Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.471
- 998
- 588
Yahu anlayin, gol atmasi veya atmamasi önemli degil cocugun. Atarsa degismez, atamazsa degismez. Olay farkli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s
Gökhan'im Terim avatarindan sonra daha kaliteli yorumlara gecis yaptin. Baglanti varmi?
ya sende haklisin rdas... Haksizsin demiyorum ama ne yapayim, ben olsam bende heyecanlanirdim herhalde galatasaray takiminda oynasam 19 yasinda... Kucukken ben monaco maci (iceride 4-2 kazanip deplasmanda 4-0 yenilerek elenmistik. Kalede hayrettin felan vardi) hungur hungur aglamistim... Ve daha nice maclarda... Yani hemen asip kesmek istemiyorum... Ha bende pek bi numarasini goremedim,haklisin ama olsun... Ben yinede hemen asip kesme taraftari degilim... Heyecanina veriyorum... Toparlar insaallah...
Jor simdi cikarmasinda su son pozisyondan sonra... Temelli kendine guveni gider cocugun... Hata yapmaya korkmamali, kendine guvenmeli... Sadece oyle basarili olur dusuncesindeyim...
Yorumlarini ilgiyle takip ediyorum reis o yuzden yani yannis anlamas
Reis sende Orhan duyunca damliyon ha, Orhan dedik Osman demedik
sKalbimi kırıyorsun Hakan. Her zamanki halim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
s
Ne bileyim Gökhan, birden asalet patlamasi yasadin gibi.
Yuh be cocugu 1 sutundan dolayi yerden yere vurdunuz
Insaf be
Kerem i oyundan almamis, iyi oldu.
Sonra neden adam gelistiremiyoruzYuh be cocugu 1 sutundan dolayi yerden yere vurdunuz
Insaf be