- 1 Ocak 2011
- 15.130
- 10.245
- 1.688
Ulan ilk haftalar ilerde iyi basiyoduk simdi onuda yapamiyoz haftalar ilerledikce daha gucleninemize daha geriye gittik nasil is bu ben anlamadim ulsn.cildircam gece gece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Td degisikligi lazim acil. Milli ara araya girmisken hemen degerlendirilmeli
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selcuk'u kesen hoca ne guzel hocadırBeğenmediğimiz A.Avcı üç büyüklerin artıklarıyla sonuç odaklı taş gibi futbol oynuyor. Gerçi seneye başımıza geçse o da bi Hamza kesilir. Bize gelenin beyni kitleniyor.
Can,bişeyleri zorlamanın alemi yok artık.Bu sene için dükkanı kapadık.Son çıkıştı bu bizim için biz berabere bile kalamadık.Beraberlikte bile bişeyleri umut ederdin ama bu saatten sonra iş biter.Geçen senenin kopyası olur bu sene.Zerre ilerleme yok bu takımda geçen seneye göreHerşey bitti demek için erken ama bu üstümüzdeki ölü toprağını atmamız lazım mutlaka.
Hafta sonumuzun içine ettin be yine Galatasarayım.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Tabi haklisin bu konuda, ama Muslera yuzunden golu yemedik biz, golu direk Musleraya baglaman sacma. O zaman bakarsan o kontraatagi baslatan herifinde golde sucu var, ona bakarsan herkesin sucu var
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
He anasini satayim. O frikik olmasaydi yenecektik zaten (!)
Arkadas kabul edin artik, lesh oglu lesh oynuyoruz, bugün 3 atsak basaksehir 4 atardi, 4 atsak 5 atardi, adamlae resmen fazla kasmadi. Bitik oglu bitigiz.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ugur zamaninda Sabri'yi kesmisti, adam sag kanat'ta akiyordu, taki Konyaspor deplasmaninda Batista ile carpismasina kadar, ondan sonra duzelememisti bizde.Ilk golun ortasi Ugur , atan Batdal , ikinci golun ortasi Emre , golu atan Yalcin. Hemen her topu kesen ise Ferhat , Babacana bir sey olsa yedegi Ufuk
1 adam olsa tamam , ama bu kadar cok eski oyuncunun toplandigi bir takim antrenman temposu ile seni deplasmanda yeniyorsa uzun vadeli planlamalarinda bir sorun var demektir
Ugur ile Ferhat , iki bek , 2006 da bizim sag-sol beklerimizdi
mac öncesinde de demistim serdarı oynatmaması jor beyin basına büyük bela olacak