16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

Garmash-Yarmalenko ikilisi bu kadar kötü oynamışken içerde kievi yenemiyosan gruptan babayı çıkarsın

Şu maçı izlerken Chedjou malına bir kez daha saydırdım.Çok rahat alabileceğimiz maçı katletti hıyarto.Kargalarda hiç bişey yok.Fatihin 3 sene önce oynattığı kaos futbolunun çok daha kötüsünü oynuyorlar.İçeriye doldur boşalt sürekli.Yeni aldıkları abubakar hızı dışında hiç bir özelliği olmayan bi forvet.Emenike bile daha iyi olabilir.Bu sene şampionluğa olan inancım her hafta katlanarak artıyor.Biz çok daha iyi takımız net.

Biyiklari henuz terlememis şikeci bjk sempatizani forumdaslarimi 1 puanlari icin tebrik ederim. Sabaha kadar q7 helal gocum diye eglenin durun simdi.

Ve sonunda bu da oldu!...Yıllarca Tsubasa' dan başka kimsenin yapamayacağı zannedilen futbol aksiyonu Caner Erkin tarafından gerçek futbol sahnesine sunuldu!:hat::oley::DD:D:P...

''90' Caner'in kullandığı köşe vuruşunda Caner kafayı vurdu. Top savunmadan geri döndü.''...sporx canlı anlatım...

Birazdan Senol Günes fikstürden dolayi aglayacak :D

Oynamayin arkadas ozm CL, biz nasil oynadik yillardir birde üstüne sampiyon olduk?

Senol Günes güzel aglayacaktir simdi

Bakalım Şenor bu sefer ne bahane bulacak.

Fikstürü bahane eder oran: 1.05

Napoli maçının tarihini şimdiden bir yerlere not edin, o güne program yapmayın. Müthiş bir 90 dakika izleyeceğiz :D

Son düzenleme:
Bu abubakar'ı beş para etmez dediğimizde ağzı akan arkadaşlar nerede acaba ? Bu adam emenike dediğimizde kıskanıyoruz demişlerdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir beraberlikte Rize macinda alsalar tadından yenmez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mertensi izledim bugun birkez daha hayran oldum nasıl arsenal tarzı takımlar kapmıyor bu adamı şiir gibi oynuyor

Şu maçı izlerken Chedjou malına bir kez daha saydırdım.Çok rahat alabileceğimiz maçı katletti hıyarto.Kargalarda hiç bişey yok.Fatihin 3 sene önce oynattığı kaos futbolunun çok daha kötüsünü oynuyorlar.İçeriye doldur boşalt sürekli.Yeni aldıkları abubakar hızı dışında hiç bir özelliği olmayan bi forvet.Emenike bile daha iyi olabilir.Bu sene şampionluğa olan inancım her hafta katlanarak artıyor.Biz çok daha iyi takımız net.

Hız mı?Abi o adam da hız da yoktur ya.Çok tırt adam gibi duruyor.Hantal bi görüntüsü var
Bu sene BJK yalnız kendini iyi alıştırmış yerlere atmaya.Bizim maçta 4 kere ceza sahası çevresinde kendilerini yere bıraktılar çok net sarı karttı hepsi.Bu maçta da Bakar'ın pozisyonu çok net faul değildi.Büyük ihtimalle faul vardı ama yine de atmaya meyilliydi zaten kendini.Son dakikalara doğru kullandıkları faulde de hiç bir şey yok.

Şenol ağlarken izleme keyfi. Az sonra.

Geri
Üst Alt