16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Böyle pas oyunu olmaz olsun. Böyle oynamak isteyen hoca da olmaz olsun midemi bulandırıyor takım resmen

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla boyle kazanmak bile istemiyorum sanki realle oynuoz 1 0 koruyoruz rie den hic bisey olmaz sabri yasin nedir

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar saçma sapan top oynuyoruzki anca gel orta saha-kaleci arasında pas yap oyun anlayışımız bu yav

Sanki herkes Bruma'ya küs gibi niy herkes topu Yasin Selçuk gibi asalaklara atıyor Bruma'ya atmıyor yav

Sabri 1 tane olumlu iş yapmadığı gibi 41. dakika da yaptığı iki saçmalıkla az daha golü yediriyordu.

Ortadan geliyoruz geçen hafta olduğu gibi Sneijder çok iyi, De Jong iyi, Mete artniyetli, Selçuk bastonla dolaşıyor sahada, Sabri 10 hareketinin 8-9'u saçma

Riekerinkle sampiyonluk hayal

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir iki pozisyonda Sneijder orta alanda bombos, Selcuk kendisine pas atabilir, ama beyfendi sürekli geriye dönüp oyunun anasini aglatiyor..

Oynatmayin su Selcuk'u arkadas, yeter be yeter

De Jong ve Sneijder haric çöp.

65. dakika civarlarında saçma bir gol yer, onu da çıkaramayız. Böyle bir oyun anlayışında olacağı o. Çok gördük bu filmi daha önce.

Serdar'i unutmayalim maşallah

Yasin aptal olduğu için değil şark kurnazı olduğu için pas atmıyor. Hoca olsam kenara çeker uyarır devamında oyundan alırdım şu maçta.

Iyi degildik, eger ikinci yari baslarinda atip rahatlayamazsak cok sikinti yasayacagiz.

Linnes acilen girmeli. Gerideki 4 lünün yürümeye mecali yok. Topu ileri götürebilen tek geri adamımız.

Ulan biraz futbol oynayın, futbol beeee.
Yan pas, geri pas.. Topu aranızda donderip duruyorsunuz..
Bu oyundan gram zevk alıyorsam serefsizim..
Kısır bir oyun. Ligin en zayıf takımlarından biri karsısında 1-0 a yatma gayreti.
Ama boyle oynamaya devam ederlerse Kasımpasa cakar bir tane..
Bu futbol felan degil, rezalet.

Sabri kadar kötü olup da yillardir hala en üst seviyede futbol oynayan adam var midir dünyada?

Burada en üst seviyeden kastim Sabrinin performansi degil oynadigi takim ve konumu.

Bekleri Sabri ve Carole olan takım böyle futbol oynamaya mahkumdur. Aykut'un fb'de oynattığı uyusuk futbola benziyor oynadıgımız oyun. Fenerliler Aykut'tan illallah etmişti. Aykut hiç değilse beklerini sürekli topsuz koşuyla ileri çıkartıyordu. Bizim bekler onu da yapmıyor.

Yalnız Serdar'a maaşallah yanıltmıyor aslan parçası. Serefsiz Mete daha ilk pozisyonda yok yere bi kart göstererek sindirmeye çalıştı ama yine de çok iyi götürüyor. 4,5 milyon euro verilmismis. Aradığın özelliklere sahip oyuncuysa kendi liginde de oynasa verirsin. Hem sert, hem rakibe yapısıyor, hem de 1.83 boyuna rağmen kendisinden 10 cm uzun oyunculardan bile cok iyi sıçrayabildiği için hava topu alabiliyor. Riekerink az rakibi analiz edebilen bir hoca olsaydı forveti Mehmet Battal olan takıma karşı Semih - Hakan tandemiyle maça cıkmazdı mesela.

Son düzenleme:
Açıkçası iğrenç oynuyoruz. Ama bu kadro ile bundan daha iyisinin mümkün olduğuna inanmıyorum. Kadromuz çok kötü. Hem yeterli kaliteye sahip değil, hem de uyumsuz. Bence uyumsuzluk kalitesizlikten daha çok can yakıyor. Kalite düşük bile olsa oyuncuların özellikleri birbirlerine ve takımın oyununa uyarsa bir nebze iyi iş yapabilir takım ama bizde öyle bir durum yok maalesef.

Takımımızın geneli ağır ve sabit oynayan oyunculardan kurulu. Hareketli oyuncumuz yok, oyunun temposunu artıracak bir orta saha oyuncumuz yok, top taşıyabilme yeteneğine sahip tek oyuncumuz Bruma ki onun da çok eksiği var ve tek oyuncu olduğu için kolay önlem alıyor rakipler, beklerimiz bindirme yapamıyor ve daha bir sürü şey.

Hal böyle olunca ortaya çıkan görüntü bu. Ben hocayı yargılamıyorum. Malzeme bu.

Selçuk da bir garip oynuyor yerli güruh bir prandelli operasyonu daha yapıyor gibi gözüküyor inşallah hoca ve yönetim görür şunların yaptıklarınıı bir daha forma yüzü göremezler

Zayıf rakip bulmussun erken golde gelmis uzerine gidip ilk yaridan maci koparacaklari yerde sacma sapan top ceviriyolar.2. yari beraberlik golunu yesek hayatta cikaramayiz bu rakibe karsi bile

Geri
Üst Alt