GSCimbom
16/17 C Grubu 3. Maç | Barcelona 4-0 Manchester City | M.S | 19 Ekim
K

16/17 C Grubu 3. Maç | Barcelona 4-0 Manchester City | M.S | 19 Ekim Sayfa 5

Kadir Ari ·

Cevap
105
Okunma
5,3K
Sayfa
5/6
CanlıBarcelona40Manchester CityM.S
Ronaldo çok büyük oyuncu ve yetenek ama Messi çok farklı seviyede.

Futbol tarihinin en iyisi Messi sonra brezilyalı Ronaldo gelir belki. Maradona ve peleyi sayamıyorum maalesef. O dönemin futbol seviyesi farklıydı.

CvKG_zGWYAA_SrP.jpg:large

:)

Ronaldo çok büyük oyuncu ve yetenek ama Messi çok farklı seviyede.

Futbol tarihinin en iyisi Messi sonra brezilyalı Ronaldo gelir belki. Maradona ve peleyi sayamıyorum maalesef. O dönemin futbol seviyesi farklıydı.

Futbol tarihinin en iyi oyuncu yok rnş

Her jenerasyonun en iyi oyuncu grubu var

Son yılların en iyileri CR7 ve Messi.

Ondan önce Brezilyali Ronaldo, Figo, Zidane vardı, vs. vs.

Futbol tarihinin en iyi oyuncu yok rnş

Her jenerasyonun en iyi oyuncu grubu var

Son yılların en iyileri CR7 ve Messi.

Ondan önce Brezilyali Ronaldo, Figo, Zidane vardı, vs. vs.
Bence gerçek pro futbol dönemi itibariyle tüm futbolcular birbiriyle kıyaslanır. Yani yaklaşık son 20-25 yıldır.

Messi mesela gördüğüm en komple futbolcu. Bitiriciligi çok üst seviyede ama bunun yanında oyun görüşü asist özelliği de inanılmaz yüksek seviyede. Savunma anlamında geride kalıyor galiba sadece.

Bence gerçek pro futbol dönemi itibariyle tüm futbolcular birbiriyle kıyaslanır. Yani yaklaşık son 20-25 yıldır.

Messi mesela gördüğüm en komple futbolcu. Bitiriciligi çok üst seviyede ama bunun yanında oyun görüşü asist özelliği de inanılmaz yüksek seviyede. Savunma anlamında geride kalıyor galiba sadece.
Kiyaslanmaz. O dönem futbol anlayisi farkliydi, farkli oynaniyordu, simdi yine cok daha farkli.

Kiyaslanmaz. O dönem futbol anlayisi farkliydi, farkli oynaniyordu, simdi yine cok daha farkli.
Bu konu tartışılır. Bence okadar farklı değildi performans seviyesi olarak. Takımların farklı oyun karakterine sahip olmaları normal ve şimdi ki gibi system takımları yokdu belkide örnek barça gibi atl.madrid gibi.
Ama kişisel oyuncu performansları bence kesinlikle kıyaslanır. O dönemin real Madridi bugünkü Madridi yener bence mesela
Zidane Ronaldo tek. Carlos figolu takım efsaneydi ve bugünkü futbolu ile farkı yokdu ayrıca okadar

Bu golleri biz yesek yerden yere vururduk takımı.city gibi bir takım clde bu tarz golleri yememesi lazım.barçaya resmen ikram etmişler maçı

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Orasi oylede Barca'da bir td olarak aldigin basari olcu degildir gibi birsey. Takimin basina seni beni koysalar yine la liga sampiyonu falan oluruz neredeyse

Sent from my iPhone using Tapatalk
Olamaz. Benitez ile Madrid'i gördük, Tata ile Barca'yı da.

Enrique işler kötü gittiğinde hiç bir şey yapamıyor ama o yüzden hiç beğenmem.

Olamaz. Benitez ile Madrid'i gördük, Tata ile Barca'yı da.

Enrique işler kötü gittiğinde hiç bir şey yapamıyor ama o yüzden hiç beğenmem.
Tata ve barça dönemi ayrı tutmak gerekir. Adam bir kansere yakalandı ve iki takım sakatlıklar ile boğuştu sezon boyunca.

Real de System yok zaten öyle oturmuş. Hoca beceresi çok daha önemli orda katılıyorum.

Hafif sakatlığı vardı.

Valla öyle bir sevindimki şu skora PeP denen herif yüzünden soğudum City'den YayaToure'yi hem barça hem City'de harcadı Bony Mangala harcad Eto harcadı Ronaldinho harcadı Hart harcı allahın cezası bir herif kendini bir halt sanan birisi bunlar yetmezmiş gibi birde Jason Denayer'in gelişine çomak soktu kel herif

İnş ilk 3'e giremezde ligde araplar petrol kuyularına kadar kovalarlar bunu

Geri