Tayfun Çakır
Cezalı
- 10 Haziran 2016
- 476
- 1
- 168
monaco'da fişi çekerler. fener havasını alır.
1-0 alsalar bitiyor .
1-0 alsalar bitiyor .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi fener tur atlarsa CL ye mi gidiyor? Playoff sistemine ne oldu?
Alana kadar iyi. Alinca tekrar karsilastiririz. Farkindaysan suan icin orta sahalari daha iyi dedim zaten. Suan icin bizim orta saha Sneijder-Selcuk- Dzemaili, Brezilya U14 milli takimi yanlarindan yuruyerek gecer.
Temenni ettiğim gibi oldu.Temennimiz şikecilerin kaybetmemesi ve tur atlayabilcekleri avantajlı bir skor almaları.
Rövanş maçı için Umutlandirip , koymak daha keyifli oluyor![]()
![]()
HELAK OL DURSUN
Selçuk ve Sneijder onların şuan mevcut orta sahalarından daha iyi. Tek bunların fark yaratacağı yer Topal>bizim dmcler. Leiva veya Lass ayarı bi adam gelirse oda ortadan kalkar. Yedek klübesi olarakda ne kadar üstün olduklarına hemen karar veremeyiz. Mesela bana göre Sabri>Şener. Açık ve net. Bizim yedeklerde Sinan gibi hamle oyuncumuzda var yedek orta sahalarımız Hamit Dzemaili onların mevcut yedek orta sahalarındanda iyi. Ama forvet konusunda haklısın.
Sayende millet donsuz geziyormonaco kazanıra donunuzu basın maç sonunda 2.5 donunuz olsun
Yani kisaca ozetlersek Defans ve Forvet fener , Orta Saha Galatasaray( iyi bir transfer gelirse)
Benim gorusume gore 1 saglam orta saha 2 saglam forvet ve 1 saglam sag bek alirsak cok rahat sampiyon oluruz. Eger forvet ve DMC almazsak sampiyonluk sansimiz hic yok
Simdi fener tur atlarsa CL ye mi gidiyor? Playoff sistemine ne oldu?
2. ön eleme oynayacak orda predatorun biri feneri kümese sokar.