16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

BJK Karce gibi kaleciyi bedavaya almak varken saçma sapan Boyko, Fabri gibi adamlarla ne uğraşır anlamam.

Bunlar bu gruptan çıkamazlar. Keşke biz olsaydık şöyle bir grupta :(

melis güreş ağlamaya başladı mı?

Biz iyimizide kötümüzüde o kadar abartırızki o yüzden hiç bir zaman başarılı olamayız. Futboldan anlayan her insan şu 8 hafta itibariyle beşiktaşın geçen seneden daha kötü olduğunu anlar. bunları o kadar gazlıyolarki seyircisi futbolcusu ciddi ciddi ligi süpüreceğine, şampiyonlar liginde çeyrek final,yarı final oynayacağına inanıyoı :D

Sadece ilk yarıyı izledim tek bir şut dışında görünmeyen süperstar talisca ikinci yarıda nasıldı

Kalbur üstü her kalecinin çıkarabileceği bir serbest vuruş kullanmadı mı

Bu ateş üfleyerek sönmez

Şunu bir kere daha gördük ki Avrupa'da Türkiye'yi en iyi şekilde sadece Galatasaray temsil edebilir.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şenol hocaya biri sorsa zorlayarak ıkınarak taniscadan 10 numara yapabilecekmi acaba

Siz nasıl verdiniz ordan maçı onu söyle sen :D arda'dan gol yiyosunuz yaw

Sorma ya macin hakki bu degildi bence. Beraberlik güzel olurdu.

Arda'nin golünde kaleci tereddüt etti cikayim mi cikmayim mi diye sonra da golü yedi. 2.golde de zaten hatasi var.

Ah ulan soyle Barca,Dortmund,Bayern falan gelecekti sunlara o zaman gorurdum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendine şapka çıkaracağına oynasaydın ya oğlum :D benim bütün kuponlar yattı ama pişman değilim, demirden korksak trene binmezdik. :D

Oynadim mi tutmuyor :asd:

Zaten dedigim gibi ara verdim. Ama ben de kafamdaki sonuclara göre oynasaydim benim kuponlar da yatardi bugün :D

Sorma ya macin hakki bu degildi bence. Beraberlik güzel olurdu.

Arda'nin golünde kaleci tereddüt etti cikayim mi cikmayim mi diye sonra da golü yedi. 2.golde de zaten hatasi var.

Üçüncülüğü de zora soktunuz.Celtic'e geçilip sonuncu olursanız ayıp.fener bile geçti adamları geçen sene :D

Ababoukar yillik 3.3 milyon euro + 2.2 milyon euro kiralama bedeli

Fiko,fiko,fiko.

Was ist das fiko ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt