16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Bu kadar yaslanan takıma iki bekin tek bir orta bile açmıyorsa burada kalitenin yanın da hoca da yoktur..

Bu paslasmalara ikinci yarida pasadan bi oyuncu, "alin size paslasma" diyerek gol atarsa görürüm ben bizim milyonluklari. 2 yi atin, sonra da 647373726363 pas yapin, biktim bu lanet iskence oyundan.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Sabri kadar kötü olup da yillardir hala en üst seviyede futbol oynayan adam var midir dünyada?

Burada en üst seviyeden kastim Sabrinin performansi degil oynadigi takim ve konumu.

Selçuk Şahin krosu vardı fener en sonunda postaladı onu.Sabriyle 2020 ye bizdeki durum.

Linnes ve tolga takıma monte edilmeli sabri selçuk resmen takımın defoları yasin de kötü ama yerine adam yok malesef

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım bu kadar da kötü olamaz. Tamam kötü ama bu kadarda değil ya. Bence bi hocanın takıma etkisi çok fazla ve biz kaç senedir hocasız top oynuyoruz.

T@patalk ????

Dick Advocaat geldi, rezil Fenerbahçe'yi şaha kaldirdi.

Şenol güneş loser Beşiktaş'a bir senede bir karakter kazandırdı.

Bizim Riekerink 1 sene oldu sonuç bu.

Yan pas geri pas 1-0 üzerine yatayim. Bayık futbol.

7e9e3d590b47ea235200a4d16c0594f3.jpg

Total futbolda sanırım Muslera beyin oluyor biizde.Sneijderden çok muslera topla buluşuyor.

O degilde rakibim duran toplarinda, duran topdan önce nedense hep rakip oyuncular bizim kaleye yakin ve nitekim, hep pozisyon oluyor, hani ofsayt olsa amenna, ama sabri gibi iq su eksilerde olanlar hep bozuyor, bi tek benim mi dikkatimi cekti?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Gol atmamizin ve rahat pas yapmamizin yanılgısina dusmememiz gerekiyor boş boş pasları bırakıp efektif oyun oynamalıyız.

Şu an maçı izlediğim yerde playstation turnuvası var , millet bizim maçı izlemeyi bıraktı onları izliyor arkadaş. Düşünün artık o derece sıkıcı futbol var

Yalnız duran toplardan her an gol yiyeceğiz gibi geliyor, ondan yemezsek saha içinde bir iki mal var onlar yüzünden yiyeceğiz. Hoca müdahale et diyeceğim müdahale edince takımı daha da bozuyor ondan ayrı korkuyorum.

Galatasaray Temsili

giphy-downsized-large.gif

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

ikinci yarının başlarında yeriz golü sonra tutuşur biryerimiz baskı yaparız pozisyon buluruz atamayız 1-1 biter.hoca da hocayım ben diye dolaşır.

İlk yarı sonunda Muslera, 27 topla buluşma ile Bruma, Hakan Balta ve Podolski'yi geride bıraktı.

2. yarıyı uyumak için izlemeyi planlıyorum. 0-0 biten Lecce-Cagliari maçı bile daha cazip geliyor şu an.

Geri
Üst Alt