16/17 E:4 | Tuzlaspor 3-2 Galatasaray | MS | 28 Aralık | ATV

Yahu anlayin, gol atmasi veya atmamasi önemli degil cocugun. Atarsa degismez, atamazsa degismez. Olay farkli.

Gençlere neden şans verilmiyor yav diye zırlayan kitle daha doğru dürüst maç oynamamış çocuğu çöp ilan ediyor

Rezillik över 9000

Bir de Kerem oynuyorsa en yeteneklisi bu demektir. Kendisini Galatasaray LoL takımına davet ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem filan hikaye Adem Büyük gibi kendini kanıtlamış yerliler lazım

bence altyapıyı kapatıp scout ağı kuralım ve pilot takımlar edilenilim

altyapı kadar gereksiz 1 şey yok

ya sende haklisin rdas... Haksizsin demiyorum ama ne yapayim, ben olsam bende heyecanlanirdim herhalde galatasaray takiminda oynasam 19 yasinda... Kucukken ben monaco maci (iceride 4-2 kazanip deplasmanda 4-0 yenilerek elenmistik. Kalede hayrettin felan vardi) hungur hungur aglamistim... Ve daha nice maclarda... Yani hemen asip kesmek istemiyorum... Ha bende pek bi numarasini goremedim,haklisin ama olsun... Ben yinede hemen asip kesme taraftari degilim... Heyecanina veriyorum... Toparlar insaallah...

Jor simdi cikarmasinda su son pozisyondan sonra... Temelli kendine guveni gider cocugun... Hata yapmaya korkmamali, kendine guvenmeli... Sadece oyle basarili olur dusuncesindeyim...

psg

Yuh be cocugu 1 sutundan dolayi yerden yere vurdunuz

Insaf be

Kerem i oyundan almamis, iyi oldu.

Denizli'ye an itibariyle hayvan gibi kar yağıyor. 3 senedir yağmıyordu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamam altyapimizda harika degil ama oynadiklari zemine baktiniz mi :asd:

s
Ne bileyim Gökhan, birden asalet patlamasi yasadin gibi.

Böyle bir rezil ilk devre izledikten sonra ister istemez geriliyorsun. Neredeyse as kadro ile çıktık ama yokları oynuyoruz. İlk yarıdaki oyunumuz beni çok üzdü doğruyu söylemek gerekirse.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayır bir de merak ediyorum altyapıya ne yatırım yapılıyorda karşılığı bekleniyor ? Altyapıda oynayan hangi futbolcuda yükselme umudu var ? Genç oyuncular fiziksel ve zihinsel olarak A takıma ne kadar hazırlar ?

Geri
Üst Alt