- 27 Ocak 2010
- 58.717
- 30.346
- 3.363
heh sonunda buldun orhana bağlayacak kesin bişeyAltyapidan denenecek tek oyuncu Kerem ise isimiz var. Birde yabanci sinirlamasi vardi yillardir
Orhan Atik altyapi sorumlusuyudu dogrumu?
Peh..

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heh sonunda buldun orhana bağlayacak kesin bişeyAltyapidan denenecek tek oyuncu Kerem ise isimiz var. Birde yabanci sinirlamasi vardi yillardir
Peh..
Bunu yapan taraftar değil, Türk futbolcusunun kendisidir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
sheh sonunda buldun orhana bağlayacak kesin bişey![]()
s
Konuyu dagitiyorsun baska yerele cekerek. Seviyorsunuz bunu hakli cikmak icin.
Ben hatasi olmasin mi dedim? Tabi olacak. Bunu ben basindan beri Bruma icin diyorum. Ama daha pas atmasini, sut atmasini beceremeyin oyuncu cikip ben kötü günümdeyim diyemez.
Ya neyse, o senin fikrin, ne olacagi belli aylar sonrasi ama ben seni ikna etmek zorunda degilim. Zamanla görürüz iste.
ne alakası var
şimdi bu çocuk o pozisyonu gol yapsaydı ereni kesin bu çocuk oynasın denmeye başlanırdı
bu taraftar
ve daha ilk maçında futbolcuyu asan taraftardan 1 bok olmaz
Altyapının başında Külyutmaz olsaydı Kerem pas verirdi ama Orhan olduğu için kaleye vurdu.heh sonunda buldun orhana bağlayacak kesin bişey![]()
Oglum hic mi futbol oynamadin sen hayatinda ya, ya da sinava, ya da bir kizla felan bulusmadin mi ya? Heyecan nasil birsey oldugunu bilmiyorsun heralde
![]()
Cavanda'ya ne oldu? Sakatlanmış.
Devre arası elden çıkarma planları yattı herhalde.
sOglum hic mi futbol oynamadin sen hayatinda ya, ya da sinava, ya da bir kizla felan bulusmadin mi ya? Heyecan nasil birsey oldugunu bilmiyorsun heralde
![]()
sİstediği kadar top kaptırsın. İstediği kadar ikili mücadele kaybetsin. Yanlış tercihlerde bulunsun. Gol atamasın, asist yapamasın. Genç oyuncu, ilk maçında derim geçerim. Üzerinde fazla durmam.
Ama öyle bir vuruşun açıklaması olamaz. Kimse kusura bakmasın. Ben pozisyonun gol olmamasına değil, Kerem'in uyuz vuruşuna ayar oldum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gol atıp atmaması mühim değil Refik. Mentalite önemli. Pası denersin gitmez, araya adam girer vb. Halı sahada bile sen o pozisyonda gereğini rahatça yaparsın. Bunun teknikle alakası yok. Sinan mesela nası başladı nası gidiyor. İnsan biraz da şansını kendi yaratmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Altyapidan denenecek tek oyuncu Kerem ise isimiz var. Birde yabanci sinirlamasi vardi yillardir
Peh..
s
Oynadim, heyecandan elim ayagim bile titredi. O kadar denemelere katildim ben zamaninda. Hic birinde pas oynamayi, sut vurmasini unutmadim. Hata baska birseydir, heyecan baska birseydir.
Dedigim gibi, uzatmak istemiyorum zaten. Zamanla görürüz. Bunlarin hepsi dejavu benim icin. Hemen hemen ayni argümanlar ile zamaninda tonca oyunculari savundunuz bana karsi, örnegin Eray Iscan. Ilk macinda kaleci olmayacagini belli etmisti aslinda haliyle.