16/17 E:4 | Tuzlaspor 3-2 Galatasaray | MS | 28 Aralık | ATV

Cavanda'ya ne oldu? Sakatlanmış.

Devre arası elden çıkarma planları yattı herhalde.

Birazdan maçın 1-1 olacağı hususunda hem fikirizdir heralde???

s
Konuyu dagitiyorsun baska yerele cekerek. Seviyorsunuz bunu hakli cikmak icin.

Ben hatasi olmasin mi dedim? Tabi olacak. Bunu ben basindan beri Bruma icin diyorum. Ama daha pas atmasini, sut atmasini beceremeyin oyuncu cikip ben kötü günümdeyim diyemez.

Ya neyse, o senin fikrin, ne olacagi belli aylar sonrasi ama ben seni ikna etmek zorunda degilim. Zamanla görürüz iste.

:D Oglum hic mi futbol oynamadin sen hayatinda ya, ya da sinava, ya da bir kizla felan bulusmadin mi ya? Heyecan nasil birsey oldugunu bilmiyorsun heralde :D
Konuyu felan dagitmiyorum, 45 dkda adami sildin futbolcu olmaz dedin. Pas vermedigi orda hatasi. Ama tabi heyecan ne oldugunu bilmeyen insan bunu anlayamazsin.
Kerem harika bir futbolcu olacagani demiyorum ama 45dkda silmek gerikafalikdir Hakan bey :asd:

Son düzenleme:
Cumhur Önder Arslan
24 min24 minuten geleden
Cumhur Önder Arslan ‏@ArslanCumhur
Galatasaray'ın takımdan göndermek istediği Cavanda, Tuzlaspor maçında sağ ayak arka adalesinden sakatlandı.

...

İstediği kadar top kaptırsın. İstediği kadar ikili mücadele kaybetsin. Yanlış tercihlerde bulunsun. Gol atamasın, asist yapamasın. Genç oyuncu, ilk maçında derim geçerim. Üzerinde fazla durmam.

Ama öyle bir vuruşun açıklaması olamaz. Kimse kusura bakmasın. Ben pozisyonun gol olmamasına değil, Kerem'in uyuz vuruşuna ayar oldum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ne alakası var

şimdi bu çocuk o pozisyonu gol yapsaydı ereni kesin bu çocuk oynasın denmeye başlanırdı

bu taraftar

ve daha ilk maçında futbolcuyu asan taraftardan 1 bok olmaz

Gol atıp atmaması mühim değil Refik. Mentalite önemli. Pası denersin gitmez, araya adam girer vb. Halı sahada bile sen o pozisyonda gereğini rahatça yaparsın. Bunun teknikle alakası yok. Sinan mesela nası başladı nası gidiyor. İnsan biraz da şansını kendi yaratmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cavanda'ya ne oldu? Sakatlanmış.

Devre arası elden çıkarma planları yattı herhalde.

Otu fazla kaçırmış baş dönmesi sebebiyle kenara değişiklik işareti yaptı ve jor bu isteğini kırmadı.Ayrıca takımdan ayrılma gibi bir düşüncesi olmadığı gibi 2019 kadar bizimle baraber olacak.

:D Oglum hic mi futbol oynamadin sen hayatinda ya, ya da sinava, ya da bir kizla felan bulusmadin mi ya? Heyecan nasil birsey oldugunu bilmiyorsun heralde :D
s
Oynadim, heyecandan elim ayagim bile titredi. O kadar denemelere katildim ben zamaninda. Hic birinde pas oynamayi, sut vurmasini unutmadim. Hata baska birseydir, heyecan baska birseydir.

Dedigim gibi, uzatmak istemiyorum zaten. Zamanla görürüz. Bunlarin hepsi dejavu benim icin. Hemen hemen ayni argümanlar ile zamaninda tonca oyunculari savundunuz bana karsi, örnegin Eray Iscan. Ilk macinda kaleci olmayacagini belli etmisti aslinda haliyle.

Kerem'in 45dkda yaptığı-yapamadığı şeyleri sezonda kaç defa Ronaldo izlettiriyor. Über topçu olsa zaten çok daha önce ismi duyulurdu ancak bu kadar gömmek için de mantıklı bir sebep yok.
Öyle yorumlar var ki Kerem'e değil de futbol proflarına daha çok üzüldüm ben, harcanıyorsunuz.

İstediği kadar top kaptırsın. İstediği kadar ikili mücadele kaybetsin. Yanlış tercihlerde bulunsun. Gol atamasın, asist yapamasın. Genç oyuncu, ilk maçında derim geçerim. Üzerinde fazla durmam.

Ama öyle bir vuruşun açıklaması olamaz. Kimse kusura bakmasın. Ben pozisyonun gol olmamasına değil, Kerem'in uyuz vuruşuna ayar oldum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
s
Gökhan'im Terim avatarindan sonra daha kaliteli yorumlara gecis yaptin. Baglanti varmi?

Galatasaray SK@GalatasaraySK 1 dk.
Chedjou’nun gol sevinci.
1f914.png

:asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22::asd22:

Gol atıp atmaması mühim değil Refik. Mentalite önemli. Pası denersin gitmez, araya adam girer vb. Halı sahada bile sen o pozisyonda gereğini rahatça yaparsın. Bunun teknikle alakası yok. Sinan mesela nası başladı nası gidiyor. İnsan biraz da şansını kendi yaratmalı.

her insan gol pozisyonda yanlış karar verebilir

romario da yanlış karar verdi

berbat vuruşlar yaptı

BÖYLE 1 KISTAS OLAMAZ

EĞER O TOPA İYİ VURSAYDI BU ONUN İYİ OYUNCU OLACAĞINI DA GÖSTERMEZDİ

s
Oynadim, heyecandan elim ayagim bile titredi. O kadar denemelere katildim ben zamaninda. Hic birinde pas oynamayi, sut vurmasini unutmadim. Hata baska birseydir, heyecan baska birseydir.

Dedigim gibi, uzatmak istemiyorum zaten. Zamanla görürüz. Bunlarin hepsi dejavu benim icin. Hemen hemen ayni argümanlar ile zamaninda tonca oyunculari savundunuz bana karsi, örnegin Eray Iscan. Ilk macinda kaleci olmayacagini belli etmisti aslinda haliyle.

Iyi o zaman oynadigisan ve heyecan ne oldugunu biliyorsan biraz insaf o zaman.
Iyi günler.

Geri
Üst Alt