16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

sir enes dalmis

sence mac ne olur kazanir miyiz

Zor be reis Başakşehir-Cuma maçı takımda güvendiğim 3 adam'dan biri yok(Tolga) Başakşehir formda bizimkiler karavana oynuyor Başakşehir hayatta yenilmez diyorum bu maç belki yine Bruma şov yapar atar attırırsa belki ama dediğim gibi X-2 Başakşehir diyorum

Zor be reis Başakşehir-Cuma maçı takımda güvendiğim 3 adam'dan biri yok(Tolga) Başakşehir formda bizimkiler karavana oynuyor Başakşehir hayatta yenilmez diyorum bu maç belki yine Bruma şov yapar atar attırırsa belki ama dediğim gibi X-2 Başakşehir diyorum

yapma renktas

gsarayin olusu basaksehiri yok eder

gerci dedigin olabilir cunku hocalari bizim hocamizdan daha iyi ve daha bilgili

yapma renktas

gsarayin olusu basaksehiri yok eder

gerci dedigin olabilir cunku hocalari bizim hocamizdan daha iyi ve daha bilgili

Bjk maçının ilk yarısı çaykur rize maçı ve nispeten Akhisar maçında iyi oynadık sadece 10. haftaya geldik gitgide götü oluyor oyunumuz ve skorlar be reis
Ama başakşehir baya formda kompkatk birbirine yardımcı oynuyorlar takım halinde bizim takım Bruma hücum yapsın Tolga takımı sırtında taşısın Muslera kaleye gelen her topu tutsun diye bekliyor ne hoca ne topçular ulan burası Galatasaray kendimize gelelim şunlara parçalayalım demiyor be renktaş

beraberlik kokuyor

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneıjder podolskı de jong selcuk aynı anda ılk 11 baslarsa hıc baslamasın o mac bı zahmet. yasin oynamıcaksa sagda josue oynasın sinanda iş yapamaz.

rekmdas defansta bilhassa gobekte niggaya karsiyim ama karol bey gibi niggaligin hakkini veren bi sag bek bulursak pek hos olur..

Amerikan futbolunda bile defans ve takimin beyinlerinde nigga bulamazsin. Cidden bu niggalarin beyni yanik doguyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

rekmdas defansta bilhassa gobekte niggaya karsiyim ama karol bey gibi niggaligin hakkini veren bi sag bek bulursak pek hos olur..

İyi nigga'lar da var be stoper olarak renktaş Boateng-Mangala-Koulibaly-Bailly-Umtiti-Abidal-Sakho-Micah Richards-Joel Matip
Tabikide benimde ilk tercihim iki tane kuzey avrupalı boyuda aklıda uzun iki stoper ama Semih'in yerine gelebilecek nerdeyse her türlü Nigga fark yaratır be reis ;)

İyi nigga'lar da var be stoper olarak renktaş Boateng-Mangala-Koulibaly-Bailly-Umtiti-Abidal-Sakho-Micah Richards-Joel Matip
Tabikide benimde ilk tercihim iki tane kuzey avrupalı boyuda aklıda uzun iki stoper ama Semih'in yerine gelebilecek nerdeyse her türlü Nigga fark yaratır be reis ;)

dogrudur rekmdas sen daha iyi bilirsin,formamiz altinda izledigim en kalite nigga stoper rigo song idi,ben hasin ve gaddar,rakibine korku salan stoperlerden haz alirim pepe gibi..

Fazla klischelere takilmamak lazim. Fenerbahce Türkiye sartlari icin cok iyi iki kuzey avrupali stoper aldi, cile cekiyorlar defansif anlamda.

Fazla klischelere takilmamak lazim. Fenerbahce Türkiye sartlari icin cok iyi iki kuzey avrupali stoper aldi, cile cekiyorlar defansif anlamda.

Ya renktaş o Kjaer'i çok abarttılar istatislikler olarak anca bizim Ched'le kapışır bu sene ha geçen sene iyiydi Allahı var Skrtel'de agresif hava toplarında etkili filan ama ciddi şekilde defans yapmasını pozisyon almasını bilmiyor Skrtel kötü demiyorum ama Kjaer-Skrtel uyumu çok kötü işte

dogrudur rekmdas sen daha iyi bilirsin,formamiz altinda izledigim en kalite nigga stoper rigo song idi,ben hasin ve gaddar,rakibine korku salan stoperlerden haz alirim pepe gibi..

Valla tam mükemmel şeyler söylemişsin yine renktaş Song'un yeri bende hala çok ayrıdır benimde aklım yetipde izlediğim en iyi stoperimizdi kendisi başına gelenlere çok üzüldüm
Pepe'yi hala isterim yaş 32 ama mücadele ruhu 28 gibi oynatıyor onu stoper biri agresif olacak yav Pepe'yi alıcan yanına posizyon bilgisi yüksek adam olacak BENATIA'yı kiralıycan yanına varya arkalarında Muslera gol mü yeriz varya :D

Gerçekten şaka maka adam akıllı iki tane çok üst düzey stoper lazım seneye CL'de olursak bize kesin Bayern Real filan çıkar kurada tutup Semih-Hakan'la filan çıkarsak madara ederler vallahi

Valla tam mükemmel şeyler söylemişsin yine renktaş Song'un yeri bende hala çok ayrıdır benimde aklım yetipde izlediğim en iyi stoperimizdi kendisi başına gelenlere çok üzüldüm
Pepe'yi hala isterim yaş 32 ama mücadele ruhu 28 gibi oynatıyor onu stoper biri agresif olacak yav Pepe'yi alıcan yanına posizyon bilgisi yüksek adam olacak BENATIA'yı kiralıycan yanına varya arkalarında Muslera gol mü yeriz varya :D

Gerçekten şaka maka adam akıllı iki tane çok üst düzey stoper lazım seneye CL'de olursak bize kesin Bayern Real filan çıkar kurada tutup Semih-Hakan'la filan çıkarsak madara ederler vallahi

rekmdas pepe-serdar önlerine tolganın yanına adam yiyen bir nigga(tolisso yahut pokonun iki level üstü)seklinde bi ekibimiz olsa cugaramı yakar zevklen macımı izlerim reis..:cigara:

rekmdas pepe-serdar önlerine tolganın yanına adam yiyen bir nigga(tolisso yahut pokonun iki level üstü)seklinde bi ekibimiz olsa cugaramı yakar zevklen macımı izlerim reis..:cigara:

Ah ulan şu Tolisso'ya paramız yetse varya tam adamı varya Tolga-Tolisso-Badou dan kurulu bir ortasahamızı hayal ediyorumda Poko'da yedekten girecek hamle adamımız olurdu sahada rakibi yiyen parçalayan ortasahamız olurdu en sobnunda

Ya renktaş o Kjaer'i çok abarttılar istatislikler olarak anca bizim Ched'le kapışır bu sene ha geçen sene iyiydi Allahı var Skrtel'de agresif hava toplarında etkili filan ama ciddi şekilde defans yapmasını pozisyon almasını bilmiyor Skrtel kötü demiyorum ama Kjaer-Skrtel uyumu çok kötü işte

Kjaer ayri bir konu, ama Skrtel 7 sene Liverpool´un bankosu olan bir oyuncu. O da pozisyon almayi bilmiyor ise, ozaman bari bilenler olarak, biz cikip oynayalim. :D

Kadro kalitemiz yetersiz ve dengesiz! Bu kadroyla her maç işkence bize.Devre arası gerekli adamlar alınmazsa şampiyonluk hayal...

Örneklere gelirsek;

Türkiyenin en iyi kalecisi bizde muslera..Bu kadar kötü bir defansla oynamayı haketmiyor! yedeği cenk yetersiz.

Sağ bekte sabri,linnes,cavanda gerekirse salih dursun var..Ama hepsini toplasan bir şener bile etmiyorlar..wiel,gönül,beck değil şener!

Stoperde chedjou,hakan,semih,serdar,koray var isim olarak iyi gözüküyorlar ama hiçbiri elit bir stoper değiller kjaer gibi skrtel gibi..Hiç biri lider bir stoper değiller.

Solbekte sadece carole var alternatifi olmaması tam bir saçmalık! ayrıca kendiside Galatasaray kalitesinde bir oyuncu değil..Ancak alternatif oyuncu olabilir.Telles'in satılması hatadır..

kanatlarda bruma,podolski,yasin, hepsi aslen sol kanatlar ve sinan var..Gerçek bir sağ kanat yok! Yasin hariç hepsi kaliteli oyuncular yalnız hepsi alıp dikine giden orta yapmayan ve defansa yardım etmeyi sevmeyen oyuncular aynı maçta ikisinin oynaması bence sıkıntılı.Sonuç olarak buradada dengesizlik göze çarpıyor.

orta ikilide selçuk tolga oynuyor ikiside ne tam 6 nede tam bir 8 numaralar ayrıca selçuk bitik durumda de jong tolga ideal ikili olmalı ama selçuk kaptanlık ve yıllık maaşı nedeniyle hep oynayacaktır yani burada ideal bir ikili yok.Hamiti yok sayıyorum zaten emekliye ayrılmış kendisi.Rakiplerimizde atiba inler tolgay oğuzhan topal ozan josef gibi isimler var...

ofansif orta saha belkide isim olarak en sorunsuz bölgemiz.sneijder ve josue ama ikiside gerçek form düzeylerinde değiller şimdilik..

forvette eren var kanatlardan beslenemediği için son zamanlarda yetersiz kalıyor ayrıca bence Galatasarayda 11 oynayacak düzeyde değil alternatif olur.yedeğinde aynı stilde kolbein vardı yüzünü göremedik malesef:( erende alternatifsiz yine! ayrıca 2 aynı tip forvet almak ne kadar mantıklı? niasse tarzı bir oyuncu çok daha iyi iş yapardı..rakiplere baktığımızda yetersiz bir forvet hattımız var..rvp,emenike,sow,fernandao,abubakar,cenk,ömer şişmanoğlu...

Beşiktaş puan kaybeder, biz de Başakşehir'i yener lider oluruz. Şu yıldızları 5 yapalım hele.

Geri
Üst Alt