16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

Kargalar iceride disarida kollaniyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Açıkcası BJK'nin Barca-Bayern-R.Madrid gibi takımlarla karşılaşmadan elenmesini istemem

Ben de aynı fikirdeyim. Grupları UEFA grubundan hallice zaten. Bu gruptan çıkmaları için fazla ekstra şeyler yapmalarına gerek yok. Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir rakip görmediler henüz. Belki biraz Benfica. Orada da şans yanlarındaydı, hem Benfica'nın kadro sıkıntısı hem de son dakika golü açısından.

Ben de aynı fikirdeyim. Grupları UEFA grubundan hallice zaten. Bu gruptan çıkmaları için fazla ekstra şeyler yapmalarına gerek yok. Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir rakip görmediler henüz. Belki biraz Benfica. Orada da şans yanlarındaydı, hem Benfica'nın kadro sıkıntısı hem de son dakika golü açısından.
Napoli iyi takım. Benficadan çok daha iyi takım üstelik.

Kiev'in orta saha aşırı çöp en ufak baskıda yamuluyolar

Vida cok iyi oynuyor

Chedjou'dan 5 gomlek daha iyi stoper

Her golden sonra en büyük bjk anonsu yapılması 3cü büyük komplexidir bunların

Kargalar iceride disarida kollaniyor

Hocam kollanmalarına gerek bile yok aslında bu maçta

Kievin daha üç pas üst üste yaptığını görmedim ama buna rağmen beşiktaşın cılız bir iki pozisyonu dışında sağlam organize bir atağı yok

O kadar şişirilen talisca maçın başındaki bir şut sonrasında oyundan alınmış gibi

Bu ateş üfleyerek sönmez

Gecen sene Kiev deplasmanda City ile berabere kaliyor. Evinde yenilmesine ragmen cok iyi oynuyor. Bu sene cöp, iki pas yapamiyorlar.

Beşiktaş 60dan sonra düşer muhtemelen Kiev 1-0 devam ettirebilirse puan alır.

Bu Kiev ligde nası gol atıyo la acaba adamların tek hücum planı dan dun top şişirmek

Benfica da geçen senenin çeyrek finalisti üstelik Bayern ile kafa lafaya gitmişlerdi neredeyse. Napoli elbette çok iyi takım ona lafım yok ama gruptaki üç takım da o Şampiyonlar Ligi havasını vermiyor bana.
En kolay veya denk gruba düştüler zaten. Napoli ile de kafa kafaya oynarlar büyük ihtimaldir. Elit seviyede olan hiç bir takım çıkmadı şanslılarina

Napoli daha iyi bu yıl, ancak Napoli de CL'de ancak 3. torba takımı olur.

Bu maç ve içerdeki Benfica maçını alırlarsa yetebilir. Napoli Benfica'yı yenerse tabi.

En kolay veya denk gruba düştüler zaten. Napoli ile de kafa kafaya oynarlar büyük ihtimaldir. Elit seviyede olan hiç bir takım çıkmadı şanslılarina

Bu yüzden gruptan çıkmalarını istiyorum. Arsenal 4 attı Dortmund 4 attı diye nutuk çekenler kendileri bu kalibrede bir takımla oynayacağında neler olacak görmek istiyorum.

Geri
Üst Alt