GSCimbom
16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor!
Mert Aslan

16/17 3. Ön Eleme Turu | Monaco 3-1 Fenerbahçe | M.S | 3 Ağustos | FB'nin ŞL Hasreti Sürüyor! Sayfa 31

Mert Aslan ·

Cevap
654
Okunma
27,6K
Sayfa
31/33
CanlıMonaco31FenerbahçeM.S
Vitor Fenerin teknik direktörü olduğu sürece bu sene rahatım. Adamın ne kadar büyük bir mal olduğunu geçen sezon gördük bu maçta da gördük. 7 defansif oyuncuyla oynadı, 2 pivot santraforla oynadı. Takimin temposunu p.c etti. Ondan sonra onca defansif topçu ile oynamasına rağmen takımı 3 gol yedirdi, buna karşı cevap veremedi.

Daha henüz bu kadar defansif bir sisteme alışamadılar ama Vitor takımı yine de böyle oynattı.

1-2 iyi transfer gerçekleşmediği sürece bu sene rahatım.

ligde mevcut kadroları ile gene is yaparlar. gecen seneye oranla skertel-wiel-salih-emenike gibi sağlam adamlar var.

kadıköyde 14-15 galibiyet görürler.

bizde arena'da 14-15 galibiyeti buluruz,

şampiyonlugu deplasman macları belirler.

lucas bitirilmeli. merkeze sağlam bir yedek alınmalı ve sağ bek.

3 transfer şart. birde chedjou'yu yollayıp sağlam bir stoper alsak tamamdır. müdafayı güclendirirsek şampiyonuz.

Son düzenleme:
1245159_620x410.jpg

Nasıl gülmüyor reis?Bu fotoğraf karesi,çok değil 2 ay önce.

galatasaray-superkupa-toren.jpg

Bu karenin bir kopyası da tam 9 gün sonra yaşanacak.Finalde iki ezeli rakip,iki kupa.Şampiyon olamasak da yüzümüz gülmüyor demek komik olmuş açıkçası.

lisedeki dinazorlar kulübü rahat bıraksa coktan 5'inci yıldızı takmıstık.

lanet olsun şikeci şerefsizler yine ucuz yırttı gruplara kalmalarını çok istiyordum az dalga geçmediler real barça bayern şöyle bir 7 8 saplasaydıda yıllarca ağızlarını açamasalardı

bu emenike bunlara daha cok çektirecek 2 gol attı diye gözünüzde büyütmeyin bu herif agır ml ve kafadan ciddi sorunlu

en ufak ıslıklanmadan görün bakın neler olacak

Bu kuşlar takviye yapmazsa siz asıl bombayı ligde görün.. bırakın fenerliler uyanmasn salihi zidane ozanı modric sansınlar..Bunlar gol mol atamaz kimseye ..volkan şen dışında güvenebilecekleri adam yok o da istikrarsız topçu emenike gibi geçen sene iyiydi bu yıl ne olacağı belirsiz..

Ozanın uzun pasları falan gördünüz mü ulan sövdüğümüz selçuk o pasları gözü kapalı atıyor herif hepsini auta attı..Beter olsunlar...Van der wieli ilk maç beğenmiştim ama bu maç gökhan gönülü çok aratacak gibi göründü.keza hak da öyle..savunmanın ortası dışında güven veren bir mevkiileri yok..

Bu kuşlar takviye yapmazsa siz asıl bombayı ligde görün.. bırakın fenerliler uyanmasn salihi zidane ozanı modric sansınlar..Bunlar gol mol atamaz kimseye ..volkan şen dışında güvenebilecekleri adam yok o da istikrarsız topçu emenike gibi geçen sene iyiydi bu yıl ne olacağı belirsiz..

Ozanın uzun pasları falan gördünüz mü ulan sövdüğümüz selçuk o pasları gözü kapalı atıyor herif hepsini auta attı..Beter olsunlar...Van der wieli ilk maç beğenmiştim ama bu maç gökhan gönülü çok aratacak gibi göründü.keza hak da öyle..savunmanın ortası dışında güven veren bir mevkiileri yok..

mevcut kadroları ilede is yaparlar. sonuc olarak süper lig.

müdafaları bizden sağlam. çamura yatcaklar (1-0'ın üstüne yatmak)

bizim müdafayı muhakkak güclendirmemiz lazım (önlibero-sağbek-stoper)

Son düzenleme:
Şunu kabul edelim ki elemeler den geçip guruplara kalacak babayiğit yok bu ülkede yani esas rakip bir sonraki turda zaten.. Ama şikecilerin iki maçı da izledim monaco hakaten berbat bir takımdı...

Geri
Üst Alt