Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.688
- 2.805
- 743
3 gollü bir galibiyet alırız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aglattin reyiz ?
Bence de,sırf Sneijder sola kaçacak diye 4-4-2 den vazgeçilmemesi gerek oyuncuya göre sistem.değil sisteme göre oyuncu uyumu şart günümüzde uymayan da gidebilircift forvet cikmaliyiz mutlaka
muslera
linnes -- serdar -- hakan -- carole
tolga -- de jong
sinan --------------- bruma
eren --- poldi
cift forvet cikmaliyiz mutlaka
muslera
linnes -- serdar -- hakan -- carole
tolga -- de jong
sinan --------------- bruma
eren --- poldi
----------------------Muslera
Linnes-------Serdar---------Hakan--------Boş
--------------Tolga----------De jong
Yasin---------------Josue------------Bruma
--------------------Eren
çok mu zor şu kadroyla çıkmak ? çıkmıyorlar işte.
Zor degil ama tek tek bakalim .
muslera tamam
linnes cezali (riekerink fircaladi istemiyor bu adami)
Serdar (fener macindaki hatasi daha yep yeni)
hakan (agir ve artik yasindan oturu tecrubesiyle kapatamiyor defanstaki zaaflari)
carole (cezali bu mac yok , yerine kim ,orasi da sorunlu)
tolga ve de jong tamam
yasin (bir ceza verilir bir affedilir , forumda oynasin mi dense dun 20% denirdi , simdi geri kalanlarin halinden 70% denir ,guvenilmez bir adam)
Josue (agir cekim , bjk macinin sorumlusu , cavanda gibi topla donusu vs mevsimler geciyor ,bu mu ideal adam)
bruma tamam
eren (tamam ama yokluktan tamam , performansi dipte su an ama ikamesi yok)
Yani ideal dedigimiz kadrolarda bile 4 bilemedin 5 , anca takimin yarisina gonul rahatligiyla tamam diyoruz
Yani bu kadro cikarsa 5 te 5 ile savururuz ortaligi mi dersin ? Ben artik kimin oynayacagindan bagimsiz , bu takim toparlanmaz diyorum . keyifle basaksehiri izler ve tutariz , fbjk olacagina onlar olsun diyerek bu sezonu gecen sezona benzetiriz
2 olasilik var , ya gecen seneki gibi son dk da avrupaya kapagi atariz ,cezamiz doldu ve gideriz , ya da ucu ucuna bu kez onu da kacirir ve 2018-2019 avrupa sezonuna katilim mucadelesine baslariz onumuzdeki sezon
ben hamzali sene sampiyon oldugumuzda 5 senelik bir buhran bekliyorum , bu gitgide duzelme degil daha da bozulma seklinde olacak cunku eldekiler degerini kaybetti , yenilerini alacak para yok , ve is ahlaki ,klup aidiyeti ama ayni zamanda da kondusyonu teknigi duzgun durumda olan 5 oyuncumuz bile kalmadi
bizim su anki yerimiz bursa-akhisar-osmanli seviyesi ... en azindan burayi koruyup daha da oyle 8 inci 11 inci vs olmamamiz lazim
Kalecileri Harun Tekin çok formda, onun sayesinde kazandılar çoğu maçı.Bursa'yı izleyen var mı son dönemlerde?
Ben geçenki Akhisar maçına bakmıştım biraz adamlar iğrenç ötesi futbol oynuyordu, Akhisar değil de başka takım olsaydı Bursa yenilirdi kesin.
5 maçtır gol yemiyor Bursa diyorsunuz da Hamza Bursa'ya ne kadar gereksiz adam varsa doldurmuş o adamlarla gol yememeleri mucize.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk