ec8543bb70d2184fbfda8a30305667.png

Geri
Üst Alt