16/17 H:12 | Galatasaray 3-1 Bursaspor | M.S | 25 Kasım

Yalniz stoper tandemi iyi degil.

Ilk haftadan beri sadece 1 maclik bu 11 görmek istedigimi yazip duruyorum, sadece 1 mac lan..

Muslera-Linnes-Ched-Serdar-Carole-Tolga-Nigel-Bruma-Sneijder-Poldi-Eren

Eren yedek, Poldi forvet ve Yasin veya Josue kanat olabilir.

1 mac arkadas sadece 1

Şu Selçuk'u gördükçe nasıl tilt oluyorum belli değil allahın kekosu bugün takım biraz iyi ya geri oynayacak fırsatta bulamıyor o yüzden sahada yok resmen yine 10 kişiyiz yine 10 kişiyiz bide şundan bundan iyi diye savunuyorlar ya şu kekoyu

Barış Şimşek bizim maça atandığında tepki gösterilmeliydi maç sonu konuşulmazsa böyle yönetime başlarım. Adam resmen aleni şekilde doğruyor ince ince bile değil. %100 penaltı, %100 ofsayt hani öyle tartışması vs yok. Bu ne ya

Barış Şimşek trabzonlu, Şenol'da trabzonlu ne tesadüftür ki 2 maçta Beşiktaş maçında rakibinden aldı maçı Beşiktaş'a hediye etti bu maçta da resmen bizden almak için götünü yırtıyor.

Rıdvan Dilmen: Bursaspor'un golünün ofsayt olma ihtimali yüksek.Ele çarpan pozisyon da penaltı. Serdar Aziz'e yapılan da penaltı

Linnes ilk 11'de yerini almalı. Carole eski formuna dönemesse Ocak'ta sağlam bir bek lazım.

Rıdvan da beğenmiş.linnesi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Golu yedigimizde ki Sneijder in yan hakeme offside tepkisi verirken ki samimiyeti > Dumenci kaptan

Tapatalk

Takımda bugün yasin iyi işler yapıyo bruma bütün topları ezdi sneijder bi pozizyonda şu çekti berbat eski sneijder olsa onu yazmıştı

T@patalk ????

Linnes çok iyi ama sol bek olmadığı çok belli oluyor, Sabri felaket aksıyor sürekli kontra yiyoruz, Riki bey haftaya şayet kalırsa Sabri'yi kesmeye korkar Carole kesilir Linnes oynatılır sanırım yine

Lamı cimi olmayan yüzde yüz iki penaltı ya. Artık hakem yorumuna kalan bir şey değil yüzde yüz penaltı.

sekiztaş maçı olsa 2 penaltıyı da verirdi sövünce sövdü diyor bu dangoz hakem
maçın yorumu filan olmaz konu hakem olmalı
gelen geçen sövmeli bu kuş beyinliye
maç bitiminde de taksiyle stat çıkışı inletmeli..tam bir fahişe kararları veriyor bugün çünkü..kaltak gibi kararlar veriyor..

Selçuk'a tekmeyi en kısa sürede basmalıyız.Yeter ulan yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyi kime basıyorun

Adam bir maç yedek kaldı diye yapmadığı terbiyesizlik sahtekarlık kalmadı

Bir maç yedek kaldığı için başkana kadar çıkan başka bir oyuncu varmıdır acaba

Sonuç hoooop yine sahada

Bu kadar terbiyesizlik yapan bir oyuncuyu ertesi hafta sahaya süren başka bir teknik direktör ekibi yönetim kademesi de yoktur herhalde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Lan harbi iyiyiz lan

Linnesin etkisi buyuk bu oyunumuzda

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sade linnes dgl r'das.

Kanatlar alan bosaltıyor. Diger maclarda yapmadıkları seyi yapıyolar. Boyle olunca linnes bosluga akıyor. Bugun carole olsa o da linnes gibi yapardı.

Linnes sag bekte oynamalı artık. Sabriden bıktım yaw

Linnes ile Tolga'yı yedirmemek lazim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakem hakkinda konusun lan korkak yönetim..

Sezon basindan yapilan ortada arkadas..

Sabri kesilmez ise net Ayhan'ın parmağı var , bu adamın oynaması için bir sebep yok

Sneijder bizde değil de Beşiktaş gibi hareketli bir takımda olsaydı ağzımız açık izlerdik. Kötü takımda Sneijder'in iyi oynamasını beklemek saçma. Takım iyi Sneijder iyi, takım kötü Sneijder kötü.

Geri
Üst Alt