- 12 Ocak 2013
- 48.790
- 56.249
- 4.128
böbrekte kan grubu sıkıntısı kalmadı değil mi?
işler zayıf ben aracı olayım dedim.
boy kilo ve hastalık geçmişini yazar mısın özelden?
Gsc'de bir bu olmamıştı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böbrekte kan grubu sıkıntısı kalmadı değil mi?
işler zayıf ben aracı olayım dedim.
boy kilo ve hastalık geçmişini yazar mısın özelden?
Ayhan Akman öyle mi.
20 yildir hocalik yapan adamdan mi daha iyi olacakmis Ayhan?Aynen öyle Riekerink'den kat kat tecrübeli ve oyunu okuması Riekerink'den kötü olamaz idda ediyorum eğer Riekerink Ayhan'dan iyi diyorsanız önyargılısınızdır
20 yildir hocalik yapan adamdan mi daha iyi olacakmis Ayhan?
Yine 3'ler 4'ler havada uçuyor.Başka takım taraftarı olsam şu yazılanlara gülerim.Sen daha trabzona 1 gol atamıyosun başakşehire mi 3 gol atacaksın d3 emezler mi adama.1 gol atıp üstüne yatmaya çalışıyoruz sonra da 3 gol 4 gol diyoruz.Taraftar olmak ayrı gerçekleri yazmak ayrı.Herkes 3-4 gol atalım ister ama senin o gücün var mı şuanda.Malesef yok
Aynen öyle Riekerink'den kat kat tecrübeli ve oyunu okuması Riekerink'den kötü olamaz idda ediyorum eğer Riekerink Ayhan'dan iyi diyorsanız önyargılısınızdır
Başakşehir falan hikaye oğlum. Biz Galatasarayiz. Ezip geçeriz istersek.
ya sadece trabzon değil arenadaki tüm maçlarda ilk golü atana kadar kabız olmuşuz ve hiçbirisi oyun içi organizasyon sonucu gelen gol değil
karabük 90+3 şişirme antalya frikik rize korner vs
bu takımın en büyük sorunu kesinlikle hocanın dediği gibi 3. bölgedeki yaratıcılık eksikliği bence de
Yigit forumda tekrar aktif oldugundan beri uzerimizde bir cunupluk var. Yazma soyle pozitif yorumlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abi ben 2 sene öncede çok aktiftim 4.yildizi taktik. Geçen sene hep fake hesaplarla girdim 6.olduk. ben burda Yiğit Karagöz olarak kaldığım sürece Şampiyonuz.
Mayısta Şampiyonuz. İnşallah.