16/17 E:4 | Tuzlaspor 3-2 Galatasaray | MS | 28 Aralık | ATV

Kerem heyecanlı. Son pozisyonda kararsız kaldı. Doğru yapacağı tek iş pas vermekti.

Yazık lan çocuğun eli ayağına dolaştı. Üzüldüm anasını satayım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben.İyi ya da kötü demiyorum zaten ,ayrıca Eray â ilk maçında direkt demiş adamım da heyecan,takıma adapte olma va bir sürü faktör var olabilir de olmayabilir de ,Bruma da ilk geldiği sene yerin.di ine sokuluyor du

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s
Alakasi yok bu tip benzetmeler ile komik olmayan Sarp'cim. Bruma dedigin cocugun heryerinden potansiyel fiskiriyordu. Kerem daha top süremiyor, topa vuramiyor, pas atamiyor. Cacik olmaz.

Arkadaslar Kerem e saydiriyorsunuz da su son pozisyonda belli etti kendini... Adam ruyalarinin takiminda, cocukluktan beri hayalini kurdugu takimda ilk 11 cikmis... Cok asiri heyecanli gordum kendisini, o son vurusunun baska bi aciklamasi yok... 2-3 mac oynasin biraz alissin sonra saydiralim saydiracaksak... Biraz insaf...

Defansında Pique, Ramos oynayan takımın taraftarının beğenmediği Chedjou eldekiler içinde en iyi savunma oyuncusudur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sut atiyor ikitane oyuncu bos bekliyor.
yok yahu yeminle su altyapi sorumlulari döveceksin.

45dkda bitirdin cocugu. Sen normalde kufur ederdin genclere sans ve zaman vermeyenlere, simdi noldu?

Ama burada hakli , mac 1-0 ve son atakta kader pozisyonu , rakibin 2-0 iceri girse havlu atacak , liderlik gelecek

bugun bu mantaliteyi yapamayan adam , 5 sene sonra ligde ts macinda batdal gibi olur , israr edersen CL de benfica macindaki yasin gibi yapar

o yuzden ya bugun adam olacak ya da acimayacaksin

Kerem'in gs seviyesinde bir oyuncu olacagini sanmiyorum. Hadi pas vermesini gectik, oyle vurulur mu lan topa kalecinin ustune?

Sent from my A0001 using Tapatalk

O şutu halı sahada çeksen defanstan aaauuuuuuu sesleri yükselir.

Arkadaslar Kerem e saydiriyorsunuz da su son pozisyonda belli etti kendini... Adam ruyalarinin takiminda, cocukluktan beri hayalini kurdugu takimda ilk 11 cikmis... Cok asiri heyecanli gordum kendisini, o son vurusunun baska bi aciklamasi yok... 2-3 mac oynasin biraz alissin sonra saydiralim saydiracaksak... Biraz insaf...
s
He kesin sebebi budur Fatih kardes. Aslinda cok yetenekli bir kardes.. :red:

Yahu heyecanli olursun da en azindan topa vurabilirsin..

Ama burada hakli , mac 1-0 ve son atakta kader pozisyonu , rakibin 2-0 iceri girse havlu atacak , liderlik gelecek

bugun bu mantaliteyi yapamayan adam , 5 sene sonra ligde ts macinda batdal gibi olur , israr edersen CL de benfica macindaki yasin gibi yapar

o yuzden ya bugun adam olacak ya da acimayacaksin

Henry bile ilk 15 macinda gol atamamis goller kacirmis, Henry adam olmadi mi?

s
Alakasi yok bu tip benzetmeler ile komik olmayan Sarp'cim. Bruma dedigin cocugun heryerinden potansiyel fiskiriyordu. Kerem daha top süremiyor, topa vuramiyor, pas atamiyor. Cacik olmaz.
İnşallah yanılırsın da takım kazanır ne diyeyim,ayrıca bende potansiyel fışkırmıyordu mu dedim,ama takımda yerli oyuncu da alt yapı oyuncusu da olmak zorunda UEFA kuralı zaten altyapı oyuncusu olması.

Sırf alt yapıdan.oyuncu çıkmıyor diye belki de sabri ye.muhtaç bırakılıyoruz kim bilir.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaldı ki "iyi futbolcu" için gençlik yaşı 16-17 falandır bence. 19 yaş A takım rotasyonu ve yavaş yavaş ilk 11 yaşlarıdır.

45dk da adami harcadiniz la

Ilk maci, o pozisyonda vurusu berbat olsa da cogu genc oyuncu kaleye vurur ilk macimda gol atayim diye

45dkda bitirdin cocugu. Sen normalde kufur ederdin genclere sans ve zaman vermeyenlere, simdi noldu?
s
Bana kalirsa tüm gencler oynasin. Ama olacak oyuncular yetenegini pas verisiyle, sut atisiyla, kosmasiyla hemen belli eder. 2-3 maca gerek yok.

Belli etmesi icinde gol assist yapmasina gerek yok. Bundan cacik olmaz arkadas, isterse 10 mac oynasin.

Geri
Üst Alt