16/17 A Grubu 2. Maç | Fenerbahçe 1-0 Feyenoord | M.S | 29 Eylül | TRT 1

Futbol çok değişti türkü Türk'e flamanı flamana kırdırıyorlarr

Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk

Allah askina fenerin nere iyi oynadi yaw

Ikinci yari pas manyagi yapti feyenoord

Sent from my iPhone using Tapatalk

The boss of Europe diyebilir miyiz ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler tapa niyeti bozmus bu ne
0ec8f7c0686e38fd4c86acb23cf7bf1a.png

Sana özel o reklam r'das. gosder . com'cu sen misin yoksa ha¿

haftasonu dönecek dolaplara dikkat etmek lazım bunların maca verilecek hakem bile az cok durumu ortaya cıkarır

Fener futbol oynamıyor yaw. Berbatlar. Feyenoord da oldukça kötüydü. Maçı Fener hak etti.

Kank iyi mücadele ettiler Ozan-Topal- Josef her topa bastı Feyenoord bok gibiydi de fenerin de baskısı iyiydi bence pek göz açtırmadılar. Bu arada heriflerin yuhalanan stoperlerini bi tek ben mi beğendim bilmiyorum. Havadan bütün topları aldı, geriden bi kaç defa topla çıktı. Yerden de sert herif. Bu Hakan'la Chedjou bizi ne hale getirdiyse artık herif Thiago Silva gibi göründü.

Yalnız o tapa reklamlari son 24 saatte girilen sitelere göre geliyor.
Bende şuan mum ışığında kuranı kerim okuyan iki çift var

Leo benim o sitelerle alakam yok az önce de süper mario reklamı geldi. Acaba fenerden mi bahsediyordu

Intérin içinden mi geçmişler

Kank iyi mücadele ettiler Ozan-Topal- Josef her topa bastı Feyenoord bok gibiydi de fenerin de baskısı iyiydi bence pek göz açtırmadılar. Bu arada heriflerin yuhalanan stoperlerini bi tek ben mi beğendim bilmiyorum. Havadan bütün topları aldı, geriden bi kaç defa topla çıktı. Yerden de sert herif. Bu Hakan'la Chedjou bizi ne hale getirdiyse artık herif Thiago Silva gibi göründü.
Dediklerin doğru da acayip kabız bi takım, gol tehlikesi yaratamadılar bi. Pozisyonların çoğunu (belki de hepsini) Feyenoord'luların saçma salak hatalarından sonra buldular.

Aynen o herif iyiydi bence de. Öyle çok gözüme çarpmadı ama baya sağlamdı.

Yalnız o tapa reklamlari son 24 saatte girilen sitelere göre geliyor.
Bende şuan mum ışığında kuranı kerim okuyan iki çift var

Bekliyordum boyle cevap ve bununda senden gelmesi hic sasirtmadi

Telefondan oyle seylere girmek sacmaliktir evde koca pc monitor varken

Son düzenleme:
Fener üçüncü bölgede fena basmadı ama hala çok kötü durumda. Atılan gol çok ekstra. Hücum gücü çok sınırlı. Defansı da mayın tarlası gibi. Ligde bol bol takılırlar.

feyenoord yedeklerle falan mı çıkmış maça? lütfen futboldan anlayan? tüm dünya liglerini takip eden, vizyon sahibi, prezantabl takım uyumuna yatkın renkdaşlar varsa bi bakıversin

ben de anlamadm kardi ..aydınlatın lan bizi.bu berbat fenerbahçe nasl oldu da yenebildi bu kötü feyenordu?

Geri
Üst Alt