16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

3 + 3,3 milyon eurodan 6.3 milyon euro yillik maliyeti. Sene sonu da bavul toplayip gidecek.

Bir arkadas ile bu gsc de iddiaya girmistik Erenin yarisi kadar gol atamaz son vurus problemi var aboubakarin demistim . Erenin maliyeti yuksek diyen bir arkadasla tartisiyorduk bu forumda!! :)

@Kerim ZENGİN idi sanirim

Haydaaa olay çıkacak sanırım

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 + 3,3 milyon eurodan 6.3 milyon euro yillik maliyeti. Sene sonu da bavul toplayip gidecek.

Bir arkadas ile bu gsc de iddiaya girmistik Erenin yarisi kadar gol atamaz son vurus problemi var aboubakarin demistim . Erenin maliyeti yuksek diyen bir arkadasla tartisiyorduk bu forumda!! :)

Ifsa bekliyoruz

Şaka yaptık reis,alınma hemen. :D

Öyle bir anlattın ki,sanki Galatasaray'dan değil de sevgilin olacak bir kızdan bahsediyoruz. :D Tamam stadın bulunduğu şehirden bayağı uzaktasın ama bu engel değil bence sevmeye.

Tabi isin sakasi o :D Yok engel degil zaten, olsaydi da bu kadar hasta Galatasarayli olmazdik yani.

Talisca oynadıysa nasıl kazanamadılar. Bunu biri açıklayabilir mi?
Iyi oynamadi diye. Ama her türlü Besiktas'in en kaliteli oyuncusu.

Besiktas çok kötü ya ciddiyim. Caner, Aboubakar, Marcel, Fabri, Atiba, Quaresma, bu isimler vasat cidden.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

özeti izledimde adamlar tinercileri tokatlamış resmen aleni apaçık gayet net

Sabah sabah çok eğlendim akşamdan beri sporla ilgili ne varsa izliyorum napoli 2 maçtada yenerse bunlar en fazla 1 puanla yada 2 puanla en iyi cl takımı olarak gruptan sondan ikinci yada sonuncu olarak çıkar

Besiktas çok kötü ya ciddiyim. Caner, Aboubakar, Marcel, Fabri, Atiba, Quaresma, bu isimler vasat cidden.

Evet kaliteli olabilir ama simdiye kadar o kadar sisirilmeyi hak edecek bir numarasini görmedim

İşin şakasındayım da Talisca iyi oyuncu ama kadroları kötü. Yenemedik salakalık yaptık.

Evet kaliteli olabilir ama simdiye kadar o kadar sisirilmeyi hak edecek bir numarasini görmedim
Ne kadar sisirildigine bagli. Aciklandigi ilk gün bu forumda fena yetenekli bu cocuk nasil alindi deniliyordu ve ben ozm bile iyi ama abartmamak gerekir demistim. Herseyin sInIrI var.

Türkiye ligi için cok iyi transfer bir kere. CL'de de iş yapar iyi takimda.

gol atttıya 1 tane benficaya ne kadar şişirseler az ilk cl'ye katıldığımızda muslera ile semihide alex fergusonlu manchester istiyordu...Bizim basın böyle oğuzhanada 40 milyon filan değer biçiliyor ne oynuyorsa hala anlamış değilim...

ayrıca tinercilerde beni en cok yanıltan adam tosic takımın üstünde performans sergiliyor..

cem dizdar diyorki olcay oynasaymış eğer kazanabilirmiş beşiktaş...

Çok önemliymiş rakibin top yapmasını engelleyecek ve çok önemli bir oyuncuymuş yıldız severlik yüzünden 3 puan gitmiş.
Sosyal medyanın kadro seciminde cok etkisinde kalıyormus şenol...Sabah sabah tinerlenmiş buda...

Olcay'in iyi futbolcu olarak görüldügü tek bir ülke vardir Avrupa'da o da Türkiye'dir herhalde.

Olcay'in iyi futbolcu olarak görüldügü tek bir ülke vardir Avrupa'da o da Türkiye'dir herhalde.
Almanya'da adamin yüzüne bakmazlar, burda büyük yildiz gibi geziyor..

Yasin Öztekin ayni. Ikisi 2. Lig bile zor oynarlar, burda ise büyük takimlarda oynuyorlar. Lige bak lige..

Almanya'da adamin yüzüne bakmazlar, burda büyük yildiz gibi geziyor..

Yasin Öztekin ayni. Ikisi 2. Lig bile zor oynarlar, burda ise büyük takimlarda oynuyorlar. Lige bak lige..

Büyük takimlarda oynamalarini gectim bu adamlar yildiz muamelesi görüyor burada saka gibi.

yediğimiz golden önce faul yokmus senol söylüyor trt spor izliyorum...
Mal herif her yedikleri gol hata şanssızlık her attıkları gol çok organize 2 cl maçında 2 freekick golü atıyorsun şansa bala bunu konuşmuyor.
Fizik olarak düşmüş basın sizi öyle bir şişirdiki 180 dakika durmadan tek kale maç oynuyorsunuz zannedicez izlemesek.

Şu grupta biz olucaktık ki Güle oynaya çıkardık vallahi hoş geçen yılda çıkardık gruptan orta sahada bilal taçsız prens umut ve burak yerine adamlar alınsa melo gitmese...

ABV hamza geçen yıl için bir daha sövim

allah askına izleyin trt spor beşiktaş çok üretkenmiş uefa avrupa liginde ve cl ligidne bu yıl ne yalaka adamlar va yhu

Geri
Üst Alt