16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

Yok baba, aciklamasi felanda vardi gazetelerde, Galatasaray ile anilmasindan, memnun diye. 13/14 basiydi, 14/15 basinda Bursa´ya gitti senol hoca.

13-14 sezonu bitti ts den ayrıldı.biz o sırada haziran ayında mancini aysal görüşmesi ne olacak onu bekliyorduk.
şenol 2014 mayıs sonu bursaya helikopter ile gitti imzayı attı bi süre sonra mancını aysal görüşmesi oldu mancini bu sartlarda çalısmam dedi gitti.
büyük baskan anglosakson td getircem dedi dünya kupasından elenınce prandelliyi getirdi.
bukadarını bılıyorum bi yanlıslık var. yahu zaten baskan anglosakson ıstyorum dıyordu ağlak senolu zaten beğenmzdı

Bence olmazdı o iş. Muhtemelen biz çok önceden anlaşmıştık Mancini hoca ile. Tercihimizi yapmıştık yani. Gerçi o sezon hoca değiştirmemize ve Fener'in iyi oyununa rağmen şampiyon olabilirdik bence. Çok şanssız maçlarımız var. Mesela ;

Fatih hoca gitmeden evvel içerde oynadığımız Antalya maçı iyi oyuna rağmen 1-1 bitti. Belki de fark olurdu.
Hocanın gidişinden hemen sonra içerde oynadığımız Rize maçı 1-1 bitti ama abartmıyorum bu da fark olurdu.
Mancini ile ikinci yarıda form tutmuşken bir çok pozisyondan yararlanamayıp penaltı yaparak 1-1 bitirdiğimiz Rize deplasmanı.
Tonla gol kaçırıp Kayseri'ye içerde yenildiğimiz maç (Burada çoktan havlu atmıştık ama önceden puan kayıpları olmasa farklı bir havayla çıkacaktık bu maça.)

Bu maçlar direkt aklıma gelenler. Çok kötü oynayıp kaybettiğimi puanlar var ama bunlar öyle değildi. Bunlardan özellikle ilk haftalarda olan Antalya ve iç saha Rize maçlarını kazanmış olsak Fener'in ikinci yarıda Sivas'a yenildiği maçta puanlar eşit olacaktı. Ama malesef en fazla 4 puan yaklaşabildik sezon içinde.

Mancini dogru hoca degildi. Takimi rakip yari sahasina yikip, ileride pres ile erken top kaybi yapmaya alismis bir takima Mancini gelmez. Bütün takimi topun arkasina dizip, kontr ataklar ile mac almaya calisan bir hoca. Bu adaptasyonu saglayamazsin kolay kolay, süperligde etkili bir oyun tarzi da degil sampiyon olmak isteyen takim icin.
Bunlar hep is bilmememizlik. Senol Günes hem fenere olan hirsi ile, hemde takimi tanimasi ile, ayakda tutardi takimi. Yine etkili hücum futbolu oynardik.

Hic TD degistirmesek zaten sampiyon olurduk o sene. O Antalya, Rize maclarinda girmeyen toplar, o BJK deplasmanindan sonra, elbette girecekdi ilerleyen maclarda. Ama kisir oynadigimiz cok fazla mac oldu o sene.

Çok götleri kalktı bunların, haftaya şunlara çakmak farz oldu. Çok pis felekleri şaşar balonları patlar ama bizde de pek iş yok İşte.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geçen sene biz benficayı yendiğimizde , kanaryalar ' ya çöp takım , biz onları neredeyse eleyip finale çıkıyorduk' diyorlardı ; şimdi bir de berabere kalmış olan bir takımın adı GS değil de bjk olunca 'ya bjk Harika , bu sene onlar şampiyon olur ; nasıl da iyi oynadılar' yazıyorlar. Bu yapılanın adı nedir sizce ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

13-14 sezonu bitti ts den ayrıldı.biz o sırada haziran ayında mancini aysal görüşmesi ne olacak onu bekliyorduk.
şenol 2014 mayıs sonu bursaya helikopter ile gitti imzayı attı bi süre sonra mancını aysal görüşmesi oldu mancini bu sartlarda çalısmam dedi gitti.
büyük baskan anglosakson td getircem dedi dünya kupasından elenınce prandelliyi getirdi.
bukadarını bılıyorum bi yanlıslık var. yahu zaten baskan anglosakson ıstyorum dıyordu ağlak senolu zaten beğenmzdı
Uğur İz ya hacı su olaya bi açıklık getirsene biz ademle baya çorba ettik

Adam bostaydi, almadi zaten. Senol 12/13´den sonra basti istifayi. Aysal´in hayali zaten avrupadan, marka hoca ile calismakdi, gerisi tefaruat. Anlamiyor ki futboldan. Aysal icin mancini en uygun adamdi piyasada.

Bir düzeltme yapayım. Şenol Güneş Ocak 2013'te ayrıldı Trabzon'dan. Gerçi artık bunları konuşmanın anlamı yok. Yolumuza bakmak lazım.

Son düzenleme:
Bir düzeltme yapayım. Şenol Güneş Ocak 2013'te ayrıldı Trabzon'dan.
tesekkurler. bursa ile anlasması mancini istifasından hemen önce ama değil mi? yanı şenolun boş olması ile bizim td koltuğunun boş olusu hiç denk gelmedi

edit mancini eylul 2013 de geldi sanırım ama ozamanda hayaller farklıydı.
@Adem Çakar sen kazandın renkdaş :005:

Son düzenleme:
CsQy7ykWcAAKUTs.jpg

Uğur İz ya hacı su olaya bi açıklık getirsene biz ademle baya çorba ettik

Adem dogru diyor.Terim kovuldugunda bostaydi Senor.

Ya senol gittikten sonra her turk hoca gibi cop yigini birakiyor. Onun oynattigi adamlar sadece onunla birseyler gosterirler.
Bunun en buyuk ornekleri sener, fernandao, ozan. Volkani saymiyorum hep ele avuca sigmayan oyuncuydu zaten o olcu olamaz.
Ayrica isler bir ters gitmeye basladiginda bi bakmissin tuymus. Mentalitesi sistemi kisa surede yuksek performans almak oldugu icin oyuncular cok kisa suredre yipranirlar.

Birde cok aglak ve iticidir. Ha zamaninda hamzaya tekmeyi vurup alalim dedik besiktasa gitmeden ama adam bildigin kazigi bursaya atip kacti

Ya senol gittikten sonra her turk hoca gibi cop yigini birakiyor. Onun oynattigi adamlar sadece onunla birseyler gosterirler.
Bunun en buyuk ornekleri sener, fernandao, ozan. Volkani saymiyorum hep ele avuca sigmayan oyuncuydu zaten o olcu olamaz.
Ayrica isler bir ters gitmeye basladiginda bi bakmissin tuymus. Mentalitesi sistemi kisa surede yuksek performans almak oldugu icin oyuncular cok kisa suredre yipranirlar.

Birde cok aglak ve iticidir. Ha zamaninda hamzaya tekmeyi vurup alalim dedik besiktasa gitmeden ama adam bildigin kazigi bursaya atip kacti

Yabancılar bırakmıyor sanki

Hala Mancini ve Ünal'ın çöplerini temizliyoruz

Bunu sonra gordum.Sen haklisin.
Fularli istifa etmeden once Senor timsah olmustu.

Adam takim olgusunu yaratmakda basarili, oyunculari yeteneklerine göre kullanabiliyor ve yeteneklerine göre bir takim olusturuyor. Diger hocalarin beceriksizligi, adamin sorunu degil ki. Trabzon Senol´suz, takimlarini sampiyonluga oynatacak bir hoca, sittin sene bulamaz.

Geri
Üst Alt