#15 Ryan Henk Donk

Kalan maçlarda bu herifi oynatan HAİNdir

Cezasi bitince ilk 11deki yerini alacaktir.

yokluğunu 4-1 biten gs-kasımpaşa maçında fazlasıyla hissettik.

Oynatmayin su adami Allah askina bir daha.

Birlo dede bile donunda sallar bunu.

Hollandalı evlatçıdan ne kadar maç başı ücret aldığını tartışalım

5 bin atiyodur kulyutmaza

Ulan harbiden benziyor ya:asd22:

hqdefault.jpg

Ahmet İlhan'ın direkten dönen şutunda Ahmet'i takip edeceğine topu seyrediyor, adam rahatça şut çekiyor. 5 metrelik pasları ya atamıyor, ya zorla atıyor. Biz bu herifi nasıl beğenip de aldık ki anlamıyorum...

Ahmet İlhan'ın direkten dönen şutunda Ahmet'i takip edeceğine topu seyrediyor, adam rahatça şut çekiyor. 5 metrelik pasları ya atamıyor, ya zorla atıyor. Biz bu herifi nasıl beğenip de aldık ki anlamıyorum...

Aynen valla bir şekilde en az zararla elden çıkarmak lazım.Birde medyada melo ile kıyaslayanlar vardı.Bu adam melonun tırnağı olamaz.

De Jong varken başımıza bu çöpü musallat eden pseudo başkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum :005:

herifin tek yaptığı topu alıp yanına pas atmak maç bitsinde alemlere akalım havasında ! geriye koşarken sanki maçtan önce bir tabak bulgur tavuk ayran yemiş gibi ağır ve hantal ! ofansif yönü sıfırın altında eksi 30 !! tek kelimeyle rezalet bir herif ! emre çolak bile bu adamın yanında süper yıldız gibi göründü gözüme !!

Keşke herkes hayata karşı şu adam gibi olabilse. Kimsenin derdi sıkıntısı sağlık sorunu kalmaz. Herşeye tın oh

Geri
Üst Alt