Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyni yok fikri var derler ya o hesap.s
Fener'e 3 gol
Besiktas'a 2 gol
(Trabzon'a 3 gol)
Kendi kalene güzel gol atmissin sende. Ama sana göre Denayer playmaker oynamali, Cavanda stoper.
Hadi simdi kudur. O 2 cümle ile ne oldugunu kanitladin zaten.
30 yıldır iki kere yendik galiba ikisinide hatırlıyorum. birde sounesin bayrak diktiği kupa maçı varDünya gözüyle göreceğim bir Kadıköy galibiyeti. İnanıyorum![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sBeyni yok fikri var derler ya o hesap.
s
Fener'e 3 gol
Besiktas'a 2 gol
(Trabzon'a 3 gol)
Kendi kalene güzel gol atmissin sende. Ama sana göre Denayer playmaker oynamali, Cavanda stoper.
Hadi simdi kudur. O 2 cümle ile ne oldugunu kanitladin zaten.
Aslında Bülent Tulun övgüsü bekliyordum![]()
bu takıma dünyanın en iyi menejerini getir yine ilk 5 e giremezbaşta dursun gitmeli ondan sonra bütün teknik heyet ve futbolcularda büyük temizlik başta sneijder olmak üzere
bu kadar çok maaş ödeyip, beş para etmeyecek ruhsuz şahsiyetsiz, adamları bir araya toplamakta gerçekten marifet ister. bu yüzden başkanı ve nazifi canı gönülden kutluyorum. bu sene ilk beş bence büyük başarı olur bu takımla. bence 1 gün bile beklemeden hoca arasınlar, adam gibi kariyerli bir hoca buşup getirsinler bu takımın başına. başta selçuk ve sneijder gibi uçuk paralar alıp sahada yürüyen tiplerle de acilen yollar ayrılmalı
sLan gol herşey değil diyen şakirt oğlu şakirt sen değil miydin?hahaha
Beyni yok fikri var derler ya o hesap.
Takım sistemi Sneijder'in üzerine kurmuş malesef. Sneijder ise Carole'un top aldığı pas yaptığı yerlerde aklı sıra markajdan, bana göre ise mücadeleden kaçıyo. Aynı sistemle devam edildiği sürece başarı zor. Geçmişte Sneijder iyi oyunlar oynadı eyvallah ama artık ayağından çok ağzı iş yapan sürekli hakemle rakiple tartışan kurnaz bi futbolcu haline geldi. Tahminimce de Lincoln gbi elimizde patlayacak zararına satacaz bi yere. Bari bunu erkenden yapsak ta kurtulsak. Bıktım her maç yürüyen bi sözde lideri izlemekten.Onlarin sneijder dan baska bir sorunlari var , onceden sert sekilde arkasinda durdugu fikrin tersini kabul etmek agir geliyor
bir insanin eger futboldan anliyorsa sneijderin 1,5 sezondur yatip 6-7 milyon euro almasindan huzursuz olmamasi imkansiz
ayni adama selcuk sabri yasin de , sayfalarca yazar ama sneijder dersin "gol atmasi onemli degil asistin asistini yapiyor" der
her mac oncesi methiye duzer , nasisa bir mac atacak oyle ya da boyle , lafi tikarim agzina konusanlarin diye , o olmayinca da vefat etmis taklidi yaparlar
Futbol, 3 ihtimalli bir oyun.
Galibiyet, beraberlik ve mağlubiyet...
Bizim kadıköy de oynadığımız maçlar ise iki ihtimalli.
Beraberlik ve mağlubiyet...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
s
Evet degil zaten. O derbileri kim kazanmis ona bak ve o mac gol haric yaptigi katkiya bak. Fazla rezil olma bence yüzüne tokat gibi cevabi alinca. Sen ise yaramiyor diyorsun, bende kazandirdigi maclari söylüyorum.