- 20 Haziran 2011
- 57.715
- 63.081
- 4.533
Chedjou dusmanlarini kudurttu diyebiliriz herhalde :/En iyi stoperimiz gol atti. Semih kafaya bile cikmazdi, Balta biryerlerde takilirdi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chedjou dusmanlarini kudurttu diyebiliriz herhalde :/En iyi stoperimiz gol atti. Semih kafaya bile cikmazdi, Balta biryerlerde takilirdi..
.
Aga iyi misiniz? Ne iyisi 15 tane adam kaçtı fark ettiysen
sBen.İyi ya da kötü demiyorum zaten ,ayrıca Eray â ilk maçında direkt demiş adamım da heyecan,takıma adapte olma va bir sürü faktör var olabilir de olmayabilir de ,Bruma da ilk geldiği sene yerin.di ine sokuluyor du
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
chedjou - semih suan en iyi defans ikilisi
45dkda bitirdin cocugu. Sen normalde kufur ederdin genclere sans ve zaman vermeyenlere, simdi noldu?
sArkadaslar Kerem e saydiriyorsunuz da su son pozisyonda belli etti kendini... Adam ruyalarinin takiminda, cocukluktan beri hayalini kurdugu takimda ilk 11 cikmis... Cok asiri heyecanli gordum kendisini, o son vurusunun baska bi aciklamasi yok... 2-3 mac oynasin biraz alissin sonra saydiralim saydiracaksak... Biraz insaf...
Ama burada hakli , mac 1-0 ve son atakta kader pozisyonu , rakibin 2-0 iceri girse havlu atacak , liderlik gelecek
bugun bu mantaliteyi yapamayan adam , 5 sene sonra ligde ts macinda batdal gibi olur , israr edersen CL de benfica macindaki yasin gibi yapar
o yuzden ya bugun adam olacak ya da acimayacaksin
İnşallah yanılırsın da takım kazanır ne diyeyim,ayrıca bende potansiyel fışkırmıyordu mu dedim,ama takımda yerli oyuncu da alt yapı oyuncusu da olmak zorunda UEFA kuralı zaten altyapı oyuncusu olması.s
Alakasi yok bu tip benzetmeler ile komik olmayan Sarp'cim. Bruma dedigin cocugun heryerinden potansiyel fiskiriyordu. Kerem daha top süremiyor, topa vuramiyor, pas atamiyor. Cacik olmaz.
s45dkda bitirdin cocugu. Sen normalde kufur ederdin genclere sans ve zaman vermeyenlere, simdi noldu?