16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Kimin oynayacağı önemli değil hakem kim ister misiniz?
Mhk Fırat'ı görevlendirsin. :D

Aynen öyle Riekerink'den kat kat tecrübeli ve oyunu okuması Riekerink'den kötü olamaz idda ediyorum eğer Riekerink Ayhan'dan iyi diyorsanız önyargılısınızdır
20 yildir hocalik yapan adamdan mi daha iyi olacakmis Ayhan?

Abdullah avci bizimle oynadigi maclarda orta sahada üstünlük kurarak basarili oldu

Tolga'nin olmamasi basaksehir icin avantaj

Bizim avantajimiz ise bruma,sol ve sag bekleri 1'e 1'lerde iyi degiller

Başakşehir falan hikaye oğlum. Biz Galatasarayiz. Ezip geçeriz istersek.

Yine 3'ler 4'ler havada uçuyor.Başka takım taraftarı olsam şu yazılanlara gülerim.Sen daha trabzona 1 gol atamıyosun başakşehire mi 3 gol atacaksın demezler mi adama.1 gol atıp üstüne yatmaya çalışıyoruz sonra da 3 gol 4 gol diyoruz.Taraftar olmak ayrı gerçekleri yazmak ayrı.Herkes 3-4 gol atalım ister ama senin o gücün var mı şuanda.Malesef yok

Yine 3'ler 4'ler havada uçuyor.Başka takım taraftarı olsam şu yazılanlara gülerim.Sen daha trabzona 1 gol atamıyosun başakşehire mi 3 gol atacaksın d3 emezler mi adama.1 gol atıp üstüne yatmaya çalışıyoruz sonra da 3 gol 4 gol diyoruz.Taraftar olmak ayrı gerçekleri yazmak ayrı.Herkes 3-4 gol atalım ister ama senin o gücün var mı şuanda.Malesef yok

ya sadece trabzon değil arenadaki tüm maçlarda ilk golü atana kadar kabız olmuşuz ve hiçbirisi oyun içi organizasyon sonucu gelen gol değil

karabük 90+3 şişirme antalya frikik rize korner vs

bu takımın en büyük sorunu kesinlikle hocanın dediği gibi 3. bölgedeki yaratıcılık eksikliği bence de

istanbul cuma gunu yagisli gosteriyor. mac saatinde %52 oraninda yagis olacakmis.

zaten agir oynuyoruz, kesin puan kaybedecegiz. hem cuma gunu hem de yagmurlu. gecmis olsun beyler.

ya sadece trabzon değil arenadaki tüm maçlarda ilk golü atana kadar kabız olmuşuz ve hiçbirisi oyun içi organizasyon sonucu gelen gol değil

karabük 90+3 şişirme antalya frikik rize korner vs

bu takımın en büyük sorunu kesinlikle hocanın dediği gibi 3. bölgedeki yaratıcılık eksikliği bence de

Hücumda zerre kadar akıcılığımız yok.Sadece Bruma'nın ayağına bakan bir takım olduk.Kesinlikle hücum anlamında ligin en kötüleri arasındayız.Karabük,gençlerbirliği ve adana.Şu 3 maçtan 2 puan alabilirdik ve o zaman yer yerinden oynardı.9 puan alındığı için ses çıkmıyor.Sadece puan olarak iyiyiz başka bir numaramız yok şuanda malesef

Ulan sezon baslarken hucumda problem cekecegiz deselerdi gram inanmazdim cunku gecen sene o rezil sezona ragmen en cok gol atan 2. Takimdik herhalde.

Rakiplerinde hakkini teslim etmek gerekir. Bilmiyorum tek benim mi tespitim ama her takimda belli bir kalite artisi var. hucum olarak ligimiz hala rezil ama defansif acidan gelistik gibi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yigit forumda tekrar aktif oldugundan beri uzerimizde bir cunupluk var. Yazma soyle pozitif yorumlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abi ben 2 sene öncede çok aktiftim 4.yildizi taktik. Geçen sene hep fake hesaplarla girdim 6.olduk. ben burda Yiğit Karagöz olarak kaldığım sürece Şampiyonuz.

Mayısta Şampiyonuz. İnşallah.

Başakşehir ve fb maçlarından 4 puan çıkarmak şart.Kargalar ts yi zor yener bence.Sonra onlarında Başakla maçı var.Arada cl maçları girecek.Bu arayı en az puan kaybıyla geçiren büyük avantaj sağlar.De jong,Tolga olsaydı şu maçta kesin üstünkük sağlardık başakşehire.Şimdi Selçuk,De jong ve Sneijder ile hız problemi ortaya çıkacak baya orta sahada.Umarım 1 0 filan alırız yine.

Geri
Üst Alt