#15 Ryan Henk Donk

Ooo Ooo
Ryan henk
Donk
Ooo ooo

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Düşük bütçeli Pogba'm <333

Donk 'u övmek için söylemiyorum ama adım kadar eminim tek önlibero olarak Tolga şu defans katkısının yarısını veremezdi

İyi oynadı ama rakip de gerçekten yetersiz çok güvenilmez yani bu performansa.

hala bu seviyenin atlında ama beklediğimden çok daha iyi oynuyor ve şaşırtıyor beni.

Savunma oyununda ve bazı kilit paslarda iyi ama topun bizde kalmasını sağlayamıyor. Özellikle düşen topları alamıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hucümda beklenenden iyi iş yapsa da genel olarak performansı iyi falan değildi. Defansif anlamda bariz zaafları var. Hareketli değil, çok az pres yapıyor.

Fernandoyu o kadar izledik ettik ben donkun fernandodan kötü olduğunu düşünmüyorum aksine hiç beklenmedik anlarda harika toplar atıyor ve hava hakimiyeti işimize yarıyor bugün fernando da olsa bu kadarını yapardı.

Fernandoyu o kadar izledik ettik ben donkun fernandodan kötü olduğunu düşünmüyorum aksine hiç beklenmedik anlarda harika toplar atıyor ve hava hakimiyeti işimize yarıyor bugün fernando da olsa bu kadarını yapardı.

Bence de iyi oynadı ve dediğin gibi bazı kilit paslar atıyor dönem dönem. Savunmada da iyi ama topun bizde kalmasını sağlamıyor, özellikle düşen topları alamıyor. Sivas’da da ayni sorun vardı. Bu iç sahada çok sıkıntı yaratmaz ama deplasmanda sıkıntı olur. Bize topun bizde kalmasını sağlayacak adam lazım, bir an önce Fernando döner unarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt