16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

5 haftadir top oynamiyoruz. daha dogrusu bjk macindaki ilk yari dan sonra ne olduysa kayboldu takim...

Acikcasi gelecek 4-5 maci almamiz lazim. Alirsak tekrar potaya gireriz. sansimiz sürer.

yaz ordan bi 0 puan.

En güzel duygularin katilisiniz siz iste. Karakter ortaya koyamayan ruhsuz herifler.

Sacmalik olabilir. Ben boyle dusunuyorum. Insallah bu sene ligi 14. sirada bitiririz. Baska turlu birseylerin degisecegi yok.

Benim gorusume gore bu sene sampiyon olma veya sampiyonlar ligine gitme ihtimalimiz %0. Iyi bir yonetim istiyorum. Bunun icin dibe vurmamiz gerekiyorsa en dibi gormeye raziyim.

dibe vurmayı gecen yıl yasadıkki bizim gibi bir takım icin 5.bitirmek zaten dibe vurmak yani 5.de bitirsek 14.bitirsek dursun gitmeyecek kongrede görmedinizmi adamın karşısına muhalafet bile cıkamadı
süresi bitmeden gitmez yani bu herif yani taraftarı filanda kaale almıyor
eger dogru düzgün bir hoca ve kadro kursaydı belki bukadar göze batmazdı ama iste durum ortada camiadan ses cıkaran tek bir insan yok taraftar desen zaten polarcılar ne derse onu diyor

Sacmalik olabilir. Ben boyle dusunuyorum. Insallah bu sene ligi 14. sirada bitiririz. Baska turlu birseylerin degisecegi yok.

Benim gorusume gore bu sene sampiyon olma veya sampiyonlar ligine gitme ihtimalimiz %0. Iyi bir yonetim istiyorum. Bunun icin dibe vurmamiz gerekiyorsa en dibi gormeye raziyim.
Dursunun misyonu başarı değil.

Galatsarayın malını mülkünü peşkeş çekmekti görevi. Bunu da tamamen yapmadan gitmez.

Baksana sportif başarı kimsenin umrunda değil kongrede.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Daha hic birsey kaybedilmis degil, sampiyon olmak icin sadece inanmamiz gerekiyor, daha Besiktas ve Fenerbahce arena'ya gelecek, Trabzonspor ile oynadigimiz maci 10 kere oynasak 1 kere kaybederdik oda o mac oldu, deplasman'da kazanicagimizdan hic kimsenin suphesi olmasin.

Ben de o zaman hem 9 puan hem ikili averajda geride oldugumuz basaksehirle deplasmanda oynayacagiz diyorum mesela .. eger bjk ve fb maclarina oynanmadan kafadan 3 puan yaziyorsaniz, bu basaksehirle de sahalarinda oynadigimiza 0 yazmaniz gerekir

hayalcilik vol. 2 oluyor bu sekilde dusununce .. acin arsivleri tam 1 sene evvele donun , rize antalya maclarinda ust uste puan kayiplari oldugunda da inanin guvenin mesajlari ucuyordu havalarda

simdi ise olcan 17 de 17 demisti , dursun soyledi kac mac kazanamadik diye dalga geciliyor

demek ki dogrusu , inanmayin cocuklar olmali ki gercekci olsun

Daha hic birsey kaybedilmis degil, sampiyon olmak icin sadece inanmamiz gerekiyor, daha Besiktas ve Fenerbahce arena'ya gelecek, Trabzonspor ile oynadigimiz maci 10 kere oynasak 1 kere kaybederdik oda o mac oldu, deplasman'da kazanicagimizdan hic kimsenin suphesi olmasin.

Muhtemelen futbolcularda böyle konuşuyorlardır sonra yan pas geri pas.

Onur'un yazdığında yanlış bir şey yok. Oturup yenilsin diye beklemezsinde bu kulübün kaostan başka kurtuluşu yok. Böyle bir ileri iki geri seneler geçiyor.

Kaybetmeyeceksin arkadas. 10 kere de oynasan 100 kere de oynasan kaybetmeyeceksin. Kaybedersen iste böyle arkasindan agitlar yakarsin. Hadi fener macini gectim, herhalde zibilyon sene de gecse orada dünya gözüyle bi galibiyet göremeyecez. Ama nasil gider trabzona, basaksehire yeniliriz. Yenilmeyi de gectim. Nasil böyle ruhsuz oynarsin. Bu halde biz 1 kazanir 4 kaybederiz. Hadi polyanacilik yapalim, bjk ve fb yi arena da yendik, hatta ezdik büzdük, dümdüz ettik. Peki bursa deplasmaninda, hatta ve hatta alanya deplasmaninda yenecegimizin garantisi var mi?

Benim bu takima güvenim 0 (SIFIR).

Hatta benim gözümde oyuncularin hepsi birer hain. Formaya armaya ihanet eden ruhsuzlar ordusu. Karakter ortaya koyamayan varliklar.

Bursa zorlanmadan kazanır.Pozisyona girebilecegimizi zannetmedigim gibi 50 tanede pozisyon veririz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurun yazdigiyla ters dusundugum detay su .. artik maddi mevzular cok acimasiz , bir iki senelik avrupadan uzak kalma , gelir dusmesi demek yuz milyonlarca lira demek .. ama bir sekilde kotu de olsan ucundan bucagindan lige tutunur , kupadan vs bile olsa avrupaya acilirsan , gunu geldiginde seyirci yine iyi kotu maclara geliyor, iyi kotu puan performans gelirleri elde ediyorsun

bu sene avrupada olmayisimiz bize cok darbe vurdu .. klup kombine satabilmek icin fiyat kirdikca kirdi ,kale arkalarina koskoca sezonu 700-800 liraya satamadilar halen duruyor

Onur hakli.

Ligin en iyi 4.takimi olacagima 2010 sezonunu tekrarlamak isterim.
Artik birseyler yapmamiz gerekiyor.
Cok bos bir takim olduk ciktik bu takimdan ne basari bekliyorsunuz

Onur hakli.

Ligin en iyi 4.takimi olacagima 2010 sezonunu tekrarlamak isterim.
Artik birseyler yapmamiz gerekiyor.
Cok bos bir takim olduk ciktik bu takimdan ne basari bekliyorsunuz

aynen öyle. Bu Sezonki takimla gecen sezonki takimin kalitesizligini foto finish ayirir. Allah askina söyleyin bana, su su su transfer takima katki sagliyor, takimi ileriye tasiyor diye...

1 bilemedin 2 adam biraz biseyler yapiyor, gerisi fos oglu fos, lesh oglu lesh. Asiri sinirliyim bu takima ama bi yandan da daha kötü sonuclar istiyorum ki, belki bazilari yaka paca tekme tokat floryadan kovalanir (ümidim olmasa da).

Nazif nerde Nazif? Hani sans eseri kazanilan 2-3 mac sonrasi mobese kamerasina bile konusan nazif. Transferler söyle iyi söyle süper diyen nazif. Diarra %99 bizde diyen nazif. Fb rakibimiz degil diyen nazif. Bu nazif cok degisik bi nazif.

Bursa vasat oynuyor. Kimse izlemeyip ezbere yorum yapiyor. Akhisar macini izledim, eger ayni performansi sergilerse Bursa, rahat kazaniriz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt