16/17 B Grubu 1. Maç | Benfica 1-1 Beşiktaş | M.S | 13 Eylül | TRT 1

İtü öğrencisi. Ve doğru bölümü. Teyit ettirdik okuldan. O kısımda sorun yok. Galatasaray'lı olabilir konusunda şüphelerim hala var.

Şüphe mi ? Adam bana Bjk maçında da böyle gülebilecek misin dedi yav. Belki tiner müptelası olmuş bir Galatasaray'lıdır.

CsQj7S2WgAQxr6v.jpg

:DD

Çok ballı gruba düştüler dün münih barça rakibi olsalardı 8 taşı barça yapardı şanslılar

benfica umduğumdan da rezalet oynadı bir ara süper lig maçı oynanıyor zannettim anadolu takımı bile daha çok atak yapardı !! bir tane adam gibi organize atakları yok orta sahalarında üretkenlik sıfır eğer karga gomezi göndermeseydi dünkü maçın skoru kesin 1 2 biterdi ! abubakar asla gomez değil dün kabak gibi ortaya çıktı ! adamların gurubu avrupa ligi seviyesinde demiştim ama dünkü benfica böyle oynamaya devam ederse yayla kupası gibi grup valla :)

Sakatların dönmesiyle biz bunları İnönü'de yeneriz en kötü berabere kalırız.

60 sayfa bjk...2-3 hafta foruma girmesem iyi olacak.

Hocamıza güvenmediğini ima etmen beni hayal kırıklığına uğrattı.

Yok güvenmemek degil de daha ligin basindayiz bizde taslar hala tam oturmadi.

Bakalim Rize macinda takim daha derli toplu olacak mi. Hala belirli bir oyun sablonumuz yok, buna bir cözüm bulmali Riek hocam.

Yok güvenmemek degil de daha ligin basindayiz bizde taslar hala tam oturmadi.

Bakalim Rize macinda takim daha derli toplu olacak mi. Hala belirli bir oyun sablonumuz yok, buna bir cözüm bulmali Riek hocam.

Olacak,olacak.10. haftalara geldiğimizde ligin en büyük favorisi konumunda olacağız.

Talisca'nin girmesiyle ikinci yarida bambaska bir besiktas vardi.

Talisca topla her bulustugunda etkili oldu, basit oynadi, dikine oynadi, ara paslari da iyidi.

Benfica deplasmanindan 1 puan almak iyidir, ama besiktas oynadigi oyun ile 3 puani haketmisti.

Bjk pas oyununu bozmus gazla kaos sistemiyle oynuyorlar acikcasi

Bjk bu oyunuyla bizi net yener ümitlenmeyin

benfica net vasattı. sanırım kadroyu full genclestirip gelecege yatırım yapıyorlar. bu seneye net silmisler bellide su talisca'yı hangi kafa ile yollamıslar?

bjk gruptan cıkar.

Geri
Üst Alt