16/17 H:10 | Galatasaray 1-2 Başakşehir | M.S | 4 Kasım

yalçın emre gibi itlerin soluduğu takıma karşı kazanamıyorsan son dakikalarda götünü sıkıyorsan defansın bitmişse orta sahan yoksa birde bunların üstüne dursun gibi bir bakkal'ın varsa geçmiş olsun.

yazıklar olsun iyi bir hava yakalamıştık taraftar yavaş yavaş havaya girmişti yine dengetörlü sezona döndük

Joru git.Wesi ocakta cine yollayin.Selcug git. edin.Bu takimdan bi bok olmaz.Allah belanizi versin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hakem serefsizlik yapti onu ayrica konusuruz ama son soz Riekerink Istifa,Dursun İstifa

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesin yenecegimizi dusunuyordum bu maci. Yani takim bu kadar elestiriye bir reaksiyon gosterir zannediyordum. Yanildim. Bu takimdan hicbir bok olmaz. Fener haftaya en az 4 tane sallar bu seneyi bitirir. Bu kadar ruhsuz temposuz takim inanilacak gibi degil. Hocasindan baskanina kadar ......

Balonumuz sönmüştür. Anca gidin otel yapın, s.çtınız takımın içine, bu takımdan bi b.k olmaz. Haftaya da fener yener.. Hadi geçmiş olsun..

Hakemin oyuna hiçbir etkisi yok kendimizi kandırmayalım

Rezalet bir takım rezalet bir oyun vardı sahada

iyi oynamadik tmm ama muslera arkadas yine yapcagini yaptin orda calim atmanin anlami ne ????????????????????
bikere yaptigi callimlarla patlayacagi belliydi.
vur topa gitsin taca.
belki kazanalibirdik veya berabere biter ama bune kardesim kendi kendinede gol yeme.

bi si....olacagı yok.bol bol fener ve bjkyi yalayın bu sezon.kıcınızı yırtıyonuz zaten övmek icin.

Batdal > Eren
Emre > Selçuk
Visca > Sinan
...

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Hakem cok guzel ince ince dogradi bizi. Gozuyle izleyenler ne demek istedigimi anlamistir..

Yazik...

Tapatalk

Rezalet.kusura bakmayın şu takımda Bruma Sinan ,Tolga ve Muslera dışında hepsi gidebilir, sakin bana Sneijder da demeyin selçuk tan farkı yok bu yıl hoca da gidebilir bey felan demeyeceğim ne oynuyor arkadaş bu takım rakip kaleye gidene kadar maçın üçte biri bitiyor haftaya da malesef yeniliriz rike bey de gider

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha çok erken ancak geçmişten gelen israrlar devam ederse sonuc gecen seneyle ayni olur

Geri
Üst Alt