16/17 H:13 | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | MS | 4 Aralık

Şu sıfata tekrar bak ve kurduğun cümleyi tekrar gözden geçir derim;

fft104mm3593513.jpg
Olaylara bilim insanı titizliğiyle yaklaşırım bilirsin, şimdi sen başkanın sıfatı üzerinden geleceğimiz hakkında çıkarımda bulunmuşsun, evet bu pekala mümkün ama yeterli değil; yöntemin yanlış.

Karşılaştırma yapmadan sonuca ulaşamazsın, diğer kulüp başkanları atıyorum içerde dizisindeki minik karakterini oynayan adama benzese ne olurdu ? Hiç şüphesiz bozuk sıfatlıların en düzgün olanı başarılı olurdu.

Neyse lafı uzatmayayım, rakiplerimizin başkanlarıyla Dursun'un sıfatını karşılaştırdım ve çok kötü bir sezonun bizi beklediği sonucunu çıkardım. Yöntemin yanlış olmasına rağmen doğru sonucu şans eseri bulmuşsun, bil istedim.

İyi forumlar.

Olaylara bilim insanı titizliğiyle yaklaşırım bilirsin, şimdi sen başkanın sıfatı üzerinden geleceğimiz hakkında çıkarımda bulunmuşsun, evet bu pekala mümkün ama yeterli değil; yöntemin yanlış.

Karşılaştırma yapmadan sonuca ulaşamazsın, diğer kulüp başkanları atıyorum içerde dizisindeki minik karakterini oynayan adama benzese ne olurdu ? Hiç şüphesiz bozuk sıfatlıların en düzgün olanı başarılı olurdu.

Neyse lafı uzatmayayım, rakiplerimizin başkanlarıyla Dursun'un sıfatını karşılaştırdım ve çok kötü bir sezonun bizi beklediği sonucunu çıkardım. Yöntemin yanlış olmasına rağmen doğru sonucu şans eseri bulmuşsun, bil istedim.

İyi forumlar.
Teşekkur Ederiz.swf - YouTube

1Medipol Başakşehir 31
2Beşiktaş 29
3Fenerbahçe 25
4Galatasaray23

sikiyorsa kazanmayin lan SIKIYORSA

Bu hafta rakipleri korkutarak eze eze fark atamazsanız abv.

Kazanmamız halinde puan durumu:
1-Başakşehir-31 puan
2-Beşiktaş-29 puan
3-Galatasaray-26 puan
4-Fenerbhaçe-25 puan

kazanın şu maçı laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Oyuncuların azıcık şerefi varsa bu maçı kazanmak için son ana kadar mücadeleyi sürdürürler.

Ne hale geldik;anadolu takımlarını yenmeyi bile beceremiyecek durumdayız.

Emeği geçen herkesin abv

SARI KIRMIZI!

alıcaz inşallah
:gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom:

yeni profilim resmimle gssözlükteyim :D

Bicagimi biledim hele bi yarin kazanmayin bakin neler olacak !!!

Kazanamassak td degil bütün yonetim gitsin gecen senede boyle firsatlar geldi degerlendirmedik

Vay anasını heyecanlanıyor insan. Kazanın be yarın çok ihtiyacımız var.

Geri
Üst Alt