16/17 H:11 | Fenerbahçe 2-0 Galatasaray | MS | 20 Kasım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T.D. ve Başkan dahil,
büyük Revizyon şart.

Stoper
Sağ Bek
Sol Bek
Box2Box Orta Saha
Box2Box Orta Saha
Sağ Açık Kanat
Santrafor

İlk11 Transferleri şart.

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Dünya gözüyle göreceğim bir Kadıköy galibiyeti. İnanıyorum :D

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
30 yıldır iki kere yendik galiba ikisinide hatırlıyorum. birde sounesin bayrak diktiği kupa maçı var

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız Melo büyük topçuymuş. Gittiğinden beri ligde derbi galibiyeti yok.

Puan farkı 15 olduktan sonra kim ne yapsın revizyonu?
Hem devrearası o denli fark yaratacak oyuncu ya gelmez yada gelirse anlamsız paralara gelir.
Bu sene bitmiştir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son 30 yılda 6 lık maç dahil bu kadar etkisiz oynadığımızı görmedim sadece serdara üzüldüm şu takım dan muslera dışında şuan kim gitse üzülmem toparlanmak zor yüksek ihtimal hoca da gider.

Artık bana göre de Muslera ve Bruma dışında mevcut yabancılardan hiçbir oyuncu gelecek sene bu formayı giyiyor olmamalı buna Sneijder de dahil. Sneijder beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı bu sezon. Demek ki pili bitmiş artık yapacak bir şey yok ben de vazgeçtim. Yerli oyuncu olarak da Hakan Balta, Tolga falan kalabilir. Sinan minan yasin masin bunlar boş adamlar bir hayır gelmez. Sarbi denen şoparı saymıyorum bile. Şu an dahi formamızı giyemiyor olması gerekiyordu.

Son 4 maçta 3 mağlubiyet.
Bu kadar ruhsuz ve amaçsız nasıl olabiliyor bazı futbolcular hayret...

bu takıma dünyanın en iyi menejerini getir yine ilk 5 e giremez :) başta dursun gitmeli ondan sonra bütün teknik heyet ve futbolcularda büyük temizlik başta sneijder olmak üzere

İddia ediyorum bu takıma az biraz oyunculara dişini geçirecek antrenörü getir açık ara şampiyon olur. Kadromuz ne Fener'den, ne BJK'den kötü. Nasıl gol atacakları, nasıl oynayacakları, nasıl hücum yapacakları belli bizde ise sene başından beri kaos futbolu var.

%70 topa sahip oluyoruz pozisyon bulamıyoruz 2 kişi Bruma'yı tuttu mu bitti. Bruma o 2 kişiyi atlatırsa gol atıyoruz, bugün ona bile fırsat vermedi adam Bruma gibi oyuncuyu ortaya çekip durdu. BJK maçında ortadan gol attı ya ondan etkilendi herhalde.

Kadron eğer buysa oyunun bu değil abi Eren,Podolski,Bruma,Sneijder,Yasin,Sinan gibi birbirinden farklı ve etkili hücum silahların varken gol atmadan maçı bitirebiliyorsan büyük başarıdır kusura bakmayın oyuncu kötüdür vsdir. Abartmıyorum bu 6'lıdan sadece biri bile gününde olsa senin gol atmaman mucize olur. Ama dediğim gibi taktik yok Eren sahadayken böyle oynayacağız, Poldi sahadayken şu şekilde değişiklik yapacağız. Bu 4'lü sahadayken topu ileri böyle taşıyacağız vs vs yok. Sadece oyuncuların becerisine bırakılmış

bu kadar çok maaş ödeyip, beş para etmeyecek ruhsuz şahsiyetsiz, adamları bir araya toplamakta gerçekten marifet ister. bu yüzden başkanı ve nazifi canı gönülden kutluyorum. bu sene ilk beş bence büyük başarı olur bu takımla. bence 1 gün bile beklemeden hoca arasınlar, adam gibi kariyerli bir hoca buşup getirsinler bu takımın başına. başta selçuk ve sneijder gibi uçuk paralar alıp sahada yürüyen tiplerle de acilen yollar ayrılmalı

fakat kendimizi de soyutlayip bu rezillerden farkli gormeyelim , selcuk gibi adami kacirmayalim deyip aysala o 5 senelik sozlesmeyi biz yaptirmadik mi , sneijder gibi adam birakilir mi ,ne istiyorsa verin diyip 4,5 milyonu bu adama gomdurduk dursuna

siz burada birbirlerinizi yerken selcuk bu macin mac basisini alamadigina cemkirip sneijder da herhalde 15-20 bin euro cukkalamistir

Sabr
Sinan
Yasin
Sneijder
Bunların kadro ile ilişiği kesilmesi lazım tez zamanda.
Sneijder şut çekecekte ayıyı avlayacak? Muahahahahha neyse geçti o devirler artık

Onlarin sneijder dan baska bir sorunlari var , onceden sert sekilde arkasinda durdugu fikrin tersini kabul etmek agir geliyor

bir insanin eger futboldan anliyorsa sneijderin 1,5 sezondur yatip 6-7 milyon euro almasindan huzursuz olmamasi imkansiz

ayni adama selcuk sabri yasin de , sayfalarca yazar ama sneijder dersin "gol atmasi onemli degil asistin asistini yapiyor" der

her mac oncesi methiye duzer , nasisa bir mac atacak oyle ya da boyle , lafi tikarim agzina konusanlarin diye , o olmayinca da vefat etmis taklidi yaparlar
Takım sistemi Sneijder'in üzerine kurmuş malesef. Sneijder ise Carole'un top aldığı pas yaptığı yerlerde aklı sıra markajdan, bana göre ise mücadeleden kaçıyo. Aynı sistemle devam edildiği sürece başarı zor. Geçmişte Sneijder iyi oyunlar oynadı eyvallah ama artık ayağından çok ağzı iş yapan sürekli hakemle rakiple tartışan kurnaz bi futbolcu haline geldi. Tahminimce de Lincoln gbi elimizde patlayacak zararına satacaz bi yere. Bari bunu erkenden yapsak ta kurtulsak. Bıktım her maç yürüyen bi sözde lideri izlemekten.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol, 3 ihtimalli bir oyun.
Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet...

Bizim kadıköy de oynadığımız maçlar ise iki ihtimalli.

Beraberlik ve mağlubiyet...

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz (Ben en azindan) o ücüncü ihtimalli daha göremedik(m).

s

Evet degil zaten. O derbileri kim kazanmis ona bak ve o mac gol haric yaptigi katkiya bak. Fazla rezil olma bence yüzüne tokat gibi cevabi alinca. Sen ise yaramiyor diyorsun, bende kazandirdigi maclari söylüyorum.

Adam Topal ve Souzanin manitası olup 90 dakika bi halta yaramıyor, ne oyun kuruyor, ne gol atıyor ne birşey yapıyor

Bugün belki de sahanın en kötü futbolcusuydu Sinan ile birlikte

Ama sen yallamaya devam et yallamayi iyi bilirsin şakirtcim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt