16/17 B Grubu 2. Maç | Beşiktaş 1-1 Dinamo Kiev | M.S | 28 Eylül | Tivibu Spor 2

cem dizdar diyorki olcay oynasaymış eğer kazanabilirmiş beşiktaş...

Çok önemliymiş rakibin top yapmasını engelleyecek ve çok önemli bir oyuncuymuş yıldız severlik yüzünden 3 puan gitmiş.
Sosyal medyanın kadro seciminde cok etkisinde kalıyormus şenol...Sabah sabah tinerlenmiş buda...

Su Avrupa Sampiyonasinda karsisina futbolu bilen bir futbolcu cikinca top ile taca cikan olcay mi?

Son düzenleme:
allah askına imkanı olan trt spor izlesin yemin ederim spiker cem dizdara ısrarla diyorki

Beşiktaş geçen sene avrupada çok pozisyon buldu bu senede cl maçlarında çok pozisyon buldu kalecisi muslera olaymış şampiyonlar liginde 2 tur oynarlarmıs.

Ulan giydir tiner formasını 11 tane messi ver yine bi bok olmaz onlardan be...Hay Allah nerden şampiyon oldular.. başımıza real barca kesildiler. ne güzel hiç sesleri çıkmıyordu.

aynen ondan bahsediyor sanırım yoksa ben anlattığı zaman gattusodan bahsediyor sandım
iste bu yorumcular yüzünden alman ikinci liginden gelen karsisina futbolu bilen futbolcu cikinca rezil olan olcay gibi adamlar türkiyede yine dogru düzgün top oynamadan sahada ali kiran bas kesen olabiliyorlar

hafta sonu derbide kendini atip kaza yapmis araba gibi defalarca takla atmasi saha icinde devamli kabadayi tavirlar olcayin ne mal oldugunu gösteriyor aslinda ama iste türkiyede böyle adamlar prim yapiyor

Olcay bence çok sıradan düz bir topçu ben bunu ilk geldiği zamandan beri söylüyorum Olcay'ı çok beğenen Beşiktaş'lı arkadaşıma'da bunu söyledim ama adamın bir özelliği var oda eğer ilk 11'de sürekli oynarsa bir sezonda ligde en az 10 gol atıyor aynı özellik bizim Yasin'de de var.

Dünki beraberlikle birlikte bana göre gruptan çıkma şansları çok azaldı Napoli'ye 2 maçtada yenileceklerini düşünüyorum aynı şekilde D.Kiev deplasmanındada yenilecekler büyük ihtimal Benfica'yı evlerinde yenseler bile 5 puanla elenecekler.

5 sene ligi domine edecek bu kadro diyen bejekeli kardeşlerim ,üzülmeyin, Galatasaray da bu ülkenin takımı. hatta dün akşam sizin ulaştığınız CL de maç oynama sayısına 98-99 da ulaşmış memleketimizin yegane takımı.değiştirin safınızı ,ayıp değil.dünya dönüyor kardeşlerim , siz dönmüşsünüz çok değil.

5 sene ligi domine edecek bu kadro diyen bejekeli kardeşlerim ,üzülmeyin, Galatasaray da bu ülkenin takımı. hatta dün akşam sizin ulaştığınız CL de maç oynama sayısına 98-99 da ulaşmış memleketimizin yegane takımı.değiştirin safınızı ,ayıp değil.dünya dönüyor kardeşlerim , siz dönmüşsünüz çok değil.

renkdaş gelmelerine şahsen karşı değilim 2 tane beşiktaşlı yeğeni Galatasaraylı yaptım... cocukken bu işler daha kolay oluyor tiner bağımlılığı yaş ilerledikçe bırakılmıyor

Burada iş biz Galatasaraylı abiler büyüklere düşüyor alın tanıdık küçük beşiktaşlıları bilale anlatır gibi bak diyin böyle böyle babaları forma alıp kandırmaya çalışırken tutun ellerinden maça götürün 2 kere bizim tribün havasını soluyanın dönüşü zaten olmuyor :D

Dünki beraberlikle birlikte bana göre gruptan çıkma şansları çok azaldı Napoli'ye 2 maçtada yenileceklerini düşünüyorum aynı şekilde D.Kiev deplasmanındada yenilecekler büyük ihtimal Benfica'yı evlerinde yenseler bile 5 puanla elenecekler.

ben benfica maçını kazanabileceklerini düşünmüyorum benfica 2 dinamo maçını kazanıp 6 puan yapar.

napoli bunlara 2 maçta vurur bunlar kalır 2 puanda..
,Dinamo bunları evinde yener kısacası sonuncu olurlar tanıdık beşiktaşlı arkadadslarımızın tinerlerini parasını verip alalım..
Takmazlar bunları kafaya şampiyon bu sene biz oluncada hakemlerdi efendim çok basit goller yedik taliissscaaa formsuzdu daha az konusurlar fon olusuturup litre litre tiner almak lazım simdiden..

Bu mallarin gotunu kaldirmayin dedik kadar. Kargalar soyle takim kargalar boyle takim... :asd22:

Bu mallarin gotunu kaldirmayin dedik kadar. Kargalar soyle takim kargalar boyle takim... :asd22:

aynen öyle çok küçük bir toplu iğneye bakıyor balonları 2 kere patladılar biz dinamo maçında
yanlız napoli ne batırır bilemem bunların balonuna 3-4-5 umarım 5 farklı filan yenilirler.İşte o zaman güzel 1 viski açıp spor programlarını izlerim sabaha kadar.

olası farklı mağlubiyette en çok konuşulacaklar kimse konusmaz beşiktaşın ne kadar leş bir takım olduğunu ama uzun uzun hakemler acemice hatalar fizik problemi 90 dakikalık oyunda 20 dakika kazara iyi oynarlarsa uzun uzun ondan bahsederler.

Hiç aldırmayın bilin ki onlar şüphesiz tiner çekmişlerdir.....

Olcay bence çok sıradan düz bir topçu ben bunu ilk geldiği zamandan beri söylüyorum Olcay'ı çok beğenen Beşiktaş'lı arkadaşıma'da bunu söyledim ama adamın bir özelliği var oda eğer ilk 11'de sürekli oynarsa bir sezonda ligde en az 10 gol atıyor aynı özellik bizim Yasin'de de var.

aynen renkdaş bende takip ettim, bu hıyarın ne düz topçu olduğunu hep belirtmiştin hatta 579 mesajının yaklaşık 100 tanesi filanda sırf bu konu üzerineydi..:)

Geri
Üst Alt