Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıkcası BJK'nin Barca-Bayern-R.Madrid gibi takımlarla karşılaşmadan elenmesini istemem
Napoli iyi takım. Benficadan çok daha iyi takım üstelik.Ben de aynı fikirdeyim. Grupları UEFA grubundan hallice zaten. Bu gruptan çıkmaları için fazla ekstra şeyler yapmalarına gerek yok. Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir rakip görmediler henüz. Belki biraz Benfica. Orada da şans yanlarındaydı, hem Benfica'nın kadro sıkıntısı hem de son dakika golü açısından.
Kargalar iceride disarida kollaniyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Napoli iyi takım. Benficadan çok daha iyi takım üstelik.
En kolay veya denk gruba düştüler zaten. Napoli ile de kafa kafaya oynarlar büyük ihtimaldir. Elit seviyede olan hiç bir takım çıkmadı şanslılarinaBenfica da geçen senenin çeyrek finalisti üstelik Bayern ile kafa lafaya gitmişlerdi neredeyse. Napoli elbette çok iyi takım ona lafım yok ama gruptaki üç takım da o Şampiyonlar Ligi havasını vermiyor bana.
Ben de aynı fikirdeyim. Grupları UEFA grubundan hallice zaten. Bu gruptan çıkmaları için fazla ekstra şeyler yapmalarına gerek yok. Şampiyonlar Ligi kalitesinde bir rakip görmediler henüz. Belki biraz Benfica. Orada da şans yanlarındaydı, hem Benfica'nın kadro sıkıntısı hem de son dakika golü açısından.
En kolay veya denk gruba düştüler zaten. Napoli ile de kafa kafaya oynarlar büyük ihtimaldir. Elit seviyede olan hiç bir takım çıkmadı şanslılarina
Kadroyu fiko yapmisBeşiktaş XI: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Adriano, Talisca, Quaresma, Aboubakar.