Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.622
- 0
- 376
yannız fotoyu çok tatlı anda yakalmış fotocu bey
Katilmamak elde degil

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yannız fotoyu çok tatlı anda yakalmış fotocu bey
Avrupa fatihi degil,Avrupa'nın yeni prensi onlaravrupa fatihinden ülke puanına bir katkı daha..
bu vesileynen bilal basacık, jermain lens ve emmanuel emenike'yi takımımıza davet ediyoruz
Trabzon aldı kadroya giremedi adam. Forumun % 99 u ölüp bitiyordu, sonra sessizce unuttular tabi...
Sana özel o reklam r'das. gosder . com'cu sen misin yoksa ha¿Beyler tapa niyeti bozmus bu ne![]()
The boss of Europe diyebilir miyiz ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
The boss of Europe diyebilir miyiz ?
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yalnız o tapa reklamlari son 24 saatte girilen sitelere göre geliyor.Katilmamak elde degil
Fener futbol oynamıyor yaw. Berbatlar. Feyenoord da oldukça kötüydü. Maçı Fener hak etti.
Yalnız o tapa reklamlari son 24 saatte girilen sitelere göre geliyor.
Bende şuan mum ışığında kuranı kerim okuyan iki çift var
Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk
Dediklerin doğru da acayip kabız bi takım, gol tehlikesi yaratamadılar bi. Pozisyonların çoğunu (belki de hepsini) Feyenoord'luların saçma salak hatalarından sonra buldular.Kank iyi mücadele ettiler Ozan-Topal- Josef her topa bastı Feyenoord bok gibiydi de fenerin de baskısı iyiydi bence pek göz açtırmadılar. Bu arada heriflerin yuhalanan stoperlerini bi tek ben mi beğendim bilmiyorum. Havadan bütün topları aldı, geriden bi kaç defa topla çıktı. Yerden de sert herif. Bu Hakan'la Chedjou bizi ne hale getirdiyse artık herif Thiago Silva gibi göründü.
Sana özel o reklam r'das. gosder . com'cu sen misin yoksa ha¿
Yalnız o tapa reklamlari son 24 saatte girilen sitelere göre geliyor.
Bende şuan mum ışığında kuranı kerim okuyan iki çift var
Envoyé de mon Samsung S7 Edge en utilisant Tapatalk
feyenoord yedeklerle falan mı çıkmış maça? lütfen futboldan anlayan? tüm dünya liglerini takip eden, vizyon sahibi, prezantabl takım uyumuna yatkın renkdaşlar varsa bi bakıversin