16/17 ÇF M:1 | Olympique Lyonnais 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Nisan | TRT 1

Yalnız şu maç gösterdi ki bu Bjk baskıya dayanamıyor. Biz veya fb güçlü halinde, saldıran bir takım olsak eski hallerine geri dönecekler. Ortalık boş kaldı palazlandılar.

:(
51d105998423ece966ac472490d9072a.jpg

Bu 8 Numara ne oynadı be selçuk melçuk izlediyse maçı utanmıştır aldığı maaştan

Şu duruma fb dahi gelse üzülürdüm.. Ama iş bu sonradan görme takım olunca keyifle oturuyorum koltukta.. Beter olun keşke 3 olaydı

Oğuzhan balonu hakkında EPL'ye gidecek diyorlar acaba hangi mal takım bunla ilgilenen :D

Hiç bir büyük maçta iyi oynadığını görmedim.

Bu maç başka türlü 2-1 bitse böyle keyif vermezdi :D :D

İkinci golden sonra Fabri'yi teselli eden ilk kişi hakem olmuş. Var bu hakemde bir şey ?

Bjk cok baski yedi gol erken gelmis olsa daha farkli olurdu

Fekir çok kötüydü Lacazette ise çok mücadele etti ama o pozisyonda da atacaksın artık. Beşiktaş rövanşta 1-0a oynayacak muhtemelen tabi ilk yarıyı geride kaparlarsa yada erken bi gol yerlerse maç farklı yere gider.

Oğuzhan balonu hakkında EPL'ye gidecek diyorlar acaba hangi mal takım bunla ilgilenen :D

Yalan yav kim ne yapacak onu EPL de. Bundesliga da falan iş görür orta sıra takımlarında ama bence de çok abartılan bir herif. Öyle yıldız mıldız da değil.

Dediğin gibi bütün büyük maçlarda hayalet gibi.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

15-20 milyon eder yazmıştım bende. Utançla küçük ligin büyük topçusu olur ancak ile u dönüş yapmak zorundayım.

epl de pardon iyi takip ettigim icin biliyrum premiershipte bile ooouzhan gibi onlarca oyuncu var hemde daha cok skor üreten

Geri
Üst Alt