Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.230
- 2.445
- 1.938
Sinan silkelenip kendine gelirse kazanırız. Selçuk gibi bir dezavantaja rağmen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk 11 deymis :S
Serdar Aziz'i tutmuyor hoca.Beğenmiyor haberleri doğru.Daha önce de defalarca çıkmıştı aynı haberler.Hocaya göre yetersiz kendisi.Ekstra antreman yaptıracak diye bir sürü haber çıkmıştı daha önce.Kupa maçları hariç ilk 11 oynatmaz bence.Şuanda dördüncü stoperi takımın
Bu gidiste Nazif Riekerink'in biletini kendi kesecek Serdar'i oynatmiyor diye. Cunku kefil oldugu transfer rezil edecek kendisini
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fenerbahce maci öncesi bu kadroyu kurmak ihanettir.
Rezalet kadro.. Kadiköy'de yine 3 puan göremeyecegiz gibi
Kim oynayacaktı Hakan ? Hadi Chedjou'nun yedek kalmasına içerledin, eyvallah ama başka? Podolski kaç haftadır etkisiz, Josue ve Cavanda zaten takıma adapte olamadılar. Tolga cezalı, Yasin kadro dışı.Linnes falan deme hiç şimdi. O kadar maç eksiği olan bir oyuncu, önünde Sinan gibi savunma yardımı sıfır bir oyuncuyla kepaze olurdu.
Başakşehir'in ilk 11'i: Volkan, Yalçın, Bekir, Ferhat, Uğur, Mahmut, Emre Belözoğlu, Mossoro, Visca, Cengiz, Mehmet Batdal.
Semih ve Hakan net yanlis. Ched-Serdar olmaliydi. Ayrica Podolski'yi Kadiköy macina hazirlamaliydin bu mac ile. Kadiköy'de iyi futbol oynayamiyoruz hic. Tam Podolski gibi oyuncular göre o mac, birden cikip bir sutla maci alabilecek kapasitede.
Benim 11 net, beklentim yok ama. Yine de bu kadar sacmalik olmamaliydi.
Benim 11: Mus-Linnes-Ched-Serdar-Carole-De Jong-Tolga-Bruma-Sneijder-Podolski-Eren
Bu 11 oynatilmaz zaten hic, anlamiyorum. 1 kere bu 11i denemek aklina gelmez mi be hoca? Ama gelmiyorsa bile bu kadar degisiklik olmamaliydi.
Bak Kadiköy maci öncesi ben bunlari hep diyorum, sürekli karsi düsünenler oluyor, dogalda. Ama her yil sonuc ortada. Zamaninda burda insanlar Umut'un sag kanat oynamasini da savundu Caner'i tutsun diye.