16/17 ÇF M:1 | Olympique Lyonnais 2-1 Beşiktaş | MS | 13 Nisan | TRT 1

Bjkmiz yenilmeden yurda dönecektir.
arka-sokaklar-da-riza-baba-nin-kizini-oldurduler-2677981.Gif

lacazetteyi övdük övdük deschamp hıyarı oynatmıyor dedik herif gol makinesiyken camasır makinesine döndü bugun
Forumda çoğunluk görüş ne olursa tersi oluyor, maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor :D

Talisca'yada iyi oynuyor dedik burada bir kaç kişi o dakikalardan sonra Talisca mala bağladı :D Ondan önce fena oynamıyordu

GSC laneti diye bişey var :D

Ali ece fabriciğime iyi gömmüş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olaylar nedeniyle bunları seneye Avrupa'ya almazlarsa çok güzel olur. Kiev maçı sonrası da ceza aldılar ve tekrarladıkları için sadece para cezasıyla yırtamayacaklar. Saha kapatma gelir ama.
Atıyorlarsa ama bu hafta açıklamasınlar yoksa birileri bunu seçim için kullanır.

sosyal medyaya pek bakmadım ama kesin olaylarla ilgili beşiktaş taraftarının hiç bir suçu yoktur . Efendi beşiktaş !

iyi yendiler

lyon,vodofonede az 2 tane çakar

çok ağır saçmalamazlarsa besiktası elerler.

içimizdeki bjk severlerede gecmiş olsun bu arada.

14 Nisan 2000 | Fevzi Tuncay, Sead Halilagic'in geri pasını ıskalıyor. (Beşiktaş - Galatasaray) #TarihteBugün

Twitter

skora fazla takmayin. lyon top göstermedi besiktasa, rahat gecerler turu

macin icinde bazı arkadaslar talisca denen bebeyi öyle bir anlattılar ki rivaldo geri döndü sandım 3 boyutlu gözlüklemi izliyorsunuz bu adamı bilmiyorum

yada benim gözlerde sıkıntı var frikigi dısında bir numarası olsaydı benfica zaten kiraya vermezdi bunu.

Tolisso iyi eleman..Bunun gibi iki Orta Saha lazım bize.

30 milyonu 4 tane mala gomne kadar iki tane boyle adam alirdik. Ama beyin lazim

Orta sahan iyi olacak.Gerisi boş.Oradaki adam iyi oldu mu takımı çok etiliyor.Bizde de Melo vardı iyi toparlıyordu orta sahayı:red: Bizim seneye en kötü oraya eski Bursalı N'Diaye'yi almamız lazım

Valla gerçekten orta saha önemli
1 tolisso gibi eleman çift yönlü
1 Kante gibi eleman adım atmadık yer bırakmayan rakipleri ısıran

Elimizdeki tüm parayı defans dörtlüsü ve orta saha tandemi için harcayalım geri kalanı bir şekilde halledilir

macin icinde bazı arkadaslar talisca denen bebeyi öyle bir anlattılar ki rivaldo geri döndü sandım 3 boyutlu gözlüklemi izliyorsunuz bu adamı bilmiyorum

yada benim gözlerde sıkıntı var frikigi dısında bir numarası olsaydı benfica zaten kiraya vermezdi bunu.
Fazla maçını izlemedim ama izlediğim dört beş maçta şut ve frikik dışında bir ekstrasını göremedim.

Ayrıca çok enteresandır ki kimi taliscayı göklere çıkarıyor ama bir bakıyorsun Lyon beşiktaşa top göstermedi bilgisini içeren bir çok mesaj var. Lyon beşiktaşa top göstermedi ise bu talisca ne yaptı da bu kadar göklere çıkarılıyor?

Sen dandik kalecini Muslera ile kiyaslarsan böyle olur iste sonu. Muslera'nin ismini anmadan bismillah cekin önce pis sikeciler.

Geri
Üst Alt