Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.417
- 5.358
- 1.873
Bence topu fenere bırakmamız lazım souza neustadter atıf orta sahasıyla pek üretkenlikleri olacağını sanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s
Yine sorumluluktan kacar kendisi, rakiplerin arkasinda saklanir, mac sonu Sneijder ve Podolski, Bruma fln tartisilir.
hakem belli oldumu? kesin firat veya cakar serefsizinden biri olur.
Atin intikamini oneriyoz izlemiyon israrla
kadıkoyde fenerbahceyı yendıgımızı anlatan bi film var mı ? @Emrah Yıldırım admincagızım :heart::heart::heart::heart:
kadıkoyde fenerbahceyı yendıgımızı anlatan bi film var mı ? @Emrah Yıldırım admincagızım :heart::heart::heart::heart:
Ne yaşadın da bu rüyayı gördün heis?Dün gece çok tuhaf bir rüya gördüm.
Maç ilk 45 dakikada 0-5 Galatasaray lehine geliyordu.
Sonra Aziz Yıldırım devre arası Dick Advocaat'ı kovup bizzat teknik direktör olarak takımın başına ikinci yarı maça çıkıyordu.
Maç ikinci yarı Lens'in hattrick'i ile 3-5'e geldi skor olarak. İçimden diyorum ulan bu Lens hani oynamayacaktı, fenerli medya bizi yedi diye.
Sonra maç 3-5 bitiyordu. Riekerink Bey'in yüzünde gülümseme, taraftarı selamlıyordu falan.
![]()
osman sinemadan gel di miNe yaşadın da bu rüyayı gördün heis?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hallettiysen galibiyet halletseydin bari, beraberlik isimize yaramazBana güvenin arkadaslar maca Galatasaraya veya beraberlige basabilirsiniz, Halletim isi ben![]()