16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Katiliyorum , benim tahminim 1.75 , bakalim not duselim buraya , kac cikacak

Eskiden Baros vardı boş geçmezdi asla :( Her maça 1-0 başlardık.

Umarım kazanırız ve Selçuk kart sınırındaysa umarım kart görür Fener maçına De Jong - Tolgayla çıkarız

Eskiden Baros vardı boş geçmezdi asla :( Her maça 1-0 başlardık.

Umarım kazanırız ve Selçuk kart sınırındaysa umarım kart görür Fener maçına De Jong - Tolgayla çıkarız
Selçuk sezonun ilk sarı kartını görmüş. Muhtemelen 33 haftaya kadar 2 tane anca görür.

açıkcası maçın favorisi ibb.

Trabzon maçında 1.45 ti sanırım bize verilen oran. Bu maç 2ye yaklaşırız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kapanan takimlara karsi cok zorlaniyoruz. Kapanan takimlarin Babasi geliyor simdide.

Nando
Linnes Ched Serdar Carole
De Jong Josue
Yasin Sneijder Bruma
Eren

Olmasi gerek 11

linnes sabriden iyi bir oyuncu olmasina ragmen o moldedeki oyunu turkiyeye yetmez, defansif olarak yumusak kaliyor , yani kademeleri iyi ,kosulari fena degil ama carpismali seylerde hep kaybeden oluyor , sabri malesef halen cavandadan da linnesten de fazla katki veriyor , sevmesek de boyle , yerine birini bulamayanlar utansin

esas muhalefetim josue ye , bu adam kesinlikle oynamasin , asiri tilt bir oyun stili var , agir , ayagina dolayan , sebebini bilmiyorum ama zararli .. gecen sene de jose bize cok el freni oldu boyle

josue disinda katiliyorum kadroya , linnes umarim kendisine ilk guvenildiginde beklenen oyunu oynar ,harcanmamasi lazim

Muslera
Sabri - Chedjou - Serdar - Carole
Selcuk - de Jong
Yasin - Sneijder - Bruma
Podolski

tessekur ederim

Epureanu ile mossoro ceza sınırındaymış.İnşallah ikisinden biri sarı yer bugün.

Eren atar
Basaksehire hep estetik goller atmisizdir

Podolski, sinan ve josue gibi defans katkısı az olup durağan oyun oynayan oyuncular ilk 11 başlamaz bence.
Sağ ve sol kanatları çok etkili, bu yüzden önlü arkalı savunma yapılması lazım.
Ne sinan nede podolskinin savunmayla alakası yok hele podolski önünden geçen oyuncuya ayağını uzatmıyor.
Adanaspor kadrosundan farklı olarak,
Dejong ve sneijder oynar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evimizdeki maçın favorisi olarak Başakşehir in görülmesi acı bir durum.

Takım bize bu şüphelerimizi yedirir umalım...

Eğer bunlarda Trabzon ve Adana gibi 11 kişiyle defans yaparlarsa zorlanırız yoksa yeneriz....

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Cok sacma yorumlar yapiliyor? Yenilirmiyiz veya puan kaybi olur mu? Olabilir, Trabzon'a da kaybettik.

Ama Basaksehir dedigin takim acik oynayan takim, diger zorlandigimiz maclarda oldugu gibi kapanan takim degil. Favori fln degiller.

Savunmalarının bel kemiği Epuryanu cezalı oldu. Kazma Yalçın ve Bekir oynayacak.

Geri
Üst Alt