Serhan Altuğ
Tecrübeli Üye
- 1 Mayıs 2012
- 6.671
- 1.289
- 428
Yalnız şu maç gösterdi ki bu Bjk baskıya dayanamıyor. Biz veya fb güçlü halinde, saldıran bir takım olsak eski hallerine geri dönecekler. Ortalık boş kaldı palazlandılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
basakşehirin bizi yenmesi bi poka yarasa da şampiyon olamasalarYalnız şu maç gösterdi ki bu Bjk baskıya dayanamıyor. Biz veya fb güçlü halinde, saldıran bir takım olsak eski hallerine geri dönecekler. Ortalık boş kaldı palazlandılar.
Bu 8 Numara ne oynadı be selçuk melçuk izlediyse maçı utanmıştır aldığı maaştan
Aslında içimden birine mention atmak geldi bunu okuyunca ama neyseMaç bitti trt evet propagandası yapmakta son sürat yalan dolan eksik bilgiler ile.
Ntvsporda bir gunto ağlıyor izleyin. Haha
Yalan yav kim ne yapacak onu EPL de. Bundesliga da falan iş görür orta sıra takımlarında ama bence de çok abartılan bir herif. Öyle yıldız mıldız da değil.Oğuzhan balonu hakkında EPL'ye gidecek diyorlar acaba hangi mal takım bunla ilgilenen
Hiç bir büyük maçta iyi oynadığını görmedim.
çoktandır bi deplasman takımını bukadar kollayan bi hakem görmemiştim.İkinci golden sonra Fabri'yi teselli eden ilk kişi hakem olmuş. Var bu hakemde bir şey ������
15-20 milyon eder yazmıştım bende. Utançla küçük ligin büyük topçusu olur ancak ile u dönüş yapmak zorundayım.Oğuzhan balonu hakkında EPL'ye gidecek diyorlar acaba hangi mal takım bunla ilgilenen
Hiç bir büyük maçta iyi oynadığını görmedim.