Abbas Uluç
Cezalı
- 28 Eylül 2009
- 557
- 1
- 268
Heyecan artıyor. Heyecanla bekliyoruz yani maçı.
Muslera Sabri Chedjou Semih Carole De Jong Selçuk Podolski Sneijder Bruma Eren
maca gidecek misin yigit
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Heyecan artıyor. Heyecanla bekliyoruz yani maçı.
Muslera Sabri Chedjou Semih Carole De Jong Selçuk Podolski Sneijder Bruma Eren
sir enes dalmis
sence mac ne olur kazanir miyiz
Zor be reis Başakşehir-Cuma maçı takımda güvendiğim 3 adam'dan biri yok(Tolga) Başakşehir formda bizimkiler karavana oynuyor Başakşehir hayatta yenilmez diyorum bu maç belki yine Bruma şov yapar atar attırırsa belki ama dediğim gibi X-2 Başakşehir diyorum
yapma renktas
gsarayin olusu basaksehiri yok eder
gerci dedigin olabilir cunku hocalari bizim hocamizdan daha iyi ve daha bilgili
Şu kadroda renktaş Sarbi-SEmih-SElçuk yerine 3 nigga topçumuz olsaydı fena mı olurdu be![]()
rekmdas defansta bilhassa gobekte niggaya karsiyim ama karol bey gibi niggaligin hakkini veren bi sag bek bulursak pek hos olur..
rekmdas defansta bilhassa gobekte niggaya karsiyim ama karol bey gibi niggaligin hakkini veren bi sag bek bulursak pek hos olur..
İyi nigga'lar da var be stoper olarak renktaş Boateng-Mangala-Koulibaly-Bailly-Umtiti-Abidal-Sakho-Micah Richards-Joel Matip
Tabikide benimde ilk tercihim iki tane kuzey avrupalı boyuda aklıda uzun iki stoper ama Semih'in yerine gelebilecek nerdeyse her türlü Nigga fark yaratır be reis![]()
İyi nigga'lar da var be stoper olarak renktaş Boateng-Mangala-Koulibaly-Bailly-Umtiti-Abidal-Sakho-Micah Richards-Joel Matip
Tabikide benimde ilk tercihim iki tane kuzey avrupalı boyuda aklıda uzun iki stoper ama Semih'in yerine gelebilecek nerdeyse her türlü Nigga fark yaratır be reis![]()
Fazla klischelere takilmamak lazim. Fenerbahce Türkiye sartlari icin cok iyi iki kuzey avrupali stoper aldi, cile cekiyorlar defansif anlamda.
dogrudur rekmdas sen daha iyi bilirsin,formamiz altinda izledigim en kalite nigga stoper rigo song idi,ben hasin ve gaddar,rakibine korku salan stoperlerden haz alirim pepe gibi..
Valla tam mükemmel şeyler söylemişsin yine renktaş Song'un yeri bende hala çok ayrıdır benimde aklım yetipde izlediğim en iyi stoperimizdi kendisi başına gelenlere çok üzüldüm
Pepe'yi hala isterim yaş 32 ama mücadele ruhu 28 gibi oynatıyor onu stoper biri agresif olacak yav Pepe'yi alıcan yanına posizyon bilgisi yüksek adam olacak BENATIA'yı kiralıycan yanına varya arkalarında Muslera gol mü yeriz varya
Gerçekten şaka maka adam akıllı iki tane çok üst düzey stoper lazım seneye CL'de olursak bize kesin Bayern Real filan çıkar kurada tutup Semih-Hakan'la filan çıkarsak madara ederler vallahi
rekmdas pepe-serdar önlerine tolganın yanına adam yiyen bir nigga(tolisso yahut pokonun iki level üstü)seklinde bi ekibimiz olsa cugaramı yakar zevklen macımı izlerim reis..![]()
Ya renktaş o Kjaer'i çok abarttılar istatislikler olarak anca bizim Ched'le kapışır bu sene ha geçen sene iyiydi Allahı var Skrtel'de agresif hava toplarında etkili filan ama ciddi şekilde defans yapmasını pozisyon almasını bilmiyor Skrtel kötü demiyorum ama Kjaer-Skrtel uyumu çok kötü işte