16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

Sinan silkelenip kendine gelirse kazanırız. Selçuk gibi bir dezavantaja rağmen.

Demek chedjou kadikoyde yine voleybol oynamayacak

Sent from my iPhone using Tapatalk

sinan bize yasin dedirtmesin yine,başk birşey istemem kendisinden topu kaptırınca bakmasın ot gibi

Serdar Aziz'i tutmuyor hoca.Beğenmiyor haberleri doğru.Daha önce de defalarca çıkmıştı aynı haberler.Hocaya göre yetersiz kendisi.Ekstra antreman yaptıracak diye bir sürü haber çıkmıştı daha önce.Kupa maçları hariç ilk 11 oynatmaz bence.Şuanda dördüncü stoperi takımın

Bu gidiste Nazif Riekerink'in biletini kendi kesecek Serdar'i oynatmiyor diye. Cunku kefil oldugu transfer rezil edecek kendisini

Sinan icin firsat gibi firsat. Adam gibi oynasin

Sinan umarim bu sansi iyi degerlendirir.

Gökmen yine hakli cikti

Sinan her maç yaptığı gibi kafasına göre takılır ve geriye yardım etmezse devrearası adanaspor yolunu tutar.
Podolski çok durarak oynuyordu iyi oldu yedek kaldığı. Aslında sneijder yerine josue bile olabilirdi.
Selçuk efendinin sıkıntısı vardıysa oynamasın hamit oynasın? Ne kadar kötü olabilir selçuktan?
Semih ve hakan 2 yakın markajı beceremeyen veya kaçan oyuncular. İkiside mehmet batdal denen sığırdan top alamazlar.
Keşke serdar oynasaydı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu gidiste Nazif Riekerink'in biletini kendi kesecek Serdar'i oynatmiyor diye. Cunku kefil oldugu transfer rezil edecek kendisini

Hic bir halt yapamaz Nazif. Serdar kimmis de onun icin Riek hoca yollanacakmis.

Alt tarafi vasat bir yerli stoper.

Fenerbahce maci öncesi bu kadroyu kurmak ihanettir.

Rezalet kadro.. Kadiköy'de yine 3 puan göremeyecegiz gibi

Kim oynayacaktı Hakan ? Hadi Chedjou'nun yedek kalmasına içerledin, eyvallah ama başka? Podolski kaç haftadır etkisiz, Josue ve Cavanda zaten takıma adapte olamadılar. Tolga cezalı, Yasin kadro dışı. :) Linnes falan deme hiç şimdi. O kadar maç eksiği olan bir oyuncu, önünde Sinan gibi savunma yardımı sıfır bir oyuncuyla kepaze olurdu.

CwbiN7nUAAAq-sN.jpg

CwbiN7sUkAAGq0k.jpg

CwbiOZIUkAAgNUq.jpg

Başakşehir'in ilk 11'i: Volkan, Yalçın, Bekir, Ferhat, Uğur, Mahmut, Emre Belözoğlu, Mossoro, Visca, Cengiz, Mehmet Batdal.

Hadi Aslanlarım. Hadi Sinan. Özellikle Sinandan umutluyum. Olacak bu iş.

Kim oynayacaktı Hakan ? Hadi Chedjou'nun yedek kalmasına içerledin, eyvallah ama başka? Podolski kaç haftadır etkisiz, Josue ve Cavanda zaten takıma adapte olamadılar. Tolga cezalı, Yasin kadro dışı. :) Linnes falan deme hiç şimdi. O kadar maç eksiği olan bir oyuncu, önünde Sinan gibi savunma yardımı sıfır bir oyuncuyla kepaze olurdu.

Semih ve Hakan net yanlis. Ched-Serdar olmaliydi. Ayrica Podolski'yi Kadiköy macina hazirlamaliydin bu mac ile. Kadiköy'de iyi futbol oynayamiyoruz hic. Tam Podolski gibi oyuncular göre o mac, birden cikip bir sutla maci alabilecek kapasitede.

Benim 11 net, beklentim yok ama. Yine de bu kadar sacmalik olmamaliydi.

Benim 11: Mus-Linnes-Ched-Serdar-Carole-De Jong-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Eren

Bu 11 oynatilmaz zaten hic, anlamiyorum. 1 kere bu 11i denemek aklina gelmez mi be hoca? Ama gelmiyorsa bile bu kadar degisiklik olmamaliydi.

Bak Kadiköy maci öncesi ben bunlari hep diyorum, sürekli karsi düsünenler oluyor, dogalda. Ama her yil sonuc ortada. Zamaninda burda insanlar Umut'un sag kanat oynamasini da savundu Caner'i tutsun diye.

Linnes'in sabriden kotu oldugunu neye dayanarak soyluyorsunuz ? Adam daha bu sene 1 mac bile sag bek oynamadi.Surekli oynatilmaya baslansa form tutacaktir ama Riekerink beyde sabri asigi cikti

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydi Nigel de Jong, parçala aslanım.

Bekir'in üzerine oynamak lazim, bizim maclarda hep sapitiyordu o.

Başakşehir'in ilk 11'i: Volkan, Yalçın, Bekir, Ferhat, Uğur, Mahmut, Emre Belözoğlu, Mossoro, Visca, Cengiz, Mehmet Batdal.

Bekleri iyi sayılmaz. Stoperlerin hava hakimiyeti iyi. Topu çizgiye getirip, Sinan ve Bruma'yı bire bir bırakmak lazım. Sağdan soldan zorlama hava topları bu maçı kısır döngüye sokar.

Semih ve Hakan net yanlis. Ched-Serdar olmaliydi. Ayrica Podolski'yi Kadiköy macina hazirlamaliydin bu mac ile. Kadiköy'de iyi futbol oynayamiyoruz hic. Tam Podolski gibi oyuncular göre o mac, birden cikip bir sutla maci alabilecek kapasitede.

Benim 11 net, beklentim yok ama. Yine de bu kadar sacmalik olmamaliydi.

Benim 11: Mus-Linnes-Ched-Serdar-Carole-De Jong-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Eren

Bu 11 oynatilmaz zaten hic, anlamiyorum. 1 kere bu 11i denemek aklina gelmez mi be hoca? Ama gelmiyorsa bile bu kadar degisiklik olmamaliydi.

Bak Kadiköy maci öncesi ben bunlari hep diyorum, sürekli karsi düsünenler oluyor, dogalda. Ama her yil sonuc ortada. Zamaninda burda insanlar Umut'un sag kanat oynamasini da savundu Caner'i tutsun diye.

Abi güzel diyorsun, tamam sen de haklısın bir yerde ama Linnes ve Serdar Aziz kaç aydır yoklar. Bu kadar kritik maçlar öncesi daha hazır oyuncuları tercih etmesi gayet normal. Podolski de ikinci yarı oyuna girer zaten. 60 dakika sahada tutmak yerine daha diri 30 dakikasını tercih etmiş. Burda herkes ilk çıkması gereken adam için hep Podolski diyor. 89 dakika hiçbir şey yapmayıp, 90. dakika şapkadan tavşan çıkaracak diye bu kadar temposuz oyununa tahammül edilmez bir yerde.

Geri
Üst Alt