- 9 Ocak 2014
- 33.619
- 10.612
- 623
Hadi bakalim gorelim gucunu
Sent from my iPhone using Tapatalk
İzle bak 4 puan fark ile olacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi bakalim gorelim gucunu
Sent from my iPhone using Tapatalk
İtiraf gibi itiraf. Fake hesaplı arkadaşımız.Abi ben 2 sene öncede çok aktiftim 4.yildizi taktik. Geçen sene hep fake hesaplarla girdim 6.olduk. ben burda Yiğit Karagöz olarak kaldığım sürece Şampiyonuz.
Mayısta Şampiyonuz. İnşallah.
Bazıları trollük diyecek ama bu konunun yönetimle alakası yok arkadaşlar,hala olaya Hakan Şükür efsanemizdi falandı filandı diyenlerin olayın vehametini hala anlamadığını düşünüyorum.3 ay önce darbe girişimi oldu bu ülkede.Yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti,suçsuz günahsız erler bir keşmekeşin arasında kaldı.Havadan bombalar yağdı,otomatik tüfeklerle ateş açıldı insanlara.Böyle şeyler yaptı yani FETÖ.Öyle alelade bir siyaset davası değil.Şu aşamada da hiçkimse iktidarı karşısına alamaz.İhraçlar Galatasaray'ın iyiliği için yapılmıştır.Biz taraftarız,bizim yorumumuz bizi bağlar sadece ama o insanlar kulüp yönetiyor,kulübün geleceği alacağı kararlara,2 dudaklarının arasına bağlı belki de.O yüzden romantik kafayla değil de olaylara böyle bakalım bence.
Olaya romantik kafayla degil, mantikli kafayla bakarsak, darbe marbe hikaye yahu. Darbe mi kaldi su cagda. Sen hakkaten darbenin yapildigina inaniyormusun yahu?? Adamlar bi yerlerinden darbe diye uydurdular, sonra da bütün azinliklari iceri almaya kalktilar. Tayyip kendisi zaten söyledi "bu kalkisma allahin bi lütfu"
Biraz kafanizi calisitirin. Devlet terörü denen bisey var. Ha dersen ki o kadar insan öldü, bu canilerin umrunda mi, sirf cikarlari ugruna herseyini satar bunlar. Daha da konusmayayim.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
İtiraf gibi itiraf. Fake hesaplı arkadaşımız.
Yetkililere sesleniyorum @Alper Altun @Melih Sönmez @Emrah Yıldırım
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Abi ben 2 sene öncede çok aktiftim 4.yildizi taktik. Geçen sene hep fake hesaplarla girdim 6.olduk. ben burda Yiğit Karagöz olarak kaldığım sürece Şampiyonuz.
Mayısta Şampiyonuz. İnşallah.