16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Bekleri Sabri ve Carole olan takım böyle futbol oynamaya mahkumdur. Aykut'un fb'de oynattığı uyusuk futbola benziyor oynadıgımız oyun. Fenerliler Aykut'tan illallah etmişti. Aykut hiç değilse beklerini sürekli topsuz koşuyla ileri çıkartıyordu. Bizim bekler onu da yapmıyor.

Yalnız Serdar'a maaşallah yanıltmıyor aslan parçası. Serefsiz Mete daha ilk pozisyonda yok yere bi kart göstererek sindirmeye çalıştı ama yine de çok iyi götürüyor. 4,5 milyon euro verilmismis. Aradığın özelliklere sahip oyuncuysa kendi liginde de oynasa verirsin. Hem sert, hem rakibe yapısıyor, hem de 1.83 boyuna rağmen kendisinden 10 cm uzun oyunculardan bile cok iyi sıçrayabildiği için hava topu alabiliyor. Riekerink az rakibi analiz edebilen bir hoca olsaydı forveti Mehmet Battal olan takıma karşı Semih - Hakan tandemiyle maça cıkmazdı mesela.

Galatasaray Temsili

giphy-downsized-large.gif

~Pablo Emilio Escobar Gaviria~

Reis biz 2. bölgede hücum bölgesinde filan bu kadar pas yapamayız imkansız yav elbet bir mal çıkar kaptırır topu

Bizimki Muslera-Selçuk arası yapabiliriz anca o pası

Sabri ve Yasin out

Eren ve Linnes in

Habire luzumsuz yere Muslera ye geri pas atana para cezasi keseceksin. Bu kural yeni sozlesmelerde yer almali.

Sabri'nin her ortasahadan Muslera'ya dönüşünde basıyorum kalayı bayağı bir küfrettim oradan anlıyorum sürekli kaleciye döndüğünü

Bu arada De Jong olmasa veya Muslera kendine gelen topları degaj yaparak kullanmasa top ortasahayı geçmeyecek sabaha kadar oynarlar Sabri,Serdar,Selçuk,Hakan

Hoffenheim'a da 29 yaşında bi antrenör geldi, adamların yenilgisi yok şu ana kadar. Ligin en çok gol atan takımlarından biri. Riekerink'te bize kariyeri olmadan geldi bu bizim seviyemizde bi takım için yanlış olabilir ama sonuçta bekleyip görmek lazım diyordum. Teknik direktörlük emaresi bile göstermiyor Riekerink. Bu türk salak futbol yazarları gibi her gelen hocaya futboldan anlamıyor muhabbeti bana aptalca geliyor da bu adam gerçekten istisna. Özel olarak çabalasa ancak bu kadar kötü oynayabiliriz. Kasımpaşa kadar bile top oynayamayacak bi takımımız varsa ok diyorum. Resmen baskı yiyip çıkamadık ilk yarıda. Takımın her yeri birbiriyle alakasız resmen.

Şut: 7-5
Faul: 11-3
Pas: 124-283
Kazanılan Hava Topu: 3-11
Kazanılan İkili Mücadele: 16-33

Cy2PUN-WEAA2IcZ.jpg

fb- bjk ve kasimpasa - GS maclarini gorunce tesekkurler digiturk , tesekkurler katar ...

maas tablomuz 63 milyon euroya yakin oynadimiz futbol 5 milyon euroya bedel bile degil

Devre arasi yarim saat mi?

Rıdvan Dilmen: "Bu kadar topla oynayan ve pas yapan Galatasaray'ın pozisyon üretememesinin baş nedeni Selçuk."

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah yardımcımız olsun.

Geri
Üst Alt