16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Trabzon bizim maça kadarki 3 deplasman maçında gol atamadan mağlup ayrılmıştı.Bizi 0-1 yendiler.

Başakşehir de yaptığı 4 deplasman maçını gol yemeden kazanmış.Bu seri de son bulur,yeneriz.

Bir şekilde yenmemiz lazım.Abdullah ts nin taktiğiyle çıkacaktır maça.De jong Tolga çıkarsa orta saha da yeneriz.

Her türlü olur Fener yarışta. Adamların yarışta kalma refleksi > winnerlığımız. Ama bitirmeleri çok zor finishte.

Bizi geçip 2. veya 3. olabilirler ama pek ala. Ne onlar abartıldığı kadar kötü ne de biz ve Beşiktaş iyiydi.

Başakşehir belli etti bu sene en kötü 2. olacak. Ben bizi 2009-2010 RİJKAARD'lı sezona benzetiyorum.

Rijkaard kabızlığı -> Riekerink
Mustafa Sarp romantikliği -> Tolga Ciğerci
At Keita'ya oyunu -> At Bruma'ya taktiği
Elano Kabızlığı -> Sneijder'in son 1 sene ki hali
Baros dışında forvetsizlik -> Eren dışında forvetsizlik
Kewell temposuzluğu -> Podolski temposuzluğu
Hakan Balta vasatlığı -> Carole vasatlığı

tek fark Muslera o takımdan.

Hocam yanlış anlama, neticede senin fikrindir saygı duyarım ama Ciğerci'ye biraz haksızlık etmiş gibisin sanki. Gerçi Sarp da ilk geldiği zaman iyi oynuyordu, orta sahada sahanın en çok koşanı falandı. Ciğerci kadar mücadeleci bir orta sahayı uzun yıllardır izlemedim ben. Kalli zamanındaki Barış Özbek'ten beridir izlemedim. Hatta Sarp'tan ziyade Barış Özbek benzetmesi daha doğru olur. Melo bu kadar koşmazdı mesela. Daha ziyade hırsı ve sertliğiyle rakibi bezdirirdi. Tabi bir de o takımda Arda gibi asist makinesi bir oyuncu vardı. Şu anki takımda bunun net karşılığı yok misal ama gerisine harfiyen katılıyorum. Sonu benzemesin o sezona ne diyelim. :)

Zor...

Ayrica burada herkes Bursa icin rezil gibi yorumlar yapiyordu. Bugun ilk kez maclarini izledim oyle rezil falan degiller. Hizli oynayabiliyor. Maalesef bize surpriz yaparlarsa sasirmam.

Muslera
Cavanda Semih Chedjou Carole
De Jong
Josue Sneijder
Podolski Eren Bruma​

Bu maçtan alınacak 3 puan beni tekrardan şampiyonluğa inandırabilir ama çok zor bu oyunla çok zor hatta imkansıza yakın.

Ts macinin benzeri olur

tumblr_np4it8sEyP1tl9f4fo1_500.gif

Bu maçı alırsa hoca alacak. Dersine iyi çalış lütfen hocam, hatalarını telafi etme şansın.

--------Muslera

Cavanda-ched-semih-carol

-------De Jong--Selcuk

Sinan----Sneijder----Bruma

-----------Podolski

ibbden bile tırsar hale geldik ulan dursun

Olum manyakmisiniz? Trabzon maci sizi iyi korkutmus anlasilan. Ne kadar hucumda kisirlik yasansada takim o kadarda kotu degil. Son 2 macta alinan dersler ile basaksehir karsisinda 2 yada 3 farkli net bir skorla yenecegimizi dusunuyorum.

Geri
Üst Alt