16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

arkadaşlar söyle düsünün...diyelımkı Galatasaray basaksehir die bi takımla oynuyo ve 6 tane atıyo..bunu anlatan bi film var mı?

11 kişi kapanmazlarsa 4 tane atarız. Maksimum 1 gol yeriz. Söylediklerimin arkasındayım. 4-0 veya 4-1 diyorum. Rezil de olabilirim vezir de. Geçen iki maçtaki gol sorunumuzu bu maç çözeceğimizi düşünüyorum.

Kadıköy'de alacağımız olası puanların değerinin olabilmesi için bu maçı kazanmak zorundayız.

Bu 3 haftalik periyot bize sampiyonluk adina ciddi bir sinyal verecektir. Ya "biz sampiyon olacagiz" diyecegiz, ya da büyük bir yara alacagiz.

Bu 3 haftalik periyottan galibiyet cikaramazsak (en kötü senaryo), sampiyonluk da mucizelere kalir. 9 puan ciddi bir puan.

Basaksehir ligin su anda en derli toplu takimi. Büyük maclari da iyi oynuyorlar ligde. Cok cok zor bir mac, hatta derbi havasinda bir mac olacak.

O yüzden 50.000 kisi yine o stada gelmeli. Galatasaray´in düstügü anlarda taraftar devreye girmeli. Yoksa kaybederiz.

Ilk 11´im de böyle:

19607.jpg

Muslera

Sabri-Chedjou-Semih-Carole

De Jong-Selçuk

Podolski-Sneijder-Bruma

Eren

Bunun olma olasılığı çok yüksek.

Sno yetişmezse Podolski amc oynar. Sinan Rw​

Kalesin de volkan babacan olan takıma gol atamazsak zaten şampiyonluk hayali kurmayalim.

Bu maç bol bol şut çekmemiz gerekiyor.

Kalede volkan varken, kaleyi bulan şutların %70 'i gol olur.
Tek yapmamız gereken kaleyi gördüğümüz gibi yapıştırmak.

SARI-KIRMIZI

defans oyuncusunun eksikligi basaksehir icin tahmin edilenden onemli etki yapacaktir cunku yalcin fiziksel olarak guclu, yuksek toplarda iyi ama kesinlikle brumayi filan marke edemez, mumkun degil

bu adamin yerine oynayacak bekir ise bize resmen bonus olur , insallah o oynar .. bekir-emre-yalcina yapilacak seyirci baskisi ve son donemki olaylar hakemi de etkiler illa ki

basaksehir yem edilecek takim degil , guclu bir yonetimi var ama hakem atamasi cok kritik , tolga ozkalfa ya da huseyin gocek olmamasini umuyorum

mete kalkavan pansumani bekliyorum .. plasem serkan cinar , surpriz ise halil umut meler denen arkadas , guzel cikis yapti

Bu arada ilk 11 de Semih ve Sabri olacak, sIkIntI var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Fernando Muslera
Serdar Aziz - Aurelien Chedjou - Semih Kaya
Sabri Sarioglu - Selcuk Inan - Nigel De Jong- Lionel Carole
Lukas Podolski
Eren Derdiyok - Armindo Bruma​

Bazıları trollük diyecek ama bu konunun yönetimle alakası yok arkadaşlar,hala olaya Hakan Şükür efsanemizdi falandı filandı diyenlerin olayın vehametini hala anlamadığını düşünüyorum.3 ay önce darbe girişimi oldu bu ülkede.Yüzlerce vatandaşımız hayatını kaybetti,suçsuz günahsız erler bir keşmekeşin arasında kaldı.Havadan bombalar yağdı,otomatik tüfeklerle ateş açıldı insanlara.Böyle şeyler yaptı yani FETÖ.Öyle alelade bir siyaset davası değil.Şu aşamada da hiçkimse iktidarı karşısına alamaz.İhraçlar Galatasaray'ın iyiliği için yapılmıştır.Biz taraftarız,bizim yorumumuz bizi bağlar sadece ama o insanlar kulüp yönetiyor,kulübün geleceği alacağı kararlara,2 dudaklarının arasına bağlı belki de.O yüzden romantik kafayla değil de olaylara böyle bakalım bence.

Olaya romantik kafayla degil, mantikli kafayla bakarsak, darbe marbe hikaye yahu. Darbe mi kaldi su cagda. Sen hakkaten darbenin yapildigina inaniyormusun yahu?? Adamlar bi yerlerinden darbe diye uydurdular, sonra da bütün azinliklari iceri almaya kalktilar. Tayyip kendisi zaten söyledi "bu kalkisma allahin bi lütfu"

Biraz kafanizi calisitirin. Devlet terörü denen bisey var. Ha dersen ki o kadar insan öldü, bu canilerin umrunda mi, sirf cikarlari ugruna herseyini satar bunlar. Daha da konusmayayim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Olaya romantik kafayla degil, mantikli kafayla bakarsak, darbe marbe hikaye yahu. Darbe mi kaldi su cagda. Sen hakkaten darbenin yapildigina inaniyormusun yahu?? Adamlar bi yerlerinden darbe diye uydurdular, sonra da bütün azinliklari iceri almaya kalktilar. Tayyip kendisi zaten söyledi "bu kalkisma allahin bi lütfu"

Biraz kafanizi calisitirin. Devlet terörü denen bisey var. Ha dersen ki o kadar insan öldü, bu canilerin umrunda mi, sirf cikarlari ugruna herseyini satar bunlar. Daha da konusmayayim.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bu olayın ideolojik boyutu.Konumuz Galatasaray.

Yarın:

13:30 | De Jong Basın Toplantısı
14:00 | Riekerink Basın Toplantısı

Abi ben 2 sene öncede çok aktiftim 4.yildizi taktik. Geçen sene hep fake hesaplarla girdim 6.olduk. ben burda Yiğit Karagöz olarak kaldığım sürece Şampiyonuz.

Mayısta Şampiyonuz. İnşallah.

Fake hesaplarini yerle bir etmistim hatirlarsan

Yakinda yigit karagöz adinda bir üye kalmayacak

beklenildiği kadar zor geçmeyecek gibi bir his var bende.2-0 veya 3-1 gibi alırız.

Geri
Üst Alt