16/17 3. Ön Eleme Turu | Fenerbahçe 2-1 Monaco | M.S | 27 Temmuz | Smart Spor

Simdi fener tur atlarsa CL ye mi gidiyor? Playoff sistemine ne oldu?

Feneri tebrik etmek lazım

Monaconun B takımını devirmek her yiğidin harcı değildir

Fenerbahçemiz ŞL'ne adımını attı.

Gerçek şu ki monaco monacoda monacor (:

Haydı ben transfer nöbetine kaçar

Ya bi gidin Allah aşkına. fenev babayı alır gelir. Kaç yıldır aynı terane.. Yok yok bu şikecilere şampiyonlar ligi yok! Harbi kendi taraftarları sizin kadar inanmıyor.

Fransa'da supriz olmazsa Monaco turlar. fener de iş yok pek. Adamlar karma kadrosu ile istediği zaman kalite üstünlüğünü gösterdi resmen kuşlara.

Edit : maç Monaco da tabiki Fransa'da değil

eger hesaplarim dogruysa fenerbahcemiz bu galibiyetle cl finaline kalmis oldu.

Alana kadar iyi. Alinca tekrar karsilastiririz. Farkindaysan suan icin orta sahalari daha iyi dedim zaten. Suan icin bizim orta saha Sneijder-Selcuk- Dzemaili, Brezilya U14 milli takimi yanlarindan yuruyerek gecer.

Selçuk ve Sneijder onların şuan mevcut orta sahalarından daha iyi. Tek bunların fark yaratacağı yer Topal>bizim dmcler. Leiva veya Lass ayarı bi adam gelirse oda ortadan kalkar. Yedek klübesi olarakda ne kadar üstün olduklarına hemen karar veremeyiz. Mesela bana göre Sabri>Şener. Açık ve net. Bizim yedeklerde Sinan gibi hamle oyuncumuzda var yedek orta sahalarımız Hamit Dzemaili onların mevcut yedek orta sahalarındanda iyi. Ama forvet konusunda haklısın.

Temennimiz şikecilerin kaybetmemesi ve tur atlayabilcekleri avantajlı bir skor almaları.

Rövanş maçı için Umutlandirip , koymak daha keyifli oluyor

HELAK OL DURSUN
Temenni ettiğim gibi oldu.

Fener avantajlı skoru elde etti ve monaco şikecileri umutlandirip fişi çekecek

HELAK OL DURSUN

Selçuk ve Sneijder onların şuan mevcut orta sahalarından daha iyi. Tek bunların fark yaratacağı yer Topal>bizim dmcler. Leiva veya Lass ayarı bi adam gelirse oda ortadan kalkar. Yedek klübesi olarakda ne kadar üstün olduklarına hemen karar veremeyiz. Mesela bana göre Sabri>Şener. Açık ve net. Bizim yedeklerde Sinan gibi hamle oyuncumuzda var yedek orta sahalarımız Hamit Dzemaili onların mevcut yedek orta sahalarındanda iyi. Ama forvet konusunda haklısın.

Yani kisaca ozetlersek Defans ve Forvet fener , Orta Saha Galatasaray( iyi bir transfer gelirse)

Benim gorusume gore 1 saglam orta saha 2 saglam forvet ve 1 saglam sag bek alirsak cok rahat sampiyon oluruz. Eger forvet ve DMC almazsak sampiyonluk sansimiz hic yok

Geleneksel fenev sevicilik başlamış.

Bu adamların carloslu alexli appiahlı döneminide biliyorum nonda orhan ak ümit karan hakan şükür necatiyle şampiyon olmuştuk.Denizli diyim hatırlarsınız zaten.

Mesele kadroda değil yahu şu boktan ligde gol atıcak 1 adamın olsun yeter 2 tane ulan transfer yapsak yine biz şampiyon oluruz diyebiliriz ki biz niye serdar azize 4m€ para verdik
Düşünüyorum çıkamıyorum işin içinden aklım sırrım ermiyor.Bu yönetim yüzünden biz diyorum olamayız şampiyon işte ünal aysal olacaktı şimdi vallahi pato da balotellide bizdeydi.

Ne diarrası filan derdi öyle kalibreli bir adamdı yediler dursunla cebelleşiyoruz şimdi..
Ha dursun gitsin mehmet özbek gelsin farketmez bnm için fenev seviciler düşünüyormu ozan mehmet topal souza neustader hangisiyle oynayacak nasl oynayacak monaco maçı böyle oldu
Monaco ne top oynadı fenevden daha beter bir takım leş ötesi aha yarın görecez forvetsiz manchestere kök söktürürüz ama önemli olan şu lig bir başlasın her yıl aynı şey o geldi şampiyon oluruz bunu aldılar şampiyon oldular... Bunları geçip kendi takımımıza konsantre olmamız lazım

Yani kisaca ozetlersek Defans ve Forvet fener , Orta Saha Galatasaray( iyi bir transfer gelirse)

Benim gorusume gore 1 saglam orta saha 2 saglam forvet ve 1 saglam sag bek alirsak cok rahat sampiyon oluruz. Eger forvet ve DMC almazsak sampiyonluk sansimiz hic yok

Orta saha ve forvet alırız. Sağ bek almayızda idare ederiz onu ya bu senelik sıkıntı olmaz

Fenerin defansı gerçekten sağlam duruyor. Kjaer, Vdw ve Skertel bu ligin üzerinde oyuncular. Hücum ve orta sahada ise aynı etkinlikleri yok. Mesela bugün Salih, emenike ve Ozan iyi oynadı. Bu üçünün hiçbiri sezon boyunca istikrarlı oynamaz. Performansları dalgalı olur. Fernandao beklenen verimi verir, ekstrasi olmaz, 10-15 tane atar ligde. Rvp'nin durumu meçhul ki bu sezonda iş çıkmaz gibi ondan. Atıf benim beğendiğim bir oyuncu ama nasıl katkı verir soru işareti. Volkan Sen de yine geçen sezonki performansını korur tahminim. Monaco'yu elerlerse büyük ihtimal bir forvet arkası alırlar. O isim de önemli.

Geri
Üst Alt