16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah impadan razı olsun orada bir kupa aldıkta durumu biraz kurtardık.

Tek bir pozisyona dahi giremedi Allah'ın belaları. Tüm zamanların en zayıf Fener'iydi bu arada herhalde rakip. Beşiktaş ağzına sıçar bu kadronun.

Ulan 100 kere kaleye vurdun

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
volkan

DeJong ve Tolga

Sert, defansı iyi ve mücadel gücü Yuksek diye sevindik beğendik...
Önlerinde Dünya Yıldızı Sneijder..

Ama

Artık anladık ki Büyük Takımın Orta Saha Oyuncuları tek yönlü Oyuncu O LA MAZ...

Tolga ancak DMC olur (Kaleye uzak)
İki Tane modern Futboluna uyan ve iki yönlü Oyuncular şart.
Ve 10 Numara oynama zamanı ve lüksümüz de yok.

_____________Tolga
_____Box2Box_____Box2Box

Şart.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Onursuz, gurursuz, karaktersiz futbolcu bozuntuları! Aldığınız paralar haram zıkkım olsun! Karı gibi oynadınız. Atak yapamadınız 90 dk.

Lan Riekerinki su forumda ilk mactan itibaren yerden yere vuran benim. MIllet tasagini yalarken adamin ben bundan hoca olmaz diyordum. Ama gercekleri goremiyorsunuz. Bugun burada kazanamamamizin Riekerink ile hicbir alakasi yok. Bu sezon bitmistir. Sezon sonuna kadar kalsin iste Riekerink belki kupayi falan alir. Yeni bir hoca falan duzeltemez bu takimi
Yok abi gitsin.kupayı da almayalım hoca gelsin artık yeter ulan

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banlayin lan anca burdan sanaldan banlarsiniz realde 0 siniz anca burda tartisirziniz kaybolun lan

Dursun varken bu takımdan 2 cihanda bir bok olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun ile de alakasi yok. Dursun kotu bir baskan olmasi degil sorun. Biz orada kazanamiyoruz. Bu kadar.

Genel sezona gelecek olursak, iyi bir baskan ile kadikoyde yenilip yine sampiyon olabilirdik.

Yönetim futbolcu taraftar rezilsin Galatasaray diyebileceğimiz bir post. Selçuk 3 senedir ne zaman top oynadı? Şu kör ölür badem gözlü olur kafasından kurtulalım artık.

"Gsc'de eğer bir adam övülüyorsa bilin ki 4 maçtır oynamıyordur" BT
Haklisin ama.yanına Sneijder podolski ve ekleyelim.lutfen

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet, maalesef Terim hariç hiçbiri bu takımı düzeltemez.
İyi yabancı hocalar zaten gelmez bu s. lige

Advocaat gayet iyi hoca bence çok zor değil. Manu'ya karşı da pozisyon vermediler keza adam buna rağmen takımının yetersizliğinin de farkında zaten. Basın toplantılarında falan futbolculara sağlam geçiriyor. Riekerink gitsin de takım acayip derecede kötü. Köklü değişim lazım yıllardır takımın temposu bazı adamlar yüzünden 1.viteste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt