16/17 E:4 | Tuzlaspor 3-2 Galatasaray | MS | 28 Aralık | ATV

İstediği kadar heyecanlı olsun. O pozisyonda pas vermek aklına gelmiyor, kaleyi düşünüyorsan bütün gücünle topa vuracaksın. Böyle bir olay yok arkadaş. Adam resmen geri pas verdi lan kaleciye. Pas vermeyi, topa vurmayı bilmeyen adamın bu takımın altyapısında olsa bile işinin olmaması lazım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tuzlaspora gol atdi diye Chedjou'yu begenler, gorurum yarin fenev, 8tas, hamsilerin macinda yapacagi hatalardan sonra sizleri.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Henry bile ilk 15 macinda gol atamamis goller kacirmis, Henry adam olmadi mi?

Sut atman gereken yerde kotu vurur daga tasa atarsin olabilir

pas vermeye calisirsin , denedigin dogrudur , tek defansin gider ayagina atarsin , o da duzelir

ama mantalite bozuksa , ucuz kahramanlik pesinde isen , gazetede senden bahsedilsin pesinde kosuyorsan baslamadan bitersin

Altyapidan denenecek tek oyuncu Kerem ise isimiz var. Birde yabanci sinirlamasi vardi yillardir :red:

Orhan Atik altyapi sorumlusuyudu dogrumu?

Peh..

Heyecanını yiyim onun lan rakip Tuzlaspor, demek fener falan olsa top sürerken kalp krizi geçirecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaslar Kerem e saydiriyorsunuz da su son pozisyonda belli etti kendini... Adam ruyalarinin takiminda, cocukluktan beri hayalini kurdugu takimda ilk 11 cikmis... Cok asiri heyecanli gordum kendisini, o son vurusunun baska bi aciklamasi yok... 2-3 mac oynasin biraz alissin sonra saydiralim saydiracaksak... Biraz insaf...

İstediği kadar heyecanlı olursa olsun. O pozisyonda bütün gücüyle topa vuracak aga. İsterse top ormana gitsin. Ama böyle rezil bir vuruş olmasın yine de.

Ched reis tuzlaya attığı gol ve sonrasında yaptığı tuhaf gol sevincinde sanki ben bu takıma fazlayım ne işim var burada çin ligi beni bekler der gibi bir anlam çıkardım

s
Bana kalirsa tüm gencler oynasin. Ama olacak oyuncular yetenegini pas verisiyle, sut atisiyla, kosmasiyla hemen belli eder. 2-3 maca gerek yok.

Belli etmesi icinde gol assist yapmasina gerek yok. Bundan cacik olmaz arkadas, isterse 10 mac oynasin.
Bilemezsin. 45 dkda oyuncu muyuncu degerlendiremez. Belki kotu gunundedir, ya da cok heyecanlidir, senin cok goremedigin seyler var bu hayatda. Kerem suana kadar iyi biseyler yapti, dogru kosular yapti, hareketli. Hatalarida olsun yasi daha 19.

Ched reis tuzlaya attığı gol ve sonrasında yaptığı tuhaf gol sevincinde sanki ben bu takıma fazlayım ne işim var burada çin ligi beni bekler der gibi bir anlam çıkardım

Allahim yarabbim. :D
Bende bunu cikartim: Kac gundur fitnesse gitmedim, bari biraz workout yapayim zaman bulmusken

Abartmayın hemen, çocuk daha 45 dakika oynadı. Kastamonu'ya hattrick yapan Sinan'ı da görüyoruz.

Bazı arkadaşlara koruyucu annelik yapmalarını öneriyorum.

keremden futbolcu olmaz net.
orda pas vereceksin arkadas bunu sana ögretmelerine gerek yok.

s
He kesin sebebi budur Fatih kardes. Aslinda cok yetenekli bir kardes.. :red:

Yahu heyecanli olursun da en azindan topa vurabilirsin..

Ya sende haklisin rdas... Haksizsin demiyorum ama ne yapayim, ben olsam bende heyecanlanirdim herhalde Galatasaray takiminda oynasam 19 yasinda... Kucukken ben Monaco maci (iceride 4-2 kazanip deplasmanda 4-0 yenilerek elenmistik. Kalede Hayrettin felan vardi) hungur hungur aglamistim... Ve daha nice maclarda... Yani hemen asip kesmek istemiyorum... Ha bende pek bi numarasini goremedim,haklisin ama olsun... Ben yinede hemen asip kesme taraftari degilim... Heyecanina veriyorum... Toparlar insaAllah...

JOR simdi cikarmasinda su son pozisyondan sonra... Temelli kendine guveni gider cocugun... Hata yapmaya korkmamali, kendine guvenmeli... Sadece oyle basarili olur dusuncesindeyim...

Bilemezsin. 45 dkda oyuncu muyuncu degerlendiremez. Belki kotu gunundedir, ya da cok heyecanlidir, senin cok goremedigin seyler var bu hayatda. Kerem suana kadar iyi biseyler yapti, dogru kosular yapti, hareketli. Hatalarida olsun yasi daha 19.
s
Konuyu dagitiyorsun baska yerele cekerek. Seviyorsunuz bunu hakli cikmak icin.

Ben hatasi olmasin mi dedim? Tabi olacak. Bunu ben basindan beri Bruma icin diyorum. Ama daha pas atmasini, sut atmasini beceremeyin oyuncu cikip ben kötü günümdeyim diyemez.

Ya neyse, o senin fikrin, ne olacagi belli aylar sonrasi ama ben seni ikna etmek zorunda degilim. Zamanla görürüz iste.

Geri
Üst Alt