#15 Ryan Henk Donk

CevpsF_WAAA8nGb.jpg

Aha girdi 30 yasina 2,5 Milyonluk kazik.

Neyse hadi dogum günün kutlu olsun yine de.

30 olmus Donk vay be, nerede oynadigi hala belli degil ama :D

Dogum gunu kutlu olsun bakalim..

Biz demiştik demekten bıktım.Bundan olmayacağı belliydi.Ama lanet olsun bunu alanada,aldıranada.

Lan su adamın transfer hikayesi direkt istifa sebebi

Denizli linnes ve donk benim dışımda gelişti dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama tam Özbeklik transferler . Bu linnese de ısınamadım ama bu donk tam facia

Sent from my iPhone using Tapatalk

Donk Donk diye ölen arkadaslar ne diye istedi bunu bir daha aciklasinlar bize lütfen.

Mac izlemeden adam begenmek de bir tek bizim ülkede oluyor. Futboldan tut siyasete kadar orada tut bilime kadar oradan tut egitime kadar gercekten her alanda acayip garip bir ülkeyiz ve milletiz.

Al sana yeni bir kazik girdi iste. Ayrica "ama x'den ama y'den kötü olamaz" diye adam begenirsen ve alirsan böyle olur iste. Ayni pisligi Tarik denen kütük de de yaptiniz.

Kulüp berbat yönetiliyor bu bir yana da taraftarin büyük bir kismi da sucsuz degil bunu da unutmamak lazim.

Bunu niye kimse konusmuyor, hayalet gibiydi ayni. Ne tam stoper ne tam orta saha. Bombos bir adam.

Cöpe giden 2,5 Milyon€. Denizli sagolsun 90larda kalmis futbol akli ile bize güzel kilitledi bunu Dursun denen sümsük ile beraber.

Unal Aysal&Mancini alsaydi bu adamı ortalik yikilirdi.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt