16/17 B Grubu 3. Maç | Napoli 2-3 Beşiktaş | M.S | 19 Ekim

Gururlandirdilar . Tebrik etmek yakisir bize de . Umarim bu avrupadaki gidis ligde puan kayiplarina zemin hazirlar.

Napoli çok daha üstün oynadı. Bjk İstanbul'a gelen balı Anadolu takımı gibiydi. Ama napoli nin yaptığı savunma hataları resmen komedi.

Forumlarina biraz goz attim feci

Napoli'de kimmis Arena fark atariz ama ilk sayfalarda fark atmasalar bari diyorlardi

Simdi tum medya yalayacak bunlari. Boku yedik...

Spor programlari haram oldu. Cumartesi gelsede Hamsilere koysak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Napoli istanbulda bjk'yi fena yenecek gibi geliyor bana bu arada, en az 3 fark bekliyorum

Tinercilere helal olsun.

Turk futbol icin büyük başarı

Forza tiner

İnsignie-Hamsik-Callejon bu 3'ü de çöpten beter oynadılar. Hele insignie'nin kullandıgı penaltı komediden öte bir şeydi

9672b47b82b33ff222aad9a7733c54b2.jpg

Kimse benden helal olsun dememi beklemesin. Bazilariniz bunlari "kardes kulup" diye goruyor ama forumlarinda yazdiklarini okuduktan sonra oyle dusunmezsiniz. Antu bile daha yakin kalir kardes kulup olmaya...

Umarim rezil olurlar hem ligde hemde sl'de

Uefa'yı garantilediler.Gruptan çıkmaları öyle kolay olmaz.Napoli uzak ara yapma şansını elinin tersiyle itti.Şu sonuç grubun gidişatını sonuna kadar değiştirdi.Napoli son benfica maçına yedek kadroyla gidebilecekken şimdi ne olacakları belli değil.Beşiktaş bu grupta kazanmaya oynadığı hiç bir maçı kazanamaz.Yani içeride kazanamaz bunlar.Yenilirler mi berabere mi kalırlar bilemem ama şurdan 3 puan almasalar kesinlikle ilk iki için şansları biterdi.Joker haklarını bu maçta kullandılar.Daha da maç kazanacaklarını ben sanmıyorum

Bu grubuda tahmin etmek zor. Kim çıkar çıkmaz kestiremiyorum. Kiev elendi ama diye biliriz

Türk futbolunun avrupadaki en büyük başarısına imza attılar. Helal olsun.

Forumlarina biraz goz attim feci

Napoli'de kimmis Arena fark atariz ama ilk sayfalarda fark atmasalar bari diyorlardi

Simdi tum medya yalayacak bunlari. Boku yedik...

Spor programlari haram oldu. Cumartesi gelsede Hamsilere koysak

Öyle havaya girmeleri iyi.Ligde 3-5 puan kaybederler belki.

Benfica en iyi kadrolariyla geldigi Istanbul'dan her zaman eli bos dönmüştür.Bu berbat kadrosuyla pek fazla sansi yok.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjk bu gruptan çıkar malesef. En kestane gruba düştüler.

Geri
Üst Alt