16/17 ÇF M:1 | Olympique Lyonnais 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Nisan | TRT 1

Fekir çok kötüydü Lacazette ise çok mücadele etti ama o pozisyonda da atacaksın artık. Beşiktaş rövanşta 1-0a oynayacak muhtemelen tabi ilk yarıyı geride kaparlarsa yada erken bi gol yerlerse maç farklı yere gider.
lacazette 2.maçta bu kadar malca oynar mı sence,ciddiye alacak.

Beşiktaşlılar hatalarımız yüzünden yenildik diyorda, Lyon'un yediği goldede lyon'un büyük hatası var mal gibi gol yediler

Futbol bir hatalar oyunu hata olmasa gol olmaz zaten

Lyonun övülen topçuları tolisso dışında iyi değildi

Jallet Rafael gibiler de bu seviyenin topçusu değil gibi

Dakika 80'de bjk'li yeğenimi yatırdım sabaha ne diyeceğim hahaha ?

2 direk 3 boş kale saçma sapan ofsaytlar neredeyse 0-1 bitiyordu lan.

Lyonun övülen topçuları tolisso dışında iyi değildi

Jallet Rafael gibiler de bu seviyenin topçusu değil gibi
Sol bekleri gol attı ama o da yetersiz bir oyuncu gibi geldi bana

Stoperleri de pek güven vermiyor ama Mammana sanki iyi bir oyuncu ama yanına çok komple ve lider stoper alınsa iş yapar gibi, tamamlayıcı oyuncu yani

Lyon azıcık şanslı olsa en az 4 olurdu. Bjk'nin turu geçme ihtimali çok düşük bana kalırsa. 1 gol atıp kapanmaya çalıştılar, rövanşta boş alan bulursa antrenman havasında geçer Lyon için

Hakeme dua etsinler bebek mebek olsaydı 7-2 biterdi maç i...ne iyi maç yönetti

Beşiktaş da marcelo yok tam tersi Lyon da Gonalons dönüyor beşiktaş bu maçta turu kendi elleriyle ikram etmiştir ayrıca gonalansı izlemeyenler izleyince Lyon'daki değişimi bariz şekilde görecekler bizde melo neyse onlarda gonalons öyle bilmeyen için bilgi vereyim :oley:

Marcelo olmaması bjk için en kritik eksik bence. Tur lyona daha yakın bencede.

Hakem den ziyade o yardimci herif neydi lan öyle. Adamin gözleri sahin gibi ofsaytlari tak tak veriyor.

Lyon'un epey direkten dönen topu var, BJK top oynamadı. Daha farklı da olabilirdi ama şanslıydılar, ona rağmen malca yenildiler.

lacazetteyi övdük övdük deschamp hıyarı oynatmıyor dedik herif gol makinesiyken camasır makinesine döndü bugun

Geri
Üst Alt